prikolica - tezisce
Moderatorji: moderator2, moderator
prikolica - tezisce
kako imate tezisce na prikolici , jaz dvognem prvi del do trebuha pa se mi se ne vaga a je prevec naprej tezisce?
--Bodybanger--
dule napisal/-a:In kaj če je teža na kljuko mnogo manjša kot 50 kilogramov?
Potem imajo ene prikolice možnost prestaviti kolesa nazaj, in stem dobimo večji pritisk na kljuko.Če pa to ni mogoče, nato damo neko kramo v plovilo spredaj in tako dobimo posledično spet večje težišče spredaj.
Ure dnevi leta tečejo....
Sem že nekajkrat napisal po forumu... Na kljuki naj bo vedno toliko, da normalen moški težko dvigne rudo odpete prikolice... To je recimo 40 kg in bo že povsem OK.
Če pa avto omogoča, kot je napisal Kr en, pa je absolutno bolje, da je več. 70 kg je pa toliko, da se moraš priprevit in še dvigneš. Ko prikolice ne premakneš več pa je mogoče že res malo preveč naprej težišče...
Če pa avto omogoča, kot je napisal Kr en, pa je absolutno bolje, da je več. 70 kg je pa toliko, da se moraš priprevit in še dvigneš. Ko prikolice ne premakneš več pa je mogoče že res malo preveč naprej težišče...
Če na kljuki ne boš imel teže okrog 50kg, boš videl da si pri vožnji po neravninah v luftu, saj ti bo prikolica dvigovala zadnji del avtomobila, občutek ful čuden in nevarno zna biti pri večjih hitrostih. Ko pa imaš težo na kljuki, pa prikolice ne boš čutil pri vožnji, ednio slabše bo vleklo.
Guma je guma, zaenkrat.
Čolna ne morem premakniti bolj naprej, koles pa ne nazaj. Kolesa prikolice so malo nazaj od sredine čolna. Pri 1/2 tanka (20 l bencina), ki je spredaj imam težo na kljuko par kilogramov, ob polnem tanku in krami v čonu (odhod na dopust) pa morda 20-25 kg.
Edino če snamem motor in ga peljem v prtljažniku.
Edino če snamem motor in ga peljem v prtljažniku.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost