Vonj po bencinu v kabini

Vse kar mislite, da ne spada v nobeno od zgornjih tem, je pa povezano z navtiko, dodajte sem

Moderatorji: moderator2, moderator

Matejc
Admiral
Kraj: SLO - HR, skratka EU

OdgovorNapisal/-a Matejc » Ne Jul 03, 2011 22:20

a ste kej zrihtal???
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
Bouges Nina
Admiral

OdgovorNapisal/-a Bouges Nina » Po Jul 04, 2011 07:39

smo klicali mojstra v biogradu, se vse zmenil, vendar gremo šele naslednjo sredo dol, tako, da bo prišel takoj, ko ga pokličemo. Hvala še enkrat. Bom povedala, kako se bo izšlo. Upam, da bo vse ok, ker gremo na glavni dopust, kar pomeni, da bomo čoln krvavo rabili!!!
Bouges Nina
Admiral

OdgovorNapisal/-a Bouges Nina » Če Jul 14, 2011 21:58

UPDATE. Takole je. Smo na dopustu. Prišla dva mojstra. Oba na "prvi nos": tank pušča. Ven mora. Ok, kaj pa zdej? Rekel nam je, da ga moramo spraznit, khm??? Ja, razumljivo. Zanima me, če imate kaj izkušenj z menjavo rezervoarjev (koliko časa to traja) in še nekaj - ko smo odprli poden je bilo videti vse lepo in prav. Kasneje smo opazili, da je na eni strani "podklocan" z dilo in ves zasilikonan okrog in okrog, mož pravi, da je na sredini varjen, pa še ena hecna stvar - piše, da je kapaciteta 163l, mi smo pa pri rezervi notri stlačili cca 90l???? a je tole vse skupaj razlog za večjo paniko? Serviser pravi, da je treba zvozit - sprazniti bencin, torej voziti ali ne? Druga varianta. Opazili smo tudi, da je bil zgoraj na dveh spojih že lepljen s siko, kaj, če mi to očistimo (sami) in ponovno zasilikoniramo? Dopust je bolj tako-tako :cry: :cry: :cry: :cry:
rider666
Admiral

OdgovorNapisal/-a rider666 » Če Jul 14, 2011 23:02

Nov tank.....pač tisti ki ti je prodal čoln te je nategnu ali pa je bil že on nategnjen če je mel čoln več lastnikov. Če boš silikonirala bo čez čas zopet začelo puščat!
Uporabniški avatar
BOJA
Admiral
Kraj: Trzin

OdgovorNapisal/-a BOJA » Če Jul 14, 2011 23:09

Bouges Nina napisal/-a:UPDATE. Takole je. Smo na dopustu. Prišla dva mojstra. Oba na "prvi nos": tank pušča. Ven mora. Ok, kaj pa zdej? Rekel nam je, da ga moramo spraznit, khm??? Ja, razumljivo. Zanima me, če imate kaj izkušenj z menjavo rezervoarjev (koliko časa to traja) in še nekaj - ko smo odprli poden je bilo videti vse lepo in prav. Kasneje smo opazili, da je na eni strani "podklocan" z dilo in ves zasilikonan okrog in okrog, mož pravi, da je na sredini varjen, pa še ena hecna stvar - piše, da je kapaciteta 163l, mi smo pa pri rezervi notri stlačili cca 90l???? a je tole vse skupaj razlog za večjo paniko? Serviser pravi, da je treba zvozit - sprazniti bencin, torej voziti ali ne? Druga varianta. Opazili smo tudi, da je bil zgoraj na dveh spojih že lepljen s siko, kaj, če mi to očistimo (sami) in ponovno zasilikoniramo? Dopust je bolj tako-tako :cry: :cry: :cry: :cry:

Nekega užitka v plovbi najbrž ne bo, če je treba na silo izpraznit rezervoarje. Bolje, da to naredite s črpalko in čim prej zamenjate, kar je treba in potem tistih 90l pokurite brez skrbi in se ne furate s tempirano bombo...
Green to green or red to red, safely go ahead!
Uporabniški avatar
Gaso
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Gaso » Po Jul 18, 2011 07:44

Čisto odvisno koliko to traja, je od situacije, npr. pri moji barki v primeru da bi bilo potrebno menjati rezervar, more motor ven. Kar pa ni ravno za en popoldne dela. Odvisno kakšna je pri vas dostopnost do tankov. Zakaj, pa niste kar mehanikov vprašali, bi dobili najbolj točen odgovor, ker so videli situacijo v živo, mi prek foruma ne vemo zakaj se gre.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov