Prevoz plovil Fažana
Moderatorji: moderator2, moderator
-
zlatizlatko
- Kapitan korvete
Prevoz plovil Fažana
Ima kdo telefonsko številko prevoznika, ki z kamionom na območju Fažane vozi plovila in jih tudi z hiabom spušča in dviga v portiču v Peroju pri Fažani. Nekje sem založil njegovo telefonsko številko in bi jo sedaj potreboval.
-
zlatizlatko
- Kapitan korvete
LP,kampiram v Pineti pri Fažani pa tudi mene zanima kdo od domačinov se bavi z zimovanjem čolnov,rad bi parkiral jadrnico 5 m čez zimo,kot vidim je kar nekaj forumašev na tistem koncu.V to lučico Portič pa gremo večrat z gumenjačkom ali kolesi z otroci na sok in pi--.Zares bi bil hvaležen za kakšno uporabno informacijo.Alingi 
gregor.n napisal/-a:Mi smo dolga leta imeli prikolico pri Mauriciu Rocce, to je tik ob cesti Fažana -Pula pri odcepu za Puntiželo.
lpg
Tudi jaz sem bil pri njemu, ni kaj, fejst dečko, vzorno urejen depo, varna lokacija,....ampak njegovo načelo je: pripelji, parkiraj in neslednje leto odpelji. Tu pa je pri čolnih problem, potrebno ga je oprat, konzervirat, dekonzervirat, napravit servis, pripravit za spust v vodo, skratka v normalnih pogojih kak teden dela. To pa njemu ne diši in dost mi je bilo njegovega namrdovanja, pa sva oba prišla do tega, da bolje, da se prijateljsko razideva. Če pa imate počitniško prikolico ali čolniček, ki ga boste jeseni samo pripeljali in pred poletjem odpeljali, pa ga toplo priporočam.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti