Saj ni res... pa je....
Moderatorji: moderator2, moderator
Saj ni res... pa je....
Takega bi dal pa za neki časa na hladno
http://www.mojvideo.com/video-zelo-neva ... ecb1db646e
Lp Andrej
http://www.mojvideo.com/video-zelo-neva ... ecb1db646e
Lp Andrej
Veter v laseh, travarca v zobeh 
MarjanT napisal/-a:Taka vožnja podobnih gliserjev mimo jadrnic daleč od obale, je v hr vodah normalna. To je stvar kulture posameznika. Njemu je mogoče to v zabavo, meni pa ni, ko mi po barki vse premeče. Se je že zgodilo da je letela na krov gliserja plastenka z vodo.
MarjanT po svoje imaš prav, razumeti moraš pa tudi drugo stran.
Npr. peljem se iz Slovenije na jug. Recimo iz Novigrada, kjer uredim prijavo, naravnam kurs na "Crveni otok" pred Rovinjem. Na obzorju imam nešteto plovil. Ker so jadra velika, vidim tudi jadrnice nekaj milj pred sabo. Ne razločim pa njihovega kursa. Vozim 27 vozlov, zato se jim dokaj hitro približujem. In stanje se spreminja. Tista, ki sem se ji odmikal, pelje v drugo smer. Zopet druga obne name, itd. Jadralcem pri 5-7 vozlih je vse jasno, kam kdo pelje. Pri večji brzini pa je malo težje. Če bi se hotel umakniti vsem, bi moral pluti ohoho od obale ali pa cikcakat kot budala. Zato malo spremenim kurs, da jadrnice, ki jadra ne oviram. Ampak valove pa žal res pokasira. Sam sorry, tud mi smo na morju.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Kljub temu se da mnogokrat peljati dosti bolj okoli kot to počno nekateri, ne vemali je to razkazovanje kaj ima on ali kaj botruje temu. Potem mu z gesto pokažeš da ni čisto pri pravi, pa začudeno gleda.
Pri takih patronih se vedno spomnim na reklamo za eno Toyoto, kjer je točno takšna situacija med jadralcem in jahtašem, ko se srečata na cesti, jadralec kljub temu da bi lahko vrnil prej storjeno na vodi tega ne stori
Keč je v malih stvareh
Pri takih patronih se vedno spomnim na reklamo za eno Toyoto, kjer je točno takšna situacija med jadralcem in jahtašem, ko se srečata na cesti, jadralec kljub temu da bi lahko vrnil prej storjeno na vodi tega ne stori
Keč je v malih stvareh
LP, Uroš.
Tudi jaz sem presrečen če me v škarje dobita dva, ki vzporedno peljeta nasproti, nas pet v lupini pa pelji pod kotom na val. Včasih naletiš na pacienta, ki bolj ko se mu umikaš, bolj rine vate in ko gre mimo zija ko tele kaj je narobe, da o desnih straneh pri srečanju ne govorimo. Včasih bi si človek zaželel kako bazuko na čolnu. 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta