Plovila na Hrvaškem - Korona in meja
Moderatorji: moderator2, moderator
Re: Plovila na Hrvaškem - Korona in meja
Pozdravljeni,
prilagam mail, ki so mi ga poslali s Hrvaške na mojo vprašanje ali lahko gre brat z mano.
Poštovani,
kao slovenski državljanin mozete ući u RH uz predočenje dokaza da ste vi vlasnik nekretnine u RH. Vas brat trenutno ne može s vama ukoliko isti nema dokaza da je vlasnik ili suvlasnik nekretnine u RH.
prilagam mail, ki so mi ga poslali s Hrvaške na mojo vprašanje ali lahko gre brat z mano.
Poštovani,
kao slovenski državljanin mozete ući u RH uz predočenje dokaza da ste vi vlasnik nekretnine u RH. Vas brat trenutno ne može s vama ukoliko isti nema dokaza da je vlasnik ili suvlasnik nekretnine u RH.
Nazadnje spremenil Bostjan11, dne To Maj 12, 2020 09:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Glastron 177 sx , Volvo penta 3.0 Gs
- 1stofficer
- Admiral
No. 1 napisal/-a:Roman 1 napisal/-a:Je komu jasno ali gedo na hr. tudi držinski člani lastnikov (žena , sin), ali ne ....
DA
Js ne bi bil prevec preprican. Vceraj v odmevih je bil ravno to vprasan vladni predstavnik. Tut sam ni vedel, zato je bil previden in je rekel da pise le : lastniki !
Tko da dokler ni jasnejsih navodil se lahko zgodi, da na meji policaj zadevo razume po svoje oz samo tako kot pise. Ceprav po najbrz te ne bojo poslal domov ce zraven sedi zena.
Pocakmo, da se zmenjo
Če slučajno kdo ve, pa ne na podlagi ugibanja in rekla kazala: kaj pomeni 7 dnevna karantena ob povratku iz HR. Ali je to karantena nekje na določenem mestu, ali izolacija doma ?
Jadranje je odklop
Nekaj o tem tudi na tej povezavi: https://www.enavtika.si/sl/novice/18-no ... -zaplujejo
Če vse napisano povsem drži, pa je
Če vse napisano povsem drži, pa je
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
1stofficer napisal/-a:No. 1 napisal/-a:Roman 1 napisal/-a:Je komu jasno ali gedo na hr. tudi držinski člani lastnikov (žena , sin), ali ne ....
DA
Js ne bi bil prevec preprican. Vceraj v odmevih je bil ravno to vprasan vladni predstavnik. Tut sam ni vedel, zato je bil previden in je rekel da pise le : lastniki !
Tko da dokler ni jasnejsih navodil se lahko zgodi, da na meji policaj zadevo razume po svoje oz samo tako kot pise. Ceprav po najbrz te ne bojo poslal domov ce zraven sedi zena.
Pocakmo, da se zmenjo
Lej prepričan ali ne, ravno sem sedel s človekom, ki je na Dragonji želel vstopiti s kolegom in so zahtevali "vlasnički list", ni ga imel ni se mu zdelo... šel je na Sečovlje, vstopila sta oba brez "vlasničkog lista" je bil lastnik in kolega zraven... piše pa res le "lastniki". Preveč jasna navodila ne bojo več na voljo ker drugače bi morali pojasniti tudi kako bo nova epidemija že jeseni, ko pa v Wuhanu še ni jeseni.. ipd.
Wellcraft 2600 Martinique
Sej če je žena zraven pomoje lahko gre. Saj je ravno tako lastnica glede na to, da je poročena z lastnikom 
Veter v laseh, travarca v zobeh 
evovii napisal/-a:Sej če je žena zraven pomoje lahko gre. Saj je ravno tako lastnica glede na to, da je poročena z lastnikom
Enim bo pa prav prišel izgovor, da gre lahko samo lastnik - brez žene
Living well is the best revenge
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
Jaz sem danes dobil odgovor od nadležne institucije, da, glede na to, da nimam veza na Hrvaškem, kljub dokazilu o lastništvu čolna s kabino, do nadaljnjega oz. zaenkrat ne morem na Hrvaško...sicer sem pa ta odgovor tako ali tako pričakoval. Se pa bo tedensko menjalo pogoje, tako, da so mi svetovali, da se nanje obrnem neposredno pred odhodom...
mail, če ga ne poznate uzg.covid@mup.hr

mail, če ga ne poznate uzg.covid@mup.hr

Nazadnje spremenil pinosat, dne To Maj 12, 2020 20:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Vsak dan v vsakem pogledu vse bolj in bolj napredujem...
Glastron 177 sx , Volvo penta 3.0 Gs
Eno so nastopi za novinarje, drugo pa je zakon in pravilniki 
LP
Boris
Boris
Če imaš pogodbo marino oz. dokazilo o privezu te spustijo čez, mi ko imamo na bojah hr čolne pa ne gre, so rekli počakajte še malo se bo meja odprla za vse... če si lastnik nepremičnine ni problema, zakonec da, še mogoče kak vnuček ostali še ne, bodo sprostili, info 2 uri star MP Dragonja, z lastniškim listom mož + žena ni bilo problema...
Kako ne smeš dol,če je barka na boji??Lučka uprava umag je overjena institucija ki ji plačujemo priveze??
Če maš kak papir, pogodbo ni problema, uni brez pa ne... Sej ti maš uradno bojo s pogodbo?
Kaj pa potrdilo o lastništvu plovila registriranega v hr. Parkirano pa je pri fizični osebi v hr. Ali spustijo?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost