lp,
privez villaggio del pescatore
Moderatorji: moderator2, moderator
Kar tm po rampi. Sej gre. Je pa res da moram dat noter prikolico do vrha gum. Tista rampa je res zastojn, samo je prepoložna in še tisti čoketi, ki so jih uporabljali enkrat sploh ne pridejo v poštev s prikolico. Bolje kot nič je. Še posebej je fajn k si od doma do tm v 15min. Ciljam za drugo leto na privez, če bo sreča.
Alora! Zmenjen sem bil da pridem dol da se dogovorimo o poziciji. Pridem dol tipa nikjer. Dobim ene k so šraufali eno prikolico in vprašam po Mauriciotu. Eeeeeee se ne e andato gia ale 3 di pomerigio. Ok. Se menim s tem Italianom ma itak mi ni znal kej dosti povedati. Pole pa mi reče počakaj zmeni se z unim Slovencem k bolj sodeluje z Mauricotom. Ta tip z Renč mi pole pove prov obratno zgodbo o prostih privezih kuker uni po telefonu ( sem ga itak vrgel na finto). Uni po telefonu pove da ima samo enega fraj in to noter v marini za 1500€, ma da mi ga lahko odstopi za 1000€ do konca tega leta, samo da se moram takoj odločit, ker so že trije interesenti (komercialna poteza). Potem ga pa vprašam, kaj pa uni ki so v sladki vodi za 750€? Ma no queli sono tuti ocupati. Sodelavec ga ima tam in je reku da so eni 3-4 fraj. Isto zgodbo mi pove ta uni z Renč, da so fraj samo v sladki vodi (zame tolko boljše). Danes ga pokličem in se probam zdilat za nižjo ceno. So pa prov cigoti, te probajo naf...at kjer te upajo. Poročam.
Lp,
Iztok
Lp,
Iztok
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov