živjo, rabil bi malo pomoči, zelo se zanimam za kraj žaborič, ne poznam pa nobenega dobrega apartmaja. mogoče kdo od vas ima kakšen kontakt za apartma za 2 oz tudi studio.
najlepša hvala
žaborič
Moderatorji: moderator2, moderator
Re: žaborič
tilenk napisal/-a:živjo, rabil bi malo pomoči, zelo se zanimam za kraj žaborič, ne poznam pa nobenega dobrega apartmaja. mogoče kdo od vas ima kakšen kontakt za apartma za 2 oz tudi studio.
najlepša hvala
Imam ene tri ali štiri kontakte .. oz. ma brat, kar je isto kot da mam jaz
Re: žaborič
tilenk napisal/-a:živjo, rabil bi malo pomoči, zelo se zanimam za kraj žaborič, ne poznam pa nobenega dobrega apartmaja. mogoče kdo od vas ima kakšen kontakt za apartma za 2 oz tudi studio.
najlepša hvala
Apartmaji Petković, gazdarica Zorica: http://www.apartmani-petkovic.hr/index.html. Če imaš čoln je BP. En zaliv prej je betonirana rampa brez koncesije in tam vsi dajemo čolne v vodo. Prikolo pa jaz pustim 15m stran od bajte na parceli soseda. Gazda se je tako zmenu da lahko in prikola je BP tam ostala že dva dopusta. Seveda jo priklenem na drevo, čez gume in zadnjo izvlečno stranico z lampami in registracijo. Apartmaji niso top 5 so pa poceni in zelo solidni. Kakšne so cene letos ne vem za predlani je pa bil app ena postla, kavč in zakonska 30€/dan. Računaj na 10€ na osebo na dan.
Vročina ni panike. Vzami si eno plahto iz baubau trgovine in špago pa si naredi senco na balkonu ali terasi. Naokoli imaš sto otokov. Plaža je večino zbetonirana, za otroke so piste s kamenčki. Apartmaji zelo solidni, čisti, parkir plac, boja za čoln, za ta denar odlično. V hiši je vedno nekdo od lastnikov zraven tako da se ni bat kraje. Za ta denar odlično.
Če boš kaj govoril z Zorico prosim povej od Tomaž z rdečim gumenjakom.
Nazadnje spremenil ttomi73, dne Po Jun 02, 2014 14:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Izpit za čoln sedaj imam, kaj pa zdaj... na morje seveda.
Samo priplutje je pa ubitačno, ker te maestral nabija u tri krasne v obalo.
Enkrat šel do tomija enkrat do enega drugega kolega isti apartma. Vsakič me je rinilo v obalo pa sto štrikov ki se ti lahko v propeler zapletejo. Tomi svaka čast, da si tam pristajal vsaki dan. mogoče je zvečer ko se umiri lažje čez dan pa za crknit. Je pa lepo:)
Jaz imam plan iti v te kraje začetek julija na kratko in avgust za dlje.
LP
Enkrat šel do tomija enkrat do enega drugega kolega isti apartma. Vsakič me je rinilo v obalo pa sto štrikov ki se ti lahko v propeler zapletejo. Tomi svaka čast, da si tam pristajal vsaki dan. mogoče je zvečer ko se umiri lažje čez dan pa za crknit. Je pa lepo:)
Jaz imam plan iti v te kraje začetek julija na kratko in avgust za dlje.
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost