Pozdravljeni,
Zanima me če kdo ve kje na Pagu so locirana dvigala in morebitne urnike in cene. 5,22m približno tona teže. Iščem morebitna dvigala da se potem odločim iskati kak apartma za drugi del letošnjega dopusta.
hvala za odgovore
Peter
Pag - dvigalo
Moderatorji: moderator2, moderator
Boja,
rampa mi ne pomaga kaj dosti .. edino ce bi dobil dovolj strmo z hitro globokim morjem ... sem ga spuscal zadnjic v izoli v ladjedelnici v morje sem bil z celim auspuhom od avta v morju in se en valjcek smo morali znizati da smo ga spravili v morje ... 3-je komaj da.
Pag sem imel v mislih Vlašiče a jih počasi opuščam se nagibamo sedaj na Lošinj. Bomo še videli od trenutnega navdiha
Vseeno mi je pa kakršnakoli informacija z Paga zelo dobrodošla.
lp
rampa mi ne pomaga kaj dosti .. edino ce bi dobil dovolj strmo z hitro globokim morjem ... sem ga spuscal zadnjic v izoli v ladjedelnici v morje sem bil z celim auspuhom od avta v morju in se en valjcek smo morali znizati da smo ga spravili v morje ... 3-je komaj da.
Pag sem imel v mislih Vlašiče a jih počasi opuščam se nagibamo sedaj na Lošinj. Bomo še videli od trenutnega navdiha
Vseeno mi je pa kakršnakoli informacija z Paga zelo dobrodošla.
lp
Skull, poglej kako sem jst predelal prikolico in naredil nakladalno rampo, mogoče dobiš tudi ti kakšno idejo
http://www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?t=8791
http://www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?t=8791
Ure dnevi leta tečejo....
bolid rampa mislim da mi nebi pomagala ker meni je poglavitno da mi coln zadaj cimprej dvigne iz prikolice ker nimam ravnega dnesa imam zob na njem in potem se mi zob ustavlja v valjckih.
Razmisljal sem da bi na krmo spodlozil kake boje ali kaj v tem stilu in ko bi se spuscal coln v morje bi ga pprej dvignilo iz prikolice.
A je kdo že poskušal kaj takega?
lp
Razmisljal sem da bi na krmo spodlozil kake boje ali kaj v tem stilu in ko bi se spuscal coln v morje bi ga pprej dvignilo iz prikolice.
A je kdo že poskušal kaj takega?
lp
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov