Skoraj v celoti lahko nadomesti vse UMETNE( z ojačevalcem okusa ) dodatke jedem, je Biopridelava, pa še nadvse ugodna je sestava mešanice, seveda piko na i pa dodaš sam s svojimi začimbami. Je pa res okusna kot osnova.
BIOTOP začimba. kupil pa sem jo v Mercator Centro, mislim na oddelku z bio stvarmi.
AJD
DODATKI JEDEM
Moderatorji: moderator2, moderator
DODATKI JEDEM
Taurus
Ja gre za začimbno mešanico BIOTOP ( bio zeliščno zelenjavna začimba ),
je brez glutamata, sušene začimbe in zelenjava.
Več na www.zdravahrana-biotop.si
Ta kombinacija se mi zdi najokusnejša od vseh Bio in Oh zadev, kar se tiče osnove ali če ti na koncu kuhe zmanjka malo žmaheca. Skoraj v celoti nadomesti tiste "dodatke k jedem" z glutamatom ali ojačevalcem okusa.
Pa nisem glih Bio, ampak če že lahko nadomestimo tiste E-je...
AJD
je brez glutamata, sušene začimbe in zelenjava.
Več na www.zdravahrana-biotop.si
Ta kombinacija se mi zdi najokusnejša od vseh Bio in Oh zadev, kar se tiče osnove ali če ti na koncu kuhe zmanjka malo žmaheca. Skoraj v celoti nadomesti tiste "dodatke k jedem" z glutamatom ali ojačevalcem okusa.
Pa nisem glih Bio, ampak če že lahko nadomestimo tiste E-je...
AJD
Taurus
http://www.zdravahrana-biotop.si/si/productdetail.php?prd=60
govoris o tem?
o Ejih sploh ne bi govoril saj se jim v danasnjem svetu skoraj ne mores izogniti-res je ja da jih lahko omejis...predstavljaj si da jih v domaci kuhi zauzijes zelo malo - potem pa gres v mcdonaldsa...tako da tale ojacevalec okusa ni vreden svojega denarja - vreden je le v primeru ce ima "naraven" okus po mojem mnenju.
govoris o tem?
o Ejih sploh ne bi govoril saj se jim v danasnjem svetu skoraj ne mores izogniti-res je ja da jih lahko omejis...predstavljaj si da jih v domaci kuhi zauzijes zelo malo - potem pa gres v mcdonaldsa...tako da tale ojacevalec okusa ni vreden svojega denarja - vreden je le v primeru ce ima "naraven" okus po mojem mnenju.
Ja Racman, to je tudi po mojem bistvo problema, ker ravno z raznimi ekstrakti daš jedi tisto okusnost, domačnost. Malo pred novim letom se mi je zgodilo, da smo za južno jedli tudi gobovo-jurčkovo juho, ki je bila resnično " perfektomale " in ne bi bil jaz, če ne bi pobaral kuharja. Ta juha ni videla j od jurčkov, razen pesti posušenih, vse ostalo " pakl supe".Tako prefinjeni so že ti praški. Strinjam pa se, da dodatek uporabimo v minimalnih količinah in še to samo za korekturo žmaheca.
AJD
AJD
Taurus
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost