Načelno veliko raje pohvalim kot kritiziram, posebej javno. Ampak tole danes je pa preveč.
Kličem v ponedeljek znanega jadrarja z Gorenjske, če mu lahko pripeljem na dom (sem blizu njegovega doma, da se ne vozim do delavnice) za pošit bimini in porihtat rinko na glavnem jadru. Pravi, pusti za hišo a povem, da mu moram pokazat ker ni simpl razložit kaj je za narest in bi rad, da se pogovoriva. Okvirno razložim kaj želim in se strinja da pridem in nenako se potem danes zvečer tam dobiva. Potegnem iz vreče bimini in začnem razlagat kaj bi rad. Nekaj časa nezainteresirano gleda in potem pravi, da ni vedel da je toliko in naj pripeljem v delavnico ker si ne bo nič zapomnil. Spomnim ga, da sem mu po telefonu povedal približno kaj je za narest in sva bila dogovorjena da se oglasim pri njem. Predlagam, da se nekam zapiše ali mu označim s kredo. Odgovori, da nima nič za pisat in naj pospravim stvari in grem domov. Prosim? Še enkrat ga spomnim, da sva bila dogovorjena da pridem in sem mu povedal kaj želim. Odgovori, da ne misli gledat tega na dežju, se obrne in preprosto odide. Počutim se kot totalno teslo tam pred vrati, zmečem stvari v vrečo in avto ter se besen pospravim domov.
Vse razumem. Tudi to, da sem želel verjetno manj prijetna in verjetno ne najbolj donosna opravila. Ampak prvič, če se s kom nekaj dogovoriš, potem se je treba tega držat in drugič, s strankami se ne pogovarja na tak način! Skratka