Torej Hrvati bodo dobili digitalno potrdilo, če so cepljeni vsaj z enim odmerkom cepiva. Moje vprašanje! Zakaj pa za vstop v Hrvaško ne velja, da si bil enkrat cepljen in je od cepljenja minilo več kot 21 dni? Zakaj nas še vedno "posiljujejo" s palčko v nos? HAT ali PCR.
Plovila na Hrvaškem - Korona in meja
Moderatorji: moderator2, moderator
Re: Plovila na Hrvaškem - Korona in meja
Piše na 24ur....Do njega so upravičeni tudi tisti, ki so bili cepljeni z enim odmerkom, če je od cepljenja minilo 22 dni, je včeraj potrdil notranji minister Davor Božinovič.
Torej Hrvati bodo dobili digitalno potrdilo, če so cepljeni vsaj z enim odmerkom cepiva. Moje vprašanje! Zakaj pa za vstop v Hrvaško ne velja, da si bil enkrat cepljen in je od cepljenja minilo več kot 21 dni? Zakaj nas še vedno "posiljujejo" s palčko v nos? HAT ali PCR.
...Don't take life too seriously . No one gets out alive! ...
...Never sail with a crew who can't sing!...
Kul. Hvala. A je kje dostopna "on-line" njihova nova odredba.....Da se mi ne najde kje kakšen lokalni šerif in pove, da s tem še ni seznanjen in me obrne nazaj. Potem bom jezen sam nase, da nisem šel na hitri test. 
mi necepljeni in nikoli pozitivni še vedno čakamo ali bomo lahko pluli in okuževali lokalce po otokih 
Mi "cepci" in "cepilke" pa ne bomo nič okuževali lokalnega otoškega prebivalstva med tem, ko bomo jedli "plemenitu ribu druga Tita" in pili njihovo "šembrigo".

https://mints.gov.hr/vijesti/hrvatska-u ... jane/22507
https://mints.gov.hr/vijesti/hrvatska-u ... jane/22507
Domi napisal/-a:mi necepljeni in nikoli pozitivni še vedno čakamo ali bomo lahko pluli in okuževali lokalce po otokih
Upanje umira zadnje....upajmo, da opazijo manjši priliv gostov... sicer se nekaj na veliko hvalijo, da je doli odlična sezona letos
franc5e napisal/-a:Domi napisal/-a:mi necepljeni in nikoli pozitivni še vedno čakamo ali bomo lahko pluli in okuževali lokalce po otokih
Upanje umira zadnje....upajmo, da opazijo manjši priliv gostov... sicer se nekaj na veliko hvalijo, da je doli odlična sezona letos
Pri njih je vsako leto odlična sezona, dokler sam ne greš dol in vprašaš domačina, ki nima za burek, predvsem na rahlo oddaljenih otokih. V navtiki pa je sploh opaziti velika razlika v "prometu" v zadnjih letih.
Istra jih je reševala in recimo kakšen Rab, Krk, Cres, Pag.....ter malo Hvara, Dubrovnika in Splita, vse ostalo je ena sama žalost.
Počakajmo in vidimo kaj bo z 1.7., ko voda prične že teči v grlo.
Prejšnji teden smo jadrali iz Biograda. Na morju sicer še nekaj bark, prav tako na popularnih bojiščih, sicer pa bolj ko ne prazno. Ob dokaj zgodnjem povratku v marino v petek (okoli 13h), je bilo notri ogromno bark, ki očitno niso bile oddane. Plaže okoli BG pa sploh prazne prazne prazne, pa je bil lep topel sončen dan. Za vikend še v Istro (Vrsar), pa tudi ni kaj pretirano folka.. Ampak sezona je dobra 
He he hrošč, izjemna sezona..... 
Za v Hrvasko velja hitri test, kaj pa ce ostanes tam mesec dni, moras delat test vsake par dni?
Domi napisal/-a:mi necepljeni in nikoli pozitivni še vedno čakamo ali bomo lahko pluli in okuževali lokalce po otokih
Naš domet je Fiesa
Hvala na razumevanju
Od sobote HR obala ni več na rdeči listi - povratek brez PCT, lanski režim, torej dokaz bivanja v nerdeči regiji.
-
Sonicus Ud Istre
- Kapitan fregate
- Kraj: Ljubljana / Novigrad
hrošč napisal/-a:Od sobote HR obala ni več na rdeči listi - povratek brez PCT, lanski režim, torej dokaz bivanja v nerdeči regiji.
Kakšen dokaz pa s tem mislijo? Selfi pred Evfrazijevo baziliko v Poreču? Listek iz parkomata v Umagu?
Jah saj vemo kako je bilo lani...najboljše prijava na evisitorju..ostalo pa, kot do sedaj pri vsem, odvisno od dobre volje policista 
Mimogrede, ali vsakič pred vstopom na HR izpolnite entercroatia? Nekje sem slišal, da lahko kao za dlje časa vpišeš bivanje, da ni treba vedno posebej ampak...je to res oz. je kdo probal v praksi?
Kdo je na strani
Po forumu brska: Bing [Bot] in 3 gosti