ZIMOVANJE PLOVILA

Vse kar mislite, da ne spada v nobeno od zgornjih tem, je pa povezano z navtiko, dodajte sem

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Ne Feb 24, 2008 21:29

Mah s temi vezi je res sranje, čolnov imamo vsak dan več, priveze pa le nekaj let malo razširijo... Mislim, da "boduli ne glumijo" in je res precej polno... Veliko ljudi si rezervira vez že eno leto v naprej, da imajo potem tiste 3 tedne res svoj prostor...

LP
nuvolari
Viceadmiral
Kraj: bled

OdgovorNapisal/-a nuvolari » Ne Feb 24, 2008 21:35

ta Peter Kopanica je predsednik jadralnega kluba punat..in upravlja s komunalnimi vezi v punatu..kaj več pa ne vem o njem

oj admin a ti kaj veš kako je s temi naredbami glede tega kdo lahko priveže čoln v lučici?
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Ne Feb 24, 2008 21:39

Ne vem, kako je s tem, je pa to res, da tujnci v lučici nimajo kaj iskati. Načelno naj bi bilo celo to, da moraš biti hrvaški državljan, ne samo, da je barka registrirana tam. Je pa druga resnica, da je lučic cel kup, nekatere so čisto prave marine, le cene so malenkost bolj ugodne...
Glede natančnih podatkov kaj lahko in kaj ne, je pa najbolje da povprašaš v samih lučicah ali pa na kapitaniji. Tako boš najbolj natančno vedel.

LP
nuvolari
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a nuvolari » Ne Feb 24, 2008 21:50

zdele iščem na MMPI-ju če je kje kej napisano pa ni nič okoli tega.razen to da majo prednost dobiti privez tisti ki imajo v bližini kako stanovanje,hišo itd..nič pa ne piše glede zastave oz. narodnosti.

in imam še eno vprašanje.Pri zimovanju ima recimo lastnik zimovalnice vse zavarovano (proti kraji, požaru, itd).ali potem lahko jaz čoln odjavim ali kako se naredi da ne plačuješ zavarovanja za tisti čas ko je čoln shranjen na kopnem. ali odjava zavarovanja potegne še kaj za sabo?
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Ne Feb 24, 2008 23:48

Če misliš kasko zavarovanje, to lahko odjaviš oziroma plačaš samo za določen čas. Je pa praktično tako, da pri 4 mesecih zavarovanja je kasko popolnoma enako kot za 12 mesecev, če pa hočeš 5 mesecev, je pa že dražje... To delno zavarovanje se izplača samo za tiste, ki rabijo čoln recimo 1 mesec in samo za tisto obdobje plačajo kasko...
Kot drugo bi ti vseeno priporočal, da imaš ti še vseeno svoj kasko... Če ga nimaš in pride do sranja, bo tako najbolje... Precej lažje se namreč pogovarjaš ti o svoji polici pri recimo Triglavu, kot pa preko 5 ljudi, pa še na Hrvaškem...

Če pa misliš obvezno zavarovanje, tega pa ne moreš odjavit. Je permanentno!

LP
akisek
Kontraadmiral
Kraj: Hrastnik

OdgovorNapisal/-a akisek » Po Feb 25, 2008 21:10

Pozdravljen Nuvolari!
Zanima me kakšne so kaj cene v Punatu za privez na morju in kopnem?Ali ste sploh prišli tako daleč do tega pogovora ?
l.p.
nuvolari
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a nuvolari » Po Feb 25, 2008 21:14

do cen sploh nismo pršli ker ni blo smisla spraševat okol tega, se mi zdi da je pa kar podobno kot drugod po krku, kjer se gibljejo od 7 kn pa do 15kn..
nuvolari
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a nuvolari » Po Mar 03, 2008 21:37

malo sem se zanimal po netu za zavarovanje čolna in dal zahtevek za ponudbo Yachtpoolu in so mi po netu dali odgovor nazaj (za mojega pride okoli 580 eur, pa me zanima kaj menite o tej zavarovalnici, ali je ok..ali je isto sr.. kot pri vseh.
javor
Naddesetnik
Kraj: ljubljana

OdgovorNapisal/-a javor » To Mar 18, 2008 19:11

Pred kratkim smo kupili gumenjaka s trdim dnom (4,2m), radi bi dobili privez v Malinski na Krku, vendar zaenkrat zelo slabo kaže. Privez bi najeli ali kupili, tudi za daljše obdobje. Če imate s tem kakšne izkušnje bo vsaka informacija dobrodošla.
Hvala za odgovore
lp

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov