Marina Vrsar
Moderatorji: moderator2, moderator
Vsak hotel, ko je čisto poln, ima še prosto sobo.
Glede Pomerja pa tole. Bili smo tam tri leta. Vse 5. Osebje, izhodišče na Kvarner, zanimivi otočki za dnevno kopanje, ...
Samo, če rabiš kaj več kot kruh in mleko, moraš v Pulo. Tam pa najti parking.!?
Pa dolgo izplovljavanje iz zaliva do odprtega tudi nekatere moti. Še najbolj moteče pa je bilo pozimi. Ko je žgala ornk burja, ni samo valjalo bark, v zrak je metalo cele pontone. Aja! Pa večni problem za parkiranje avta, je bil takrat. To so baje sedaj razširili.
Glede Pomerja pa tole. Bili smo tam tri leta. Vse 5. Osebje, izhodišče na Kvarner, zanimivi otočki za dnevno kopanje, ...
Samo, če rabiš kaj več kot kruh in mleko, moraš v Pulo. Tam pa najti parking.!?
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Kren se strinjam z tabo glede hotela,menim pa da je ta marina res ful polna. Sicer pa če ima kdo veze,naj se javi.
Meni osebno je marina tudi všeč,še celo sedaj ko so jo popolnoma prenovili. Parkirnih prostorov je sedaj dovolj,glede burje pa so rešili tako,da so podaljšali zunanji betonski pomol.
Ampak tudi mene moti dolga počasna plovba,da sploh prideš mimo Premanture do nekih plaž. Do večje trgovine moraš res z avtom,ampak ni potrebe po vožnji v mesto,saj imaš sedaj že veliko trgovin zunaj mesta.
Meni osebno je marina tudi všeč,še celo sedaj ko so jo popolnoma prenovili. Parkirnih prostorov je sedaj dovolj,glede burje pa so rešili tako,da so podaljšali zunanji betonski pomol.
Ampak tudi mene moti dolga počasna plovba,da sploh prideš mimo Premanture do nekih plaž. Do večje trgovine moraš res z avtom,ampak ni potrebe po vožnji v mesto,saj imaš sedaj že veliko trgovin zunaj mesta.
Evo v Rovinju se bo počasi začelo ... V Umagu že polnijo prosta mesta.
http://dobarzivot.net/vise/nautika/rovinj-prva-elitna-aci-marina-s-pet-sidara/
http://dobarzivot.net/vise/nautika/rovinj-prva-elitna-aci-marina-s-pet-sidara/
Pozejdon,
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
Re: Marina Vrsar
Kako je kaj trenutno s prostimi kapacitetami? Iščem vez za 10 metrov. Lp
Sem bil prejsnji teden v ravenni v italijo...sel pogledat sorodnike, tam imajo v marini plovilo 7.99m...privez placujejo 890€ letno. Marina, okolje ni da ni...mesto med eno in drugo plovilo solidno, vse urejeno, cistilne naprave, morje cisto ko nebo.
Ce primerjam cene pri nas ali na hr...kaksna razlika
Ce primerjam cene pri nas ali na hr...kaksna razlika
- frikmusic
- Admiral
- Kraj: Ljubljana-Volme Kamenjak
- Kontakt:
Pa je-bo-te Morosito, sprašujejo te za Vrsar ti pa odgovarjaš za marino Ravenna 6 ur stran!!! S tem da je vse okoli San Marina, Rimini itd. ena velika ciganarija. Morosito predlagam ti da nikoli ne zapluješ v Slovensko in Hrvaško morje saj je pri vas tako lepo in poceni. Sorry sam kje ti živiš da te ne ukradejo k si tok pameten!!!' In to v vsaki temi!!! Si me že ob 8h zjutraj raspizdil
Frik
Frik
Frajtonerca je prava stvar...
frikmusic napisal/-a:Pa je-bo-te Morosito, sprašujejo te za Vrsar ti pa odgovarjaš za marino Ravenna 6 ur stran!!! S tem da je vse okoli San Marina, Rimini itd. ena velika ciganarija. Morosito predlagam ti da nikoli ne zapluješ v Slovensko in Hrvaško morje saj je pri vas tako lepo in poceni. Sorry sam kje ti živiš da te ne ukradejo k si tok pameten!!!' In to v vsaki temi!!! Si me že ob 8h zjutraj raspizdil![]()
Frik
Haha...kaksna ciganija?
Ja jaz imam zavarovanje samo za slo in ita morje...na hrvasko ne hodim ker mi ni vsec.
Rajsi preskocim to drzavo in grem v montenegro
Ok...jaz sem samo hotel naredit primerjavo...z ceno. Kolko stane privez za 7.99m dolgo barko na hrvaskem ki placa povprecnega hrvata ni vecja od 400€? Poglej slavonija imajo place 300-350€.
Pa me zanima kako je pol mozno da imajo cene evropske...a med sabo si delijo t.i. “Kartice ugodnosti” ki imajo drugacne cene za domace v supermarketu...za tujca pa kar polna.
To vse smrdi po napacnem...od istre do dalmacije...jaz sploh ne vem kaj eni vidijo dobrega na hr...razumem da gres na kaksnemu otoku na hr ti bolj izbaceni jadrat..
Ps: jaz sem ze ob 7ih na morju
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta