Se opravičjem ker je druga slika slabša je pa le nekaj videt.
Lep dan.
Moderatorji: moderator2, moderator
ljubo napisal/-a:Na zadnji ruti smo se ustavili v Novalji na Pagu. V bližini jadrnice sta se ustavila čolna in privezala na bojo. Po kratkem času opazim da so na enem čonu postavili dvigalo s škripcem. Malo sem pomislil i takoj se mi je zdelo, da majo na čolnu invalida. Zanimiva rešitev le škoda, da nisem si upal od blizu pofirbcat. Enostavno so ga dali v posebno pripravljeno platno ga dvignili in spustili v vodo in z vode enako dvignili. Posprvli dvigalo in se odpeljali. Monitirano pa je bilo na gliserju približne dolžina 4 do 5m.
Barraqda napisal/-a:Iz istega razloga si tudi sam nabavljam barko, saj se iz obale kot invalid zelo težko spravim v morje.
brane40 napisal/-a:Barraqda napisal/-a:Iz istega razloga si tudi sam nabavljam barko, saj se iz obale kot invalid zelo težko spravim v morje.
A si kaj razmišljal o motornem čolnu? S krmne platforme motornjakov se je precej lažje spravit v morje, kot z jadrnice... Razen tega boš verjetno jadrnico težje upravljal brez pomoči.
ljubo napisal/-a:Stane kolikor hočeš.
brane40 napisal/-a:ljubo napisal/-a:Stane kolikor hočeš.
Če bi bilo to res, potem nas barka ne bi stala nič. Ampak želje so eno, realnost pa nekaj drugega. Jaz sem Barraqdi že nekajkrat predlagal, naj se prej dobro pozanima o stroških, da ga ne bo potem bolela glava
. Zase vem, da se merijo v krepkih tisočih evrov letno (čeprav hočem, da jih sploh ne bi bilo
). Lahko mu pa še kdo napiše (ki ima recimo podobno barko, kot jo išče sam) da ne bo izgledalo, kot da ga samo strašim.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov