Mnenja in predlogi
Podforum Galerija vasih plovil?
Moderatorji: moderator2, moderator
Podforum Galerija vasih plovil?
Bi mogoce blo zaminivo dodat da si malo ogledalo plovila forumcev.
Mnenja in predlogi
Mnenja in predlogi
VArianta pac je da se prijavis na kake strani ko omogocajo shranjevanje slik, kot napirmer mobisux.com, volja.net ali pa http://www.moj-album.com/ se mi zdi skoro najboljsa varainta pa se 1gb mas prostorja na izbiro. Je pa tega ogromno ze na netu.
lp
lp
Hvala za informacije. Vem da je tega precej na netu, me pa zanima, kaj predlagate kot najboljšo varianto. Tega na moj-album nisem poznal in izgleda kar OK. Je možno narediti tudi to, da je tvoj album neviden? Sprašujem zato, ker nisem še uspel pregledat, pa ne bi rad odkrival tople vode. Kar se tiče slik, pa bi jih bilo treba omejiti na neko velikost, drugače bo strani odpiralo predolgo...
Ima še kdo kakšno idejo? Kakor vem se tudi anzi ukvarja z webom. Imaš idejo kje postavit albume?
LP
Ima še kdo kakšno idejo? Kakor vem se tudi anzi ukvarja z webom. Imaš idejo kje postavit albume?
LP
admin napisal/-a:Hvala za informacije. Vem da je tega precej na netu, me pa zanima, kaj predlagate kot najboljšo varianto. Tega na moj-album nisem poznal in izgleda kar OK. Je možno narediti tudi to, da je tvoj album neviden? Sprašujem zato, ker nisem še uspel pregledat, pa ne bi rad odkrival tople vode. Kar se tiče slik, pa bi jih bilo treba omejiti na neko velikost, drugače bo strani odpiralo predolgo...
LP
Ja,res sem pred časom razmišljal o tem, da bi nekaj prostora na serverju, ki ga imamo v najemu odstopil "morjeplovcem", a se bojim da bo to premalo. Gostujemo namreč na Websovem strežniku, kjer imamo v najemu 200MB prostora. Spletne strani skupaj s slikovnim materialom zasedejo cca.87MB, torej ostane dobrih 110MB. Če bi si s tem kaj pomagali, z veseljem pomagam!
LP
LP anzi
Druga možnost:
Pravkar sem odprl na spletnih straneh "www.moj-album.com" album, namenjen nam in našim predstavitvam plovil.
naslov:
http://morjeplovec.moj-album.com/
naslov je kar ustrezen, kajne?
Vsakdo se lahko prijavi z
uporabniškim imenom: morjeplovec,
geslo je: barka
Ustvaril sem tudi album "naša plovila", kamor lahko lepite slike vaših lepotcev.
Pa LP!
Pravkar sem odprl na spletnih straneh "www.moj-album.com" album, namenjen nam in našim predstavitvam plovil.
naslov:
http://morjeplovec.moj-album.com/
Vsakdo se lahko prijavi z
uporabniškim imenom: morjeplovec,
geslo je: barka
Ustvaril sem tudi album "naša plovila", kamor lahko lepite slike vaših lepotcev.
Pa LP!
LP anzi
Vidim, da se to žal ne obnese
. Neznanec je že pobrisal album "naša plovila". Glede na to, da sem geslo obelodanil, lahko vsakdo z našimi slikami počne kar hoče
.
admin,
je mogoče, da bi z geslom razpolagal samo ti in bi ti mi pošiljali slike preko PM-ja? Če ja, potem si geslo "barka" spremeni v karkoli.
Žal so vedno bili in vedno bodo ljudje, ki samo čakajo da komu škodujejo
admin,
je mogoče, da bi z geslom razpolagal samo ti in bi ti mi pošiljali slike preko PM-ja? Če ja, potem si geslo "barka" spremeni v karkoli.
Žal so vedno bili in vedno bodo ljudje, ki samo čakajo da komu škodujejo
LP anzi
Včeraj sem se potem poskusil loginat in se mi je zazdelo, da bo to tako nekako. Verjetno je res najbolje, da vsak odpre svojo galerijo. Pri tem se lahko potem tudi vsak sam odloči o tem na kateri server bo limal slikce...
Pri vsem tem pa se mi poraja samo eno vprašanje. Kaj bo, če se neka od teh zastonjskih strani zapre. Takrat bo forum ostal brez slik... Vseeno pa mislim, da je za to precej mala verjetnost...
LP
Pri vsem tem pa se mi poraja samo eno vprašanje. Kaj bo, če se neka od teh zastonjskih strani zapre. Takrat bo forum ostal brez slik... Vseeno pa mislim, da je za to precej mala verjetnost...
LP
Ja, imate prav. Vsak naj si prilepi slike in potem pusti link tukaj na forumu, da jih bomo videli vsi.
Admin, se strinjaš?
Sem že izvedel odgovor, istočasno sva oddala post
Admin, se strinjaš?
Sem že izvedel odgovor, istočasno sva oddala post
Nazadnje spremenil anzi, dne Če Jun 07, 2007 21:59, skupaj popravljeno 3 krat.
LP anzi
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov