Kakšno mnenje imate o tem kompletu?
Moderatorji: moderator2, moderator
Re: Kakšno mnenje imate o tem kompletu?
Po slikah ni slab videt, najbolje ga je provat na morju.
en mrzu špric, še raje en knc terana in ena feta pršuta, na zdravje morjeplovci
Zgleda ok, ima pa kar dosti teže dodane z inoxi ki delujejo masivno, ko dodamo še gorivo, pa če se vsede nekdo zadaj ...ne vem če tisti drainingi niso potem vhodniki...na vodo z njim pa videt.
Notranje slike odvodov vode ni videti na slikah. O yamahi ti bo povedal najbolje serviser pri katerem je bila servisirana.
Notranje slike odvodov vode ni videti na slikah. O yamahi ti bo povedal najbolje serviser pri katerem je bila servisirana.
pojdi se z bikom bost!
Če preveriš na e-upravi je dolžina čolna 5,65m in motor 2013. Lahko da je bil prvič v vodi 2014, kot piše...
Čoln verjetno nič posebnega, vsekakor za kakšnega jurja preveč. Lahko pa da je povsem korekten čoln....
Čoln verjetno nič posebnega, vsekakor za kakšnega jurja preveč. Lahko pa da je povsem korekten čoln....
Meni se mi zdi draga zadeva za teh par metrov, nevem ali se motim 
Sem tudi jaz hotel napisat, da je malo draga zadeva. Razen če so šle cene navzgor? Malo ga "reši" motor ki je nekoliko novejši in pa prikolica. Je pa treba videt v kakšnem stanju je prikolica....
Samo moje konzervativno mnenje. Preveč inoxa, preveč nepotrebne opreme in preveč denarja za navadnega fishermana.
Če bi rad spal in se zaščitil pred vremenom, je po moje boljši čoln s kabino. Za kakšno približno udobno bivanje povprečne slovenske družine je pa to premajhno in temu tudi ni namenjeno.
Velike tende in rollbari so prej v napoto kot ne.
Lp MKN
Če bi rad spal in se zaščitil pred vremenom, je po moje boljši čoln s kabino. Za kakšno približno udobno bivanje povprečne slovenske družine je pa to premajhno in temu tudi ni namenjeno.
Velike tende in rollbari so prej v napoto kot ne.
Lp MKN
Čoln sem si ogledal v živo, že nekaj časa nazaj, niti približno ni vreden teh evrov, žal..
Že ko stopiš v neko podrto stavbo, kjer ga hrani, te mine da bi sploh še gledal naprej..
No sem ga vseeno prečekiral, in to takrat ko je bila cena še za par jurjev višja..
Čoln umazan, zgleda zanemarjen.. blazine baje so, ampak jih nisem videl, ker jih ni bilo na mestu ogleda.. motor nevem kako prede, ker me odbije že vsa umazanija, ki je na njem in okoli njega.. prikolica zjahana, potrebna temeljite obnove oz. še bolje, nakup nove..
Vglavnem, sam sem mnenja, če že prodajaš, se vsaj potrudi, in komplet pripravi na ogled.. Ne pa da čoln zgleda kot da... Ah..
Je la tudi res, da so podatki drugačni po vpisniku, kot jih prodajalec oglašuje, skratka čoln je krajši kot je navedeno v oglasu..
Na slikah je tudi meni zgledal super.. v živo pa druga zgodba.. predlagam ogled v živo.. mogoče sem imel jaz smolo..
Pa srečno..
Že ko stopiš v neko podrto stavbo, kjer ga hrani, te mine da bi sploh še gledal naprej..
No sem ga vseeno prečekiral, in to takrat ko je bila cena še za par jurjev višja..
Čoln umazan, zgleda zanemarjen.. blazine baje so, ampak jih nisem videl, ker jih ni bilo na mestu ogleda.. motor nevem kako prede, ker me odbije že vsa umazanija, ki je na njem in okoli njega.. prikolica zjahana, potrebna temeljite obnove oz. še bolje, nakup nove..
Vglavnem, sam sem mnenja, če že prodajaš, se vsaj potrudi, in komplet pripravi na ogled.. Ne pa da čoln zgleda kot da... Ah..
Je la tudi res, da so podatki drugačni po vpisniku, kot jih prodajalec oglašuje, skratka čoln je krajši kot je navedeno v oglasu..
Na slikah je tudi meni zgledal super.. v živo pa druga zgodba.. predlagam ogled v živo.. mogoče sem imel jaz smolo..
Pa srečno..
Hvala vsem za mnenja odstopam od nakupa iščem naprej.
l.p.Mare
l.p.Mare
Iščeš izključno plastiko ali tudi gumenjake? Trenutno je v tem rangu 5-6m zelo slaba ponudba na mornarju in njuškalu. Verjetno si malo prepozen za letos. Računaj več oglasov od septembra naprej...
Iščem fisherman open od 5-6m.
l.p.
l.p.
Tud v Italiji ni nic pametnega. Iskal od avgusta, no zdej sem nekaj nasel, sam sem moram se dobit.
Skratki noben nic dobrga ne prodaja.
Skratki noben nic dobrga ne prodaja.
Sej, zakaj bi zdej kdo prodajal:)? Tist k ima namen prodajat bo prodajal po dopustih, takrat se bo pojavilo več čolnov. Do decembra jih bom imel cel kup
poglejte cene inoxa,vsekakor za moje rjuharske oči barka v katero je nekdo zabil veliko denarja in lahko da je za njega res veliko vredna,samo sedaj se prodaja in cena je stvar dogovora
Cena je kar realna, nismo več leta 2017, evro je vreden 0,75 evra po novem.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost