Ime čolna
Moderatorji: moderator2, moderator
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Vsakič ob preimenovanju v Galebovem primeru katastrofa
Tiste v drugem primeru - stare barke Splošne plovbe - večinoma zdaj že razrezane kot odslužene, torej videti podobno nesrečen konec
Ampak zdi se mi, da barka konča na tri načine
- potopitev ali druga usodna nesreča (recimo požar)
- razgraditev odslužene
- muzej
Tudi muzej ni ravno srečna rešitev, razen če muzejska barka pluje...
Tiste v drugem primeru - stare barke Splošne plovbe - večinoma zdaj že razrezane kot odslužene, torej videti podobno nesrečen konec
Ampak zdi se mi, da barka konča na tri načine
- potopitev ali druga usodna nesreča (recimo požar)
- razgraditev odslužene
- muzej
Tudi muzej ni ravno srečna rešitev, razen če muzejska barka pluje...
Nazadnje spremenil Marjan Tomki, dne Če Mar 22, 2012 19:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Kolikor sem videl, je bila 2005 splovljena in naslednje leto dokončana in krščena, prva barka iz serije, ki jo je upravljal isti lastnik in imajo podobna imena, tako da je bilo to skoraj gotovo doslej edino ime.admin napisal/-a:A je imela "Costa Concordia" pred tem že kakšno drugo ime?
Vir
Zgoraj omenjena 'katastrofa' se je na našala na spremembe imena pri Galebu, ne na preimenovanja na splošno.
Correct me if I am wrong, please.
Pozdravljeni!
Kupil sem čoln, registriran v SLO. Ima veljavno plovno dovoljenje še 3 leta. Ko ga bom preregistriral na svoje ime, bom verjetno lahko obdržal že obstoječo registracijo? Rad bi pa zamenjal ime. Ali bom v primeru zamenjave imena prejel tudi novo registrsko številko, ali pa bom lahko obdržal staro, le ime bo novo?
Hvala!
Alika
Kupil sem čoln, registriran v SLO. Ima veljavno plovno dovoljenje še 3 leta. Ko ga bom preregistriral na svoje ime, bom verjetno lahko obdržal že obstoječo registracijo? Rad bi pa zamenjal ime. Ali bom v primeru zamenjave imena prejel tudi novo registrsko številko, ali pa bom lahko obdržal staro, le ime bo novo?
Hvala!
Alika
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta