Vonj po bencinu v kabini
Moderatorji: moderator2, moderator
-
Bouges Nina
- Admiral
-
Bouges Nina
- Admiral
UPDATE. Takole je. Smo na dopustu. Prišla dva mojstra. Oba na "prvi nos": tank pušča. Ven mora. Ok, kaj pa zdej? Rekel nam je, da ga moramo spraznit, khm??? Ja, razumljivo. Zanima me, če imate kaj izkušenj z menjavo rezervoarjev (koliko časa to traja) in še nekaj - ko smo odprli poden je bilo videti vse lepo in prav. Kasneje smo opazili, da je na eni strani "podklocan" z dilo in ves zasilikonan okrog in okrog, mož pravi, da je na sredini varjen, pa še ena hecna stvar - piše, da je kapaciteta 163l, mi smo pa pri rezervi notri stlačili cca 90l???? a je tole vse skupaj razlog za večjo paniko? Serviser pravi, da je treba zvozit - sprazniti bencin, torej voziti ali ne? Druga varianta. Opazili smo tudi, da je bil zgoraj na dveh spojih že lepljen s siko, kaj, če mi to očistimo (sami) in ponovno zasilikoniramo? Dopust je bolj tako-tako

Bouges Nina napisal/-a:UPDATE. Takole je. Smo na dopustu. Prišla dva mojstra. Oba na "prvi nos": tank pušča. Ven mora. Ok, kaj pa zdej? Rekel nam je, da ga moramo spraznit, khm??? Ja, razumljivo. Zanima me, če imate kaj izkušenj z menjavo rezervoarjev (koliko časa to traja) in še nekaj - ko smo odprli poden je bilo videti vse lepo in prav. Kasneje smo opazili, da je na eni strani "podklocan" z dilo in ves zasilikonan okrog in okrog, mož pravi, da je na sredini varjen, pa še ena hecna stvar - piše, da je kapaciteta 163l, mi smo pa pri rezervi notri stlačili cca 90l???? a je tole vse skupaj razlog za večjo paniko? Serviser pravi, da je treba zvozit - sprazniti bencin, torej voziti ali ne? Druga varianta. Opazili smo tudi, da je bil zgoraj na dveh spojih že lepljen s siko, kaj, če mi to očistimo (sami) in ponovno zasilikoniramo? Dopust je bolj tako-tako![]()
![]()
![]()
Nekega užitka v plovbi najbrž ne bo, če je treba na silo izpraznit rezervoarje. Bolje, da to naredite s črpalko in čim prej zamenjate, kar je treba in potem tistih 90l pokurite brez skrbi in se ne furate s tempirano bombo...
Green to green or red to red, safely go ahead!
Čisto odvisno koliko to traja, je od situacije, npr. pri moji barki v primeru da bi bilo potrebno menjati rezervar, more motor ven. Kar pa ni ravno za en popoldne dela. Odvisno kakšna je pri vas dostopnost do tankov. Zakaj, pa niste kar mehanikov vprašali, bi dobili najbolj točen odgovor, ker so videli situacijo v živo, mi prek foruma ne vemo zakaj se gre.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov