Plovila na Hrvaškem - Korona in meja

Vse kar mislite, da ne spada v nobeno od zgornjih tem, je pa povezano z navtiko, dodajte sem

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
Nikola T.
Admiral
Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
Kontakt:

Re: Plovila na Hrvaškem - Korona in meja

OdgovorNapisal/-a Nikola T. » Sr Jun 23, 2021 12:11

Nimam prav nobenih empatij do policajev. V zadnjih parih mesecih imam z njimi izjemno slabe izkušnje. V dveh primerih gre za pravi kriminal. Z neizpodbitnimi in 100% čistimi dokazi sem jih dvakrat postavil na čisto laž! Od sedaj naprej bom vse policijske postopke snemal. Dolžan si ga le opozoriti, da za zavarovanje svojih interesov razgovor snemaš (gdrp). Tudi če se s tem ne strinja se tak posnetek, če je posnet z njegovo vednostjo lahko uporabi kot dokaz. Jaz vem, da se jim ne bom več pustil je..t.
ace
Praporščak

OdgovorNapisal/-a ace » Sr Jun 23, 2021 12:35

Roberth1 napisal/-a:
Prepričan sem da je as toliko moder, da zgornji tekst razume in se potiho malo sramuje izbruhanega teksta.

Ne pristanem na to, še manj pa da bi se lastnega zapisa sramoval??
Kdo je odgovoren mi je vseeno, kakšna je lestvica komandirjev mi je vseeno,...
Velikokrat se službeno potikam po njihovih prostorih...bagra in nič drugega. Če bi privat delal na tak način, bi bil socialni problem še preden bi začel.

In prosim, da jih nehate že enkrat opravičevat, ker da mi vzame dokumente in z nasmeškom reče smena, počakajte malo...po 6ih minutah se je uspelo naslednjemu lenuhu prikobacat v hišco...a? Si predstavljate da to naredi blagajničarka v lidlu?

Kar se tiče planiranja so pa potem kot DARS? Verjetno so vsako nedeljo popoldan presenečeni...
weta
Admiral

OdgovorNapisal/-a weta » Če Jun 24, 2021 09:55

Nikola T. napisal/-a:Nimam prav nobenih empatij do policajev. V zadnjih parih mesecih imam z njimi izjemno slabe izkušnje. V dveh primerih gre za pravi kriminal. Z neizpodbitnimi in 100% čistimi dokazi sem jih dvakrat postavil na čisto laž! Od sedaj naprej bom vse policijske postopke snemal. Dolžan si ga le opozoriti, da za zavarovanje svojih interesov razgovor snemaš (gdrp). Tudi če se s tem ne strinja se tak posnetek, če je posnet z njegovo vednostjo lahko uporabi kot dokaz. Jaz vem, da se jim ne bom več pustil je..t.

A je kdo snemal tudi razne navticne šerife po kapetanijah, ko raylagajo iste predpise vsak po svoje, tako samo za zaščito svojih pravic, ko te potem en drug serif jebe na morju, ker on pa drugace razume zadevo?
Uporabniški avatar
PogachnyK
Admiral

OdgovorNapisal/-a PogachnyK » Če Jun 24, 2021 10:01

Jah....

Saj veš, če bi bil jaz policist na meji in tisti dan slabe volje, bi se šel belo stavko... Pa še užival bi, ko bi ljudje piskali, ker bi to pomenilo, da je moj namen uspel.

Mogoče pa zato nisem policist :D
Hvala na razumevanju
Uporabniški avatar
evovii
Admiral

OdgovorNapisal/-a evovii » Pe Jun 25, 2021 13:52

Nikola T. napisal/-a:Nimam prav nobenih empatij do policajev. V zadnjih parih mesecih imam z njimi izjemno slabe izkušnje. V dveh primerih gre za pravi kriminal. Z neizpodbitnimi in 100% čistimi dokazi sem jih dvakrat postavil na čisto laž! Od sedaj naprej bom vse policijske postopke snemal. Dolžan si ga le opozoriti, da za zavarovanje svojih interesov razgovor snemaš (gdrp). Tudi če se s tem ne strinja se tak posnetek, če je posnet z njegovo vednostjo lahko uporabi kot dokaz. Jaz vem, da se jim ne bom več pustil je..t.

Po mojem mnenju s tem ne boš nič dosegel. Če se odloči in ga spraviš v slabo voljo ima bistveno več opcij, da te zakonsko jebe u glavo....
Veter v laseh, travarca v zobeh ;)
Uporabniški avatar
1stofficer
Admiral

OdgovorNapisal/-a 1stofficer » Pe Jun 25, 2021 16:50

Zanimivo. Js nikol se nisem mel posebnih problemov s policaji... pac naredim se francoza in te pac pustijo na miru
Uporabniški avatar
Nikola T.
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Nikola T. » Pe Jun 25, 2021 17:20

Moj prijatel H., kdor ga pozna ve, da ni večje dobričine in bolj kul tipa daleč naokoli. No ustavili so ga policaji, zdelo se mu je sumljivo, da bi vozil tako hitro, kot so mu namerili, zato je šel na policijo, da si ogleda zapisnik o prekršku. V zapisniku- dnevniku vidi, da je bil v obrazcu vpisan Mercedes in druga reg. št. ter oboje prečrtano in vpisana znamka BMW in registracija njegovega vozila!??!?? Šel je na sodišče na obravnavo. POLICAJA STA 3x SPREMENILA IZJAVO, da je nato njuna PRAVLJICA KONČNO PILA VODO, kar je sodnica brez težave, in brez slabe vesti sprejela in dala zapisati v zapisnik !!???!? Naj mi sedaj kdo razloži, da živimo v pravni državi, kjer lahko zaupamo policajem, pravičnemu in neodvisnemu sodstvu, navsezadnje naši vladi... HA HA HA :lol: :lol:

Prijatelj pravi le, da mu je žal, ker ni najel dobrega odvetnika, kajti prav zaradi njegovega poštenja, ni imel kaj skrivati, je sedaj pravzaprav izgubil vse možnosti, ker je pritožba možna zgolj v primeru proceduralnih napak. NIma veze, če so bile VSE VPLETENE URADNE OSEBE, S SODNICO VRED, SKORUMPIRANE IN NEPOŠTENE. Skratka nategnil so ga do konca. :evil:
weta
Admiral

OdgovorNapisal/-a weta » Pe Jun 25, 2021 22:10

In zdaj zaradi enega čudnega primera, ali enega gnilega jabolka, posploševanje kar na pocez, da je cela policija skorumpirana , pokvarjena in da namerno jebe postene obcane? Ma daj ..
Jaz recimo nimam slabih izkušenj, kakšne so manj prijetne, slabih pa ni., je pa veliko res dobrih, ko sem bil prica nečloveški zavzetosti, naporom, delu in angažiranosti policije in posameznikov v policiji pri delu.
Uporabniški avatar
Nikola T.
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Nikola T. » Pe Jun 25, 2021 23:32

weta napisal/-a:In zdaj zaradi enega čudnega primera, ali enega gnilega jabolka, posploševanje kar na pocez, da je cela policija skorumpirana , pokvarjena in da namerno jebe postene obcane? Ma daj ..
Jaz recimo nimam slabih izkušenj, kakšne so manj prijetne, slabih pa ni., je pa veliko res dobrih, ko sem bil prica nečloveški zavzetosti, naporom, delu in angažiranosti policije in posameznikov v policiji pri delu.

Letos so me policaji ustavili večkrat kot prej v vseh letih skupaj. Pihal sem trikrat v mesecu maju, dobil karanteno na podlagi laži policaja, da ne naštejem še vsega drugega. ...ne me sedaj še ti j... . Gnilih jabolk je veliko preveč!!! :evil:
weta
Admiral

OdgovorNapisal/-a weta » Pe Jun 25, 2021 23:51

Nikola T. napisal/-a:
weta napisal/-a:In zdaj zaradi enega čudnega primera, ali enega gnilega jabolka, posploševanje kar na pocez, da je cela policija skorumpirana , pokvarjena in da namerno jebe postene obcane? Ma daj ..

Letos so me policaji ustavili večkrat kot prej v vseh letih skupaj. Pihal sem trikrat v mesecu maju, dobil karanteno na podlagi laži policaja, da ne naštejem še vsega drugega. ...ne me sedaj še ti j... . Gnilih jabolk je veliko preveč!!! :evil:

Ah, če sodiš policijo po delu v prometu, je debata brazvezna.
Darh
Admiral
Kraj: Tu bolje- Pula

OdgovorNapisal/-a Darh » So Jun 26, 2021 00:38

[
Ah, če sodiš policijo po delu v prometu, je debata brazvezna.[/quote]
Ja po cem jo pa bos?
Uporabniški avatar
pajer1
Admiral
Kraj: Ljubljana, Marina Umag

OdgovorNapisal/-a pajer1 » So Jun 26, 2021 08:27

.

Žal je tako, da v naši državi oblast "ne razume" zakaj sploh obstaja!

