Barbariga - privez

Vse kar mislite, da ne spada v nobeno od zgornjih tem, je pa povezano z navtiko, dodajte sem

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
kocka
Admiral
Kraj: Ljubljana

Barbariga - privez

OdgovorNapisal/-a kocka » Če Jun 09, 2011 07:18

Ker bom letos slučajno v Barbarigi me zanima, če ima kdo prost svoj privez na bojo za "posodit" med 13 in 24 Julijem. Lahko je stara ali nova Barbariga.
pile
Desetnik

OdgovorNapisal/-a pile » Po Jun 13, 2011 12:37

glede gre za podobno stvar na isti lokaciji bom napisal kar tu...

tudi sam grem letos v barbarigo ( prvič). imam maestrala 9 ; zanima me kaj mi svetujete glede spusta in priveza - verjetno je to najlažje vezat kr na "corpo morto" .
ter predvsem kje v Barbarigi je to najbolš narest
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

Re: Barbariga - privez

OdgovorNapisal/-a kr en » Po Jun 13, 2011 12:48

kocka napisal/-a:Ker bom letos slučajno v Barbarigi me zanima, če ima kdo prost svoj privez na bojo za "posodit" med 13 in 24 Julijem. Lahko je stara ali nova Barbariga.

Kocka ! Jaz sem ponavadi kar Sam naredil privez. Po zalivu je polno betonskih reci. Vecinoma gume napolnjene z betonom ipd. Z masko jih najdes, s colnom pripeljes na lokacijo braes v morje eno pametno verigo in naredis privez. Mall precekiraj dolzine vrvi na sosednjih, da ne Bodoni ob menjavi smeri vetra tolkli !
Res pa je bill to pred 12 in vec leti. Ne vem kako je danes z dovoljenji. Baje, da jih taksni privezi grozno motijo! :twisted: posebej v Barbarigi, k prasci 25 let niso vlozili niti kune v infrastrukturo. Vazn, da siptar na kokncu sezone pobase milijoncek in da da nekaj v zep dolocenim na Vodnjanski obcini !
:evil: :evil: :evil:

zdele berem tale post in vidim ful tiskarskih napak. IPAD pač in moji debeli prsti :oops:
Nazadnje spremenil kr en, dne To Jun 14, 2011 09:56, skupaj popravljeno 1 krat.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » To Jun 14, 2011 07:41

Tako sem jaz naredil pred par leti, pa je bilo vse OK.
Guma je guma, zaenkrat.
Uporabniški avatar
kocka
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a kocka » To Jun 14, 2011 16:00

Saj to sem mislil naredit, če pa bi kdo imel pač svojega prostega v tem terminu, da bi pazil nanj 8) , bi bilo pa še lepše.

Kr en sem že enkrat to delal,pod vodo z masko je izgledala kot guma od traktorja, k je pa vse skup ven vrgl je bila pa malo večja k od šajtrge.

:lol:

Pile v Barbarigi imaš spust malo bolj divji z -obale, imaš pa v Stari Barbarigi betonskega, pa še enega v Peroju.
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Sr Jun 15, 2011 07:24

V Peroju ne boš čolna v vodo spustil, če nisi njihov član, tako je bilo pred nekaj leti, pa čeprav je človek prišel, ko sem ga poklical po telefonu in mu obljubljal Kun kolikor hoče pa ni bilo nič iz tega. Mogoče kaj več o tem pove Fojki. Potem sem ga iz besa spustil direkt iz plaže deset metrov vstran. :evil:
Guma je guma, zaenkrat.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti