Pi?????zda je fajn....
Vsi kr neki jamrate, sprašujete, sami problemi, šraufanje, za vozel ali dva, al pa papirji..
Jst sm pa šel dol, so mi v petek ob 12h spustil barko v vodo, sem se šel skopat na Susak, pol pa v soboto nedeljo ponovim vajo, krivica, balvanida, susak spet, plus ostali postanki v zalivih, tri dni, cca 10 delovnih ur na motorju, super, morje od 16 do 18, vsaki dan kopanje, herc še drži pri mojem emšo, sonce, hladno pivce, knjiga (Fritza Stuebena) v pol senčki pod tendo, a je kaj lepšega???
Pa ne da se hvalim, pač uživam morje, sonce in tudi vam priporočam enako, malo manj se ukvarjajte s tehniko in malo več z uživancijo!
Mirno morje in obilo sonca vsem.
Za vse morjeplovce
Moderatorji: moderator2, moderator
Uživej. Privoščim ti iz vsega srca. Herc naj ti čmveč časa zdrži. Pa ne samo tebi ampak tudi ostalim, ki z veseljem šraufajo po barkah pa čeprav zgleda kako jamrajo. Vsak ma svoje življenje in v njem naj uživa. Vem pa, da vsak, ki si privošči barko jo ma zato ker ga to veseli in ker v tem uživa.
Mirno morje vsem.
Mirno morje vsem.
pomisli in zgodilo se bo
-
jadralec-mihy
- Kontraadmiral
pa še res je
malo moramo jamrat
je potem večji užitek ko si na vodi
sicer mislim da so vsi dopusti lepi ( torej hoteli, avtodomi, kampi,....)
ampak dopust na morju, zajtrk zjutraj v stiku z morjem na samotnem otoku, ali pa pripravljanje kosila na roštilju na pomolu v vodi do kolen je pa nekaj posebnega, itednega in to se ne da opisat
malo moramo jamrat
je potem večji užitek ko si na vodi
sicer mislim da so vsi dopusti lepi ( torej hoteli, avtodomi, kampi,....)
ampak dopust na morju, zajtrk zjutraj v stiku z morjem na samotnem otoku, ali pa pripravljanje kosila na roštilju na pomolu v vodi do kolen je pa nekaj posebnega, itednega in to se ne da opisat
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov