Muggia
Moderatorji: moderator2, moderator
Re: Muggia
Kje pa vidiš njegov IP?
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
V drugem delu foruma.
Ne vem star nov ampak k,ko sem bil jaz nov na forumu ,sem se lepo prijavil,potem sem kulturno povprašal, če smem priti na srečanje v Ljubljano,tam srečal pajerja,Sandija,Luftarja,Kr enga,pa koga sem še pozabil..se mal predstavil,za eno pjačo dal,pol sem pa kake druge besede, kot fašisti itd začel uporabljati v posameznih rubrikah..sam zdej je mende vse drgač..
polanc napisal/-a:Ne vem star nov ampak k,ko sem bil jaz nov na forumu ,sem se lepo prijavil,potem sem kulturno povprašal, če smem priti na srečanje v Ljubljano,tam srečal pajerja,Sandija,Luftarja,Kr enga,pa koga sem še pozabil..se mal predstavil,za eno pjačo dal,pol sem pa kake druge besede, kot fašisti itd začel uporabljati v posameznih rubrikah..sam zdej je mende vse drgač..
Polanc ti si mel zastavo od foruma še preden se je forum postavil
Veter v laseh, travarca v zobeh 
evovii napisal/-a:polanc napisal/-a:Ne vem star nov ampak k,ko sem bil jaz nov na forumu ,sem se lepo prijavil,potem sem kulturno povprašal, če smem priti na srečanje v Ljubljano,tam srečal pajerja,Sandija,Luftarja,Kr enga,pa koga sem še pozabil..se mal predstavil,za eno pjačo dal,pol sem pa kake druge besede, kot fašisti itd začel uporabljati v posameznih rubrikah..sam zdej je mende vse drgač..
Polanc ti si mel zastavo od foruma še preden se je forum postavil... tako da ne vem če se niso drugi tebi predstavljali
...zdajle videl da sem član že od 2007... mater sem že star...
Veter v laseh, travarca v zobeh 
evovii napisal/-a:zdajle videl da sem član že od 2007
Jaz tudi
evovii napisal/-a:mater sem že star...
Večina tukaj nas je starih prdcev
Hja jaz sem se pa priklopu 2008 za vama prjatla..star sem pa ja..tud jaz
Mi2 bova kmalu eno leto starejša Polanc
. Na isti dan 
@Polanc - čisto vsakič, ko karkoli napišeš, sem navdušen nad tabo in od tebe nisem prebral še niti ene stvari, za katero bi se prijel za glavo in rekel "pa wtf"... Resno mislim in ti čestitam za tvoje prispevke! pa naj bodo zabavne ali pa resne narave... Moramo se enkrat v živo spoznat, po moje bom potem še bolj navdušen nad tabo
če boš kdaj kaj travelal proti Emonici neee, se pa pliz reportaj, da se meetnemo na kakšen koooofiiii aneeeee
Drugače, začel sem te pa brati takrat (kot sem ti tudi že napisal) s tvojim prispevkom "Začetki" ali nekaj podobnega... Čista 10ka pisanje res...
Ostani!
LP, Boja
če boš kdaj kaj travelal proti Emonici neee, se pa pliz reportaj, da se meetnemo na kakšen koooofiiii aneeeee
Drugače, začel sem te pa brati takrat (kot sem ti tudi že napisal) s tvojim prispevkom "Začetki" ali nekaj podobnega... Čista 10ka pisanje res...
Ostani!
LP, Boja
Green to green or red to red, safely go ahead!
Brane, a veš ,da na isti dan praznuje tudi Damjan in Toni..in to sem zvedel enkrat po naključju sred morja,ob prijetni pijači na Damjanovi barki..
Boja,hvala za čestitke..ja včasih piham mal tud u meglo,mal za hec,vse pa jasno nimam prav..No spoštujem pa res vse ljudi,morjeplovce,še posebej morjeplovke..tako da neki užalu upam nisem nikogar..
Malo so me leta povozla,tako da manj jadram,manj pišem pod začetke..No zadnjič so nekteri mal želel napad korone necepljenim..Moja žena je sedaj pozitivna,upam da bo vse ok..Jaz pa u restu ,ups karanteni,bomo vidli če pobegnem koroni..težk v isti hiši,, tko da bo poseben rd..Lep večer vseem..
Boja,hvala za čestitke..ja včasih piham mal tud u meglo,mal za hec,vse pa jasno nimam prav..No spoštujem pa res vse ljudi,morjeplovce,še posebej morjeplovke..tako da neki užalu upam nisem nikogar..
Malo so me leta povozla,tako da manj jadram,manj pišem pod začetke..No zadnjič so nekteri mal želel napad korone necepljenim..Moja žena je sedaj pozitivna,upam da bo vse ok..Jaz pa u restu ,ups karanteni,bomo vidli če pobegnem koroni..težk v isti hiši,, tko da bo poseben rd..Lep večer vseem..
Vse najboljše Polanc 
Pa upam, da z ženo čimprej in čim lažje prebolita korono.
Btw, če še ne jemljeta D vitamina, ga začnita jemat. Kar dvojno dozo. Nama z ženo je ful pomagal. Žena je že pred okužbo jemala D vitamin in cink, in je prebolela korono v parih dneh, kot blažjo gripo. Jaz pa prej nisem jemal D vitamina in me je bolj zvilo, ampak, ko sem ga začel jemat, se mi je stanje občutno izboljšalo.
Pa upam, da z ženo čimprej in čim lažje prebolita korono.
Btw, če še ne jemljeta D vitamina, ga začnita jemat. Kar dvojno dozo. Nama z ženo je ful pomagal. Žena je že pred okužbo jemala D vitamin in cink, in je prebolela korono v parih dneh, kot blažjo gripo. Jaz pa prej nisem jemal D vitamina in me je bolj zvilo, ampak, ko sem ga začel jemat, se mi je stanje občutno izboljšalo.
Najbolje je pravočasno vzet dva odmerka cepiva.
Navijam, da neodgovorna izkušnja ne bo prehuda in boš lahko obdržal svoje mnenje o tej pandemiji. Če se paziš, ni nujno, da se boš nalezel, jaz sem bil v isti situaciji in se na srečo nisem.
Navijam, da neodgovorna izkušnja ne bo prehuda in boš lahko obdržal svoje mnenje o tej pandemiji. Če se paziš, ni nujno, da se boš nalezel, jaz sem bil v isti situaciji in se na srečo nisem.
Slišim zadnjič po radiju Veeeelika petkova pumpa na Dolenjskem..pumpalo 2000 ljudi..u pm...a to rabmo..ko da se norce delamo iz bolnišničnega kadra..iz unih sester ko delajo ko nore po bolncah..to je treba zapret.
SR 290 napisal/-a:Najbolje je pravočasno vzet dva odmerka cepiva.![]()
Ravno danes sem zvedel, da sta dva moja znanca obležala zaradi korone. Oba poleti cepljena z dvema odmerkoma Pfizerja.
Jaz sem pa ravno izvedel, da sta se dva znanca poškodovala v prometni nesreči, čeprav sta bila pripeta z varnostnim pasom.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost