- banana je meni najbolj vsec, rabis kar mocan coln, iz špure je ne moreš vršti, oziroma zelo težko. Ko leti iz špure navadno jahač pade dol, ker skače, kipa pa še kaj...
- tuba breeze tuba brez luknje, jahač je na trebuhi. Tuba strašno premetava, boli vrat in rebra. Tuba dejansko leti po zraku, jahač pod 50 kg je pri tubanju na 25 vozlih večino časa v zraku, ker je cela tuba blazina in teža razporejena po celi tubi. Čolna skoraj ne obremenjuje.
- tuba scream, trikotna z luknjo po sredini. Za tubo z luknjo hitra tuba, moja zena jo ima najraje, ker je najbolj komot, ker sedis v njej. Se pa zaradi visjega tezisca hitreje obrne, kar se breeze ne, sploh ce jahac malo obvlada.
Za majhne otroke ni primerna, saj pade cel otrok v luknjo in voda prevec tolce po riti
-sumo tuba prejsnji teden ni bilo casa probat, jo je kolega s svojim colnom, ki je bil podhranjen in je tuba zajemala vodo. Ta vikend jo bom temeljito izprobal, pomojem mora biti nora stvar. Sem pa 100%, da zelooo sprica v obraz, mene to kar moti, vendar...
o
teh lahko jaz kaj povem, vec se nisem probal...