Teh par vodilnih v državotvornih resorjih so ugrabili državo za nabijanje svojega ega.

V ustavi je zapisano, da je naloga policije in vojske v miru, varovanje oseb in premoženja.
Policija in vojska delujeta na sistemu ukazovanja in tako tudi delujeta.
Policaji delujejo, kakor jim je ukazano, pika!

Kje je problem?

Problem je v tem, da teh nekaj malih ljudi z egoističnim egom razume državo, kot država to sem Jaz!

Poglejmo samo zadnji primer.

Država je včeraj praznovala rojstni dan. Potekalo je nekaj dejavnosti, ki so se prepletale, izključevale, diskreditirale, bojkotirale, protestiralo se je....
Uradno je bilo napisano in povedano v medijih, da bodo vse dejavnosti s strani policije nadzirane fizično in z video nadzorom. Halo!!!!, zakaj nadzor???
Namesto, da bi varovali državljane, ki uveljavljajo svoje z ustavo zagotovljene pravice, se z vrha ukaže nadzor!
V miru se ne sme vršiti nadzor nad nikomer, dokler ne krši zakonov.

Žal ti "vrhovni ukazovalci" razumejo državo kot svoj lastni s.p. in tako se tudi obnašajo.

Možnost nas državljanov, da uveljavljamo svojo voljo, je samo na protestih in volitvah. Volitve pa verjetno ne bodo ponudile kaj več kot stare obraze, pravnomočne obsojence, ki so še zmeraj politično aktivni, fanatične vernike, itd..

Itak ni neke alternative z ugledom, spoštovanjem, pametjo, renomejem .... žal, žal, žal!

.
pajer 1

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Uporabniški avatar
evovii
Admiral

OdgovorNapisal/-a evovii » So Jun 26, 2021 10:12

Meni je samo zanimivo, da imajo eni tok tezav s policijo. Jaz imam vecinoma pozitivne izkusnje. Januarja sem imel prometno na primorski AC. Lahko recem da samo kapo dol. Korektni in profesionalni. Na leto naredim cca 30.000 km pa nisem nikol imel tezav z policaji. Ok 2x radar ampak sem bil cist sam kriv... tko da...
Prav tako z mejnimi organi zaenkrat v zadnjih 10 letih niti enkrat nobenega problema ne na nasi ne Hr strani pa imam barko na Hrvaškem....
Veter v laseh, travarca v zobeh ;)
Uporabniški avatar
pajer1
Admiral
Kraj: Ljubljana, Marina Umag

OdgovorNapisal/-a pajer1 » So Jun 26, 2021 11:23

.

Tudi jaz s policaji, o njih imam dobro mnenje, nimam nobenih težav, ker jih ne iščem. Težav namreč.
Še več. Vsak teden vsaj enkrat se dobimo prijatelji in med njimi so tudi policaji, specialci, kriminalisti, ali nekdanji miličniki, zato razmere kar poznam kako in kaj delujejo. Z enim, podkomandirjem, greva v sezoni tudi na lignjelov.
Oni so, policaji, pač državljani, ki opravljajo službo, da preživijo sebe in svojo družino.

Večinoma so to čisto normalni ljudje z velikim srcem in nenormalno službo, ki jo opravljajo na visoki profesionalni ravni.

Smeti pa itak povsod najdemo!

.
pajer 1

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
diligence
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a diligence » So Jun 26, 2021 11:45

evovii napisal/-a:Meni je samo zanimivo, da imajo eni tok tezav s policijo. Jaz imam vecinoma pozitivne izkusnje. Januarja sem imel prometno na primorski AC. Lahko recem da samo kapo dol. Korektni in profesionalni. Na leto naredim cca 30.000 km pa nisem nikol imel tezav z policaji. Ok 2x radar ampak sem bil cist sam kriv... tko da...
Prav tako z mejnimi organi zaenkrat v zadnjih 10 letih niti enkrat nobenega problema ne na nasi ne Hr strani pa imam barko na Hrvaškem....

Me veseli ,da imaš same pozitivne izkušnje . Naj te to spremlja še naprej. A žal , verjemi, ni vedno tako.Pa pri tem težji karakter nategnjenih ni edini vzrok.

Profesijonalno..... Seveda saj so profesjijonalci. Za to so šolani ,za to so plačani. Enako velja tudi za dohtarje in šolnike in .... Če bi znali in hoteli odstraniti gnilobo med svojimi .... Nisem prepričan ,da je za to kriva samo politika.

P.S. Če sta izdelek ali storitev ok , običajno ni kritike :twisted:

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost