To tut meni ne gre v lajšto. Poleg tega je zdele čas za vozit ladje domov oz jih dajat na suho. Stanovanja lažje počakajo, trava tut ne raste več, štriha in puca se pa itaq spomladi
Plovila na Hrvaškem - Korona in meja
Moderatorji: moderator2, moderator
- 1stofficer
- Admiral
Re: Plovila na Hrvaškem - Korona in meja
@al
To tut meni ne gre v lajšto. Poleg tega je zdele čas za vozit ladje domov oz jih dajat na suho. Stanovanja lažje počakajo, trava tut ne raste več, štriha in puca se pa itaq spomladi
-
al
foušija pa jebanje folka.
tko je
tko je
Sej je že v osnovi tko zasnovano..kupiš mečko za 200 jurju..nikome ništa..kupiš 5 m čolenček pa plačaš takoj davek na bogastvo pa naj je koštal le 100 ojrov..Jebat folk ..
-
al
jep...
pa potem pišejo: znani podjetnik na jahti...
a sedi v nekem Sea rayu... ajme...
pa potem pišejo: znani podjetnik na jahti...
a sedi v nekem Sea rayu... ajme...
Živijo.
Danes šel na Jelšanah čez, nobeden nič vprašal nič pogledal in za nazaj isto.
Lp Miha
Danes šel na Jelšanah čez, nobeden nič vprašal nič pogledal in za nazaj isto.
Lp Miha
Na hitro sem pogledal.Ali to pomeni da ne moremo več na HR?
Vstop brez napotitve v karanteno za 17 izjem
Vstop brez napotitve v karanteno na domu in brez predložitve negativnega testa na prisotnost COVID-19 se dovoli sedemnajstim izjemam. Med izjeme po novem ne sodi več oseba, ki v Slovenijo prihaja iz države članice Evropske unije ali schengenskega območja, ki je uvrščena na oranžni seznam.
Vstop brez napotitve v karanteno za 17 izjem
Vstop brez napotitve v karanteno na domu in brez predložitve negativnega testa na prisotnost COVID-19 se dovoli sedemnajstim izjemam. Med izjeme po novem ne sodi več oseba, ki v Slovenijo prihaja iz države članice Evropske unije ali schengenskega območja, ki je uvrščena na oranžni seznam.
Pozabite na vse,kar mislite,da veste.
-
al
?
ne razumem.
nič se ni spremenilo, kot je meni jasno.
komot lahko greš
ne razumem.
nič se ni spremenilo, kot je meni jasno.
komot lahko greš
gre se sicer za prehod v Avstrijo, moj sin živi že leta na Dunaju...včeraj me kliče, da ima nek problem, ki ga sam ne zna rešit, če mu jaz pridem gor, ga praktično nič ne stane, gori servis kar visoka cena...kličem jaz na info center NIJZ, glede prehoda v Avstrijo in nazaj, razložim, da se gre za sina ... nimajo pojma, oziroma odgovor je dobesedno, lahko greste, a odvisno na kakega policaja boste naleteli
, lahko dobite tudi kazen, če nimate posebnega vzroka za prehod, kot je npr. pomoč članu družine, ki sam ne more poskrbeti zase, ker so prehodi mej regije prepovedani, saj meja regije je tudi državna meja...sem kar klical pubeca in mu predlagal servis v Avstriji, pa kolikor stane, stane...
Vsak dan v vsakem pogledu vse bolj in bolj napredujem...
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Za Istarsko in Primorsko Goransko za enkrat se ni karantene, vsaj tako je bilo danes objavljeno. Se pa jutri vracam in sporocim, ce bo kaksna sprememba.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
no, mi smo imeli nek sestanek s par kolegi, tako, da nisem sam preverjal, mi je pa sin ravnokar poslal link na sprejet spremenjen odlok, kjer so v 16. točki 10.člena spremenili pogoje, tako, da načeloma družinske člane lahko greš obiskat , a moraš biti v 72 urah nazaj...velja pa tudi za lastnike plovil 14. točka ...v veljavo stopi pa od ponedeljka ...
https://www.uradni-list.si/_pdf/2020/Ur/u2020153.pdf
https://www.uradni-list.si/_pdf/2020/Ur/u2020153.pdf
Vsak dan v vsakem pogledu vse bolj in bolj napredujem...
-
al
- 1stofficer
- Admiral
Ne vem, kako naši kontrolirajo prehod meje z Avstrijo, če pa na meji ni nobenega policaja (velja za manjše prehode). Samo prometni znak "prepovedan promet" in tabla spodaj "dovoljeno za državljane Slovenije in Avstrije". Kontrola je samo na Avstrijski strani, ampak ti ne komplicirajo. Včeraj stari mejni prehod Šentilj! Isto je v Radgoni, Trate, Jurij,....vsaj, kar se Štajerske tiče.
-
al
štarta danes kdo za Hrvaško?
al napisal/-a:štarta danes kdo za Hrvaško?
Jaz sem na Hr. Vceraj sem sel dol cez Secovlje pa je slo bp z celo familijo. Za nazaj pa ne vem, a se bomo vracali danes oz bi sli jutri. Baje da jutri stopi v veljavo novi odlok in je se kar nekaj nejasnosti.... ce bo jitri treba v karanteno bomo sli ze danes.
Veter v laseh, travarca v zobeh 
Kdo je na strani
Po forumu brska: _commandos_ in 11 gostov