vez v Rovinju
Moderatorji: moderator2, moderator
vez v Rovinju
Pozdravljeni!
Zanimame, če ve kdo za kakšno vrjanto za vez v Rovinju oz v bližini. Glede na to, da imam doma razkopano pasaro, ki letos vrjetno še ne bo videla morja, se bom poleti podil z gliserjem Dargo fiesta 540.
V Rovinju imam svoj vez, vendar je stvar v tem, da ima pasara HR registracijo, Fiesta pa SLO. Ker sem na forumu bral, da bojo letos poostrili nadzor (tujec v marino), me zanima, kje bi se dalo v Rovinju zrihtat vez na tak način, da ko pridem dol, dam čoln v vodo, ga imamo potem teden dni na vezu, nato pa ga peljem na parcelo na vikend in tako nekaj krat na leto. Takšno sem imel navado tudi s pasaro.
Zadevo pa bi rad imel urejeno, ker ne želim imeti problemov z oblastmi.
Zanimame, če ve kdo za kakšno vrjanto za vez v Rovinju oz v bližini. Glede na to, da imam doma razkopano pasaro, ki letos vrjetno še ne bo videla morja, se bom poleti podil z gliserjem Dargo fiesta 540.
V Rovinju imam svoj vez, vendar je stvar v tem, da ima pasara HR registracijo, Fiesta pa SLO. Ker sem na forumu bral, da bojo letos poostrili nadzor (tujec v marino), me zanima, kje bi se dalo v Rovinju zrihtat vez na tak način, da ko pridem dol, dam čoln v vodo, ga imamo potem teden dni na vezu, nato pa ga peljem na parcelo na vikend in tako nekaj krat na leto. Takšno sem imel navado tudi s pasaro.
Zadevo pa bi rad imel urejeno, ker ne želim imeti problemov z oblastmi.
Pa saj bo vrjetno na koncu res tako
Ma sedaj pa resno, pač rad bi imel vse lepo po regelcih in me zanima, če mogoče kdo ve, ali je tam kje v tistih kampih možen privez tako za nekajkrat za kak teden. Zaželjeno bi bilo kje v kamu polari, vilas robin, veštar, lahko pa tudi na tisto stran proti limskemu kanalu. Pač tu nekje v bližini rovnja, rako, da se da z avtom zraven, ker v Rovinju je katastrofa s parkingom.
Ma sedaj pa resno, pač rad bi imel vse lepo po regelcih in me zanima, če mogoče kdo ve, ali je tam kje v tistih kampih možen privez tako za nekajkrat za kak teden. Zaželjeno bi bilo kje v kamu polari, vilas robin, veštar, lahko pa tudi na tisto stran proti limskemu kanalu. Pač tu nekje v bližini rovnja, rako, da se da z avtom zraven, ker v Rovinju je katastrofa s parkingom.
Tex napisal/-a: ...sicer pa je ponekod tako, da če nisi gost kampa, potem ne dobiš veza...
Saj v tem je problem, ker nisem gost kampa in pomoje ne bom dobil kje kar tako veza. Sem misli, če mogoče kdo na forumu ve za kako varianto oz. koga je treba poklicat, da se zadeva uredi.
Seveda pa ne pričakujem, da bo vez zasonj, da ne bo slučajno izpadlo, kot da iščem neke krivine in se hočem izognit plačilu. Želim, da bi bilo vse lepo legalno, saj lahko nelegalno vežem tudi na svoj vez, vendar ne želim kakšnih nevšečnosti.
V AC Polari sem bil kar nekaj let redni gost.Tukaj je urejeno tako z privez, da si se potopil, našel primerno utež v morju , si gor zvezal svojo bojo, in ta vez je bil tvoj dokler si bil tam.Je pa tudi možnost da si vzel bojo od campa, nekaj je bilo za plačat in si imel vse urejeno.Videl sem tudi ljudi, ki so prišli z plovili in bili nekaj dni na boji, koristili wc-je od kampa.....skratka niso bili prijavljeni v kampu.
Mislim, da tukaj nebi bil problem se vezat.Prideš z plovilom, se potopiš, najdeš utež, gor bojo in že koristiš morje.
Če pa slučajno pride do kakega sranja z plovilom (kar se je zgodilo ravno meni v tem kampu) in ugotovijo da nisi gost kampa potem pa nevem kako se ta stvar izteče
Mislim, da tukaj nebi bil problem se vezat.Prideš z plovilom, se potopiš, najdeš utež, gor bojo in že koristiš morje.
Če pa slučajno pride do kakega sranja z plovilom (kar se je zgodilo ravno meni v tem kampu) in ugotovijo da nisi gost kampa potem pa nevem kako se ta stvar izteče
Ure dnevi leta tečejo....
glens napisal/-a:No in kako se je to izteklo za tebe in kaj je pravzaprav bilo?
Preberi si
http://www.morjeplovec.net/forum/viewto ... potopljene
Ure dnevi leta tečejo....
Kje v vilasu pa? A so postavli boje tam med dvema pomoloma, ki sta spodaj na linku in ali moraš biti v kampu, da lahko imaš tam čoln?
Pa cena je tudi nekam zasoljena, je pa vseeno bolje to kot pa nič
.
Pa hvala za pomoč, še več takšnih
Še link: http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=45.0 ... 1&t=h&z=18
Pa cena je tudi nekam zasoljena, je pa vseeno bolje to kot pa nič
Pa hvala za pomoč, še več takšnih
Še link: http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=45.0 ... 1&t=h&z=18
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov