Privez v Malinski
Moderatorji: moderator2, moderator
Privez v Malinski
Pred kratkim smo kupili gumenjaka s trdim dnom (4,2m), radi bi dobili privez v Malinski na Krku, vendar zaenkrat zelo slabo kaže. Privez bi najeli ali kupili, tudi za daljše obdobje. Če imate s tem kakšne izkušnje bo vsaka informacija dobrodošla.
Hvala za odgovore
lp
Hvala za odgovore
lp
O Malinski, privezih tam in tudi drugje po Krku je veliko napisanega tukaj:
http://www.morjeplovec.net/viewtopic.php?t=603
LP
http://www.morjeplovec.net/viewtopic.php?t=603
LP
Si že govoru z šefom ? Mam številko al pa ga lahko sam uprašam naslednjič k grem dol , samdej mi pol ti svojo da telahko prec pokličem ,jaz mam zdej že dve leti barko dol in je še kr uredu za ceno se pa najbolš da se sama zmenta ma tud zimovališče tako da ga lahko pustiš cel let dol
Lep pozdrav Marjan
Lep pozdrav Marjan
prebrali vse kar je že napisano o Krku in Malinski. Prejšnji vikend sem iskal kakršnokoli možnost v Malinski. Tam smo kupili stanovanje (blizu tržnice)in bi seveda radi imeli čoln pred nosom v marini. Klical sem tega tipa, ki ima roko nad vsem , pa se sploh ni hotel pogovarjat, ni ga zanimalo niti če najamemo vez za več let naprej, trdil je, da je zaseden. Poskusili smo v hotelu Marin, kjer imajo tudi nekaj privezov in trdijo, da so zasedeni za par let naprej in imajo že čakalno listo. Domačini so nedostopni, verjetno zato ker nobenega prav dobro ne poznamo. Plačilo ni problem, sam ne vem več, kam naj se obrnem. V petek grem spet poskušat, ker je delovni dan, mogoče bo kje več sreče kot čez vikend. Hvala za odgovore
ja v malinski je edino ta ki je včasih tečen kot sem prebral, a takrat ko sem bil jaz doli sva se po telefonu fajndogovorila le problem je blo to k je bil karfajn predrag. kaj pa če poskusiš srečo v njivicah, pri g. Nedotu, številka je tud v tistmu topicu (zimovanje plovila) ta je bil takrat tud v redu. ni glih v malinski a za prvo silo imaš..
Privez čolna
Tudi sam imam apartma in barko z privezom v Poratu.
Za tebe je za začetek najboljša varjanta privez v Njivicah (Nedo tel. ++85989231833 ali pa začasni privez v Poratu.)
Kasneje,ko boš spoznal razmere in ljudi se bo sigurno našla optimalna rešitev.
Za tebe je za začetek najboljša varjanta privez v Njivicah (Nedo tel. ++85989231833 ali pa začasni privez v Poratu.)
Kasneje,ko boš spoznal razmere in ljudi se bo sigurno našla optimalna rešitev.
Dober prijem
lp Gobi
lp Gobi
Kot pravi cibro je to oderuško za tak čolnič. Samo po drugi strani pa možakarja tudi razumem. Na vezu ima raje večji čoln, ki mu bo z veseljem plačal 200 EUR/mesec, zasede pa mu povsem enako kot ti... Pojdi raje v kakšno manjšo uvalo, turistični privez, mogoče lastna boja.... Vezi v Malinski so dejansko marina saj premorejo vodo in elektriko...
LP
LP
Hvala za vse odgovore, ki so mi pomagali pri pogajanju za ceno. Ker sem bil vztrajen s klicanjem, se me je gospod usmilil in sva se pred 14 dnevi srečala v Malinski, po pogajanjih sem si izboril prostorček za moj gumenjak v vodi in na suhem s spusti v vodo po potrebi za celo leto. Na koncu pogovora je bil nedostopni frajer prav prijazen in ustrežljiv gospod, ki bi mi prišel iskat čoln tudi v Slovenijo in mi ga odvlekel do Krka, če bi bilo potrebno. Mislim, da z njim ne bom imel problema, kot kaže se je vztrajnost splačala. Konec koncev lahko odda vez tik ob mostičku (kjer se gre na pontonca) le takim čolničkom, saj je tam globina premajhna za večja plovila.
Lep pozdrav vsem
Lep pozdrav vsem
Gremo na pir
Vidim, da nas je več na otoku Krku.Lahko se dobimo kot nekakšna mini skupina morjeplovcev in rečemo katero.... 
Dober prijem
lp Gobi
lp Gobi
Krk
Upam da ne pozabite na mene sem tudi na Krku sicer v Punatu skor vsak vikend .
Glede Krka pa kot sem per par dnevi prebral v Financah da je eno najbolj poznano "skrivališče" slovenskih jahtarjev ...
LP
Glede Krka pa kot sem per par dnevi prebral v Financah da je eno najbolj poznano "skrivališče" slovenskih jahtarjev ...
LP
SeaFun
Rodman Ventura 890
Rodman Ventura 890
Kdo je na strani
Po forumu brska: AndrejC in 8 gostov