Oglasi na Mornaju

Vse kar mislite, da ne spada v nobeno od zgornjih tem, je pa povezano z navtiko, dodajte sem

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
matic5
Poročnik bojne ladje
Kraj: Križe

Oglasi na Mornaju

OdgovorNapisal/-a matic5 » So Avg 04, 2018 17:18

Živjo mornarji,
seveda nisem mogel mimo oglasa, ki je objavljen na Mornarju, pa vseeno, če kdo pozna človeka, ki prodaja čoln bi ga bilo dobro oplnit, da naj malo preveri slike ki jih nalaga na splet. Seveda vrjetno ni opazil, da je en kup nagih slikic spodaj :-) Malo zareds malo za hec, sem se pa res nasmejal :D :lol: :lol: :lol:
https://www.mornar.net/Show/boat.asp?ID=265708
Če ni prav atema prosim admina da popravi!
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

Re: slike v oglasu na mornarju

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Ne Avg 05, 2018 09:09

Ne da se mi raziskati, kako in kdo je to naredil, ampak kaže da je poprčkana le pasica na oglasu, zares so na oglasu le - mislim da tri - fotografije barke, ono ostalo je pa verjetno trnek, da kdo klikne tja (ali da kdo na osnovi slik, ki jih ima na povezavah google) klikne na oglas.
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral

Re: Oglasi na Mornaju

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Ne Avg 05, 2018 09:15

Popravljam se... v tem primeru mogoče ni bilo namerno.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Bench
Poročnik bojne ladje

OdgovorNapisal/-a Bench » Ne Avg 05, 2018 13:32

Nič ni poprčkano, ampak je slika posnetek zaslona z lastnikovega telefona, kjer se pa v spodnji vrstici vidijo slike, ki jih ima v albumu.
Uporabniški avatar
Stopi
Admiral

OdgovorNapisal/-a Stopi » Ne Avg 05, 2018 15:24

Bench napisal/-a:Nič ni poprčkano, ampak je slika posnetek zaslona z lastnikovega telefona, kjer se pa v spodnji vrstici vidijo slike, ki jih ima v albumu.

Točno tako! :-D
Daki

OdgovorNapisal/-a Daki » Po Avg 06, 2018 00:00

Tako se prodaja. Golota nikoli ne škodi :)
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Po Avg 06, 2018 08:40

@Bench, @Stopi: - kot se da videti zgoraj, opazil in priznal, a se prejšnjega prispevka ni dalo več spreminjati.
Daki napisal/-a:Tako se prodaja. Golota nikoli ne škodi :)

Odvisno...

Tako nekako kot si zapisal ti, je dajal vtis da meni tudi nek moj nekdanji direktor, ki je ob enem tokratnemu podobnem vročinskem valu (in tako močno pregretih delovnih prostorih, da so imeli težave tudi računalniki in ne le ljudje v njih, kar sem sporočil kot razlog za težave z računalniki) rekel, da dovoli, 'da lahko pridem nag v službo'.

Problem je bil, da mene vročina ne moti dosti ne glede na to kako (oziroma ali) sem oblečen , da pa mi itak ni niti dovolil, da sem v službi nag, niti bil pristojen za dovoljenje za pot tako 'oblečen' v službo; to 'dovoljenje' pa itak ni popolnoma nič vplivalo niti na delovne pogoje ostalih in še posebej ne računalnikov v pregretih prostorih, kar je bil problem, ki s katerim sem se tedaj ukvarjal. Še večji problem je bil, da je (po mojem prepogosto) podobno 'kakovostne' in ' koristne' odredbe dajal tudi sicer.

navtik_borut
Admiral

OdgovorNapisal/-a navtik_borut » Po Avg 06, 2018 12:42

Lepo ga je pihnil :lol:

Večkrat so oglasi tudi napisani polpismeno in jih je živ obup brati. Dolgo časa sem se spraševal kako takšni posamezniki pridejo do tako dragih plovil. Sem potem čez čas pomislil, da jih je verjetno veliko med njimi raznih mojstrov - privatnikov, ki so v svojem poslu dobri, pisarija jim pa pač ne leži. In s tem v končni fazi ni nič narobe, pri navtiki v prvi vrsti itak šteje evro v denarnici ali na računu :wink:

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti