Za vse morjeplovce

Vse kar mislite, da ne spada v nobeno od zgornjih tem, je pa povezano z navtiko, dodajte sem

Moderatorji: moderator2, moderator

boss
Kontraadmiral
Kraj: Mali Lošinj

Za vse morjeplovce

OdgovorNapisal/-a boss » Sr Maj 30, 2012 23:37

Pi?????zda je fajn....

Vsi kr neki jamrate, sprašujete, sami problemi, šraufanje, za vozel ali dva, al pa papirji..

Jst sm pa šel dol, so mi v petek ob 12h spustil barko v vodo, sem se šel skopat na Susak, pol pa v soboto nedeljo ponovim vajo, krivica, balvanida, susak spet, plus ostali postanki v zalivih, tri dni, cca 10 delovnih ur na motorju, super, morje od 16 do 18, vsaki dan kopanje, herc še drži pri mojem emšo, sonce, hladno pivce, knjiga (Fritza Stuebena) v pol senčki pod tendo, a je kaj lepšega???
Pa ne da se hvalim, pač uživam morje, sonce in tudi vam priporočam enako, malo manj se ukvarjajte s tehniko in malo več z uživancijo!
Mirno morje in obilo sonca vsem.
Uporabniški avatar
ljubo
Admiral
Kraj: NOVA GORICA

OdgovorNapisal/-a ljubo » Če Maj 31, 2012 06:35

Uživej. Privoščim ti iz vsega srca. Herc naj ti čmveč časa zdrži. Pa ne samo tebi ampak tudi ostalim, ki z veseljem šraufajo po barkah pa čeprav zgleda kako jamrajo. Vsak ma svoje življenje in v njem naj uživa. Vem pa, da vsak, ki si privošči barko jo ma zato ker ga to veseli in ker v tem uživa.

Mirno morje vsem.
pomisli in zgodilo se bo
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Če Maj 31, 2012 06:48

Ja, sam pol pa ne bi bili Slovenci, če ne bi jamrali in iskali negativizma :D
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
jadralec-mihy
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a jadralec-mihy » Če Maj 31, 2012 18:41

pa še res je
malo moramo jamrat
je potem večji užitek ko si na vodi
sicer mislim da so vsi dopusti lepi ( torej hoteli, avtodomi, kampi,....)
ampak dopust na morju, zajtrk zjutraj v stiku z morjem na samotnem otoku, ali pa pripravljanje kosila na roštilju na pomolu v vodi do kolen je pa nekaj posebnega, itednega in to se ne da opisat

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov