@Bench, @Stopi: - kot se da videti zgoraj, opazil in priznal, a se prejšnjega prispevka ni dalo več spreminjati.
Daki napisal/-a:Tako se prodaja.
Golota nikoli ne škodi 
Odvisno...
Tako nekako kot si zapisal ti, je dajal vtis da meni tudi nek moj nekdanji direktor, ki je ob enem tokratnemu podobnem vročinskem valu (in tako močno pregretih delovnih prostorih, da so imeli težave tudi računalniki in ne le ljudje v njih, kar sem sporočil kot razlog za težave z računalniki) rekel, da dovoli, 'da lahko pridem nag v službo'.
Problem je bil, da mene vročina ne moti dosti ne glede na to kako (oziroma ali) sem oblečen , da pa mi itak ni niti dovolil, da sem v službi nag, niti bil pristojen za dovoljenje za pot tako 'oblečen' v službo; to 'dovoljenje' pa itak
ni popolnoma nič vplivalo niti na delovne pogoje ostalih in še posebej ne računalnikov v pregretih prostorih, kar je bil problem, ki s katerim sem se tedaj ukvarjal. Še večji problem je bil, da je (po mojem prepogosto) podobno 'kakovostne' in ' koristne' odredbe dajal tudi sicer.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...