Hillstrike
Moderatorji: moderator2, moderator
-
tyson
Re: Hillstrike
T4?
vlekel bi, ampak mora bit zagotovljena izjemna plovnost... da ni hillstrike niti tisti, ki bo na njem pod vodo...
drugače in najbrž tudi lažje za vleko bi bilo, da je motor bistveno bistveno močnejši... koliko ne vem, ampak 50 KM in več...
zanimivo bi bilo videt, da glisiraš z njim kot smučar...zanimivo lahko postane za širšo uporabo, najem...izdelava-predelava za naročnika, mogoče kakega sezonskega izposojevalca, privat naročnika...mogoče...
vlekel bi, ampak mora bit zagotovljena izjemna plovnost... da ni hillstrike niti tisti, ki bo na njem pod vodo...
drugače in najbrž tudi lažje za vleko bi bilo, da je motor bistveno bistveno močnejši... koliko ne vem, ampak 50 KM in več...
zanimivo bi bilo videt, da glisiraš z njim kot smučar...zanimivo lahko postane za širšo uporabo, najem...izdelava-predelava za naročnika, mogoče kakega sezonskega izposojevalca, privat naročnika...mogoče...
Razumem ja, moral bi probati zadeve in nima smisla da govorimo nekaj na pamet.
Aluminij je jasno lažji od vode.
Hillstrike zaenkrat še ni zaživel za širšo uporabo, ampak mislim da bo z leti, saj je zaenkrat cena še zelo visoka (3000€), v Sloveniji pa sta jih imajo le 3 komade in to so jasno testni za izposojo ter promocijo.
Hillstrike zaenkrat še ni zaživel za širšo uporabo, ampak mislim da bo z leti, saj je zaenkrat cena še zelo visoka (3000€), v Sloveniji pa sta jih imajo le 3 komade in to so jasno testni za izposojo ter promocijo.
O, ja. Dalo bi se.
Vzameš gumenjak 2 do 3 m dolžine in gor izvenkrmni motor 2 do 10 konjev. V klopico gumenjaka zvrtaš luknjo in gor montiraš sedež od hilstika.
Končano.
Daleč najcenejša predelava za tale hilstrike na vodospravit.
Vzameš gumenjak 2 do 3 m dolžine in gor izvenkrmni motor 2 do 10 konjev. V klopico gumenjaka zvrtaš luknjo in gor montiraš sedež od hilstika.
Končano.
Daleč najcenejša predelava za tale hilstrike na vodospravit.
Lep pozdrav, Tomaž.
Heron je nazaj z druge poti po svetu in že težko čakam na naslednji odhod.
Takrat se bo vrnil tudi dnevnik na: www.sailmala.com/heron
Ali občasno blog v Angleščini na: www.heronsailing.blogspot.com/
Heron je nazaj z druge poti po svetu in že težko čakam na naslednji odhod.
Takrat se bo vrnil tudi dnevnik na: www.sailmala.com/heron
Ali občasno blog v Angleščini na: www.heronsailing.blogspot.com/
Ne sliši se slabo!
Mimogrede a pozna kdo koga, da bi mi vodne smuči nabrusil in odrezal na dolžino smuči od hillstrike?
Mimogrede a pozna kdo koga, da bi mi vodne smuči nabrusil in odrezal na dolžino smuči od hillstrike?
Pa je že kdo kupu tale tvoj Hillstrike, ki ga reklamiraš že 2 strani....sam vprašam
Ja drugače pa vodne smuči brusijo v potapljaških centrih in društvih za podvodno dejavnost
Ja drugače pa vodne smuči brusijo v potapljaških centrih in društvih za podvodno dejavnost
https://medisken.si
-
tyson
Modras napisal/-a:Razumem ja, moral bi probati zadeve in nima smisla da govorimo nekaj na pamet.
halo??? aluminij lažji od vode??? vodne smučke nabrusit????
za(je)bavaj koga drugega, od mene niti črke več
gregor.n napisal/-a:Pa je že kdo kupu tale tvoj Hillstrike, ki ga reklamiraš že 2 strani....sam vprašam![]()
Ne nihče ga ni kupil ker ga nimam in ni moj, ampak sprašujem ker ga bom jaz nabavil
Drugače pa hvala za info.
Kako pa priporočaš od omenjenih klubov oziroma njih servisov?
tyson napisal/-a:halo??? aluminij lažji od vode??? vodne smučke nabrusit????
za(je)bavaj koga drugega, od mene niti črke več![]()
Kaj ti tu ni jasno?
Potem pa nič če nisi resen, saj to ni tvoj, ampak moj projekt
Kaj boš pa s to fejstbukovo stranjo?
Za brušenje vodnih smuči pokliči Nemo divers iz Pirana, imajo najboljšo opremo v SLO in sicer posebno pilo iz aluminija, ki je lažji od vode.
Ti si mi poslal link od potapljaške šole.
A si ti siguren da opravljajo tudi omenjeno storitev?
A si ti siguren da opravljajo tudi omenjeno storitev?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost