Kot "obalčan" se čutim dolžnega napisat par besed.
Najprej eno veliko sožalje za škodo, ki si jo utrpel tudi z moje strani.
Kar se tiče "Canal Grande" (pa tudi drugih lokacij) je res, da so tam bolj kot "fovšarija do ljubljančanov" problem vandali (se veliko govori o tem). In verjemite mi, tako tam kot drugje tudi marsikateri domačin utrpi škodo (kolega ima na boji majhno jadrničko, ki je bila že 2x na pol potopljena...)
Nikomur ne privoščim, da se mu njegovo plovilo (ali karkoli drugega) tako poškoduje. Na žalost se pa take zadeve dogajajo. In ne mislit, da je samo stvar obale... nekdo od mojih predhodnikov je napisal "Da v LJ itak nima veze kakšne tablice imaš" - No, meni se je zgodilo, da sem svoj avto (parkiran v vrsti kakih 20 vozil in seveda - edini s KP registracijo) našel s potrganimi vzvratnimi ogledali... ostali avtomobili pa nedotaknjeni...
Zame osebno ni problem v primorcih al celincih al magari marsovcih... problem je v prepotentnežih, nevoščljivih in zakompleksanih ljudeh, ki jih nažalost Slovenija premore veliko... neglede na geografsko poreklo...
Skratka... osnovno pravilo zame je, da spoštujem ljudi in kraj v katerega pridem ob zavedanju da se vedno lahko najde idiot, ki mi bo uničil dan.
Tako je življenje
LP, veliko užitkov in čim manj nevšečnosti!
Green82[/b]