Glejte, da se uskladite
Tečaj za VHF GMDSS z izpitom - Morjeplovci
Moderatorji: moderator2, moderator
Jaz tudi... (torej 10, če štejem od mojega predhodnika naprej)
Kolk € (nikjer nisem našel napisano) in kdaj je zdaj planirano?
Meni sicer sobota manj odgovarja, ker smo sredi smučarske sezone, pa je lepo skočiti na kakšen hrib ob sobotah. Ravno 12. ali 19. 2. pa bom imel še eno drugo obveznost, tako da bo vse odvisno od končnega datuma / dneva...
Hvala,
Klaus
Kolk € (nikjer nisem našel napisano) in kdaj je zdaj planirano?
Meni sicer sobota manj odgovarja, ker smo sredi smučarske sezone, pa je lepo skočiti na kakšen hrib ob sobotah. Ravno 12. ali 19. 2. pa bom imel še eno drugo obveznost, tako da bo vse odvisno od končnega datuma / dneva...
Hvala,
Klaus
Cenovno bo enako kot lani...
Če je prijava na izpit še vedno nekih slabih 40 EUR, potem je vse skupaj nekaj pod 100 EUR. Preverim in sporočim!
Enako tudi, če je možno predlagano soboto dobiti predavalnico.
Če vas bo še kaj interesentov (vsaj 20), bomo predavanje naredili v dveh etapah. Enkrat v soboto in enkrat med tednom, tako da se boste lahko prijavili v tisto skupino, ki vam bo bolj ustrezala.
Javim, kako je s prostorom in s prijavo!
Če je prijava na izpit še vedno nekih slabih 40 EUR, potem je vse skupaj nekaj pod 100 EUR. Preverim in sporočim!
Enako tudi, če je možno predlagano soboto dobiti predavalnico.
Če vas bo še kaj interesentov (vsaj 20), bomo predavanje naredili v dveh etapah. Enkrat v soboto in enkrat med tednom, tako da se boste lahko prijavili v tisto skupino, ki vam bo bolj ustrezala.
Javim, kako je s prostorom in s prijavo!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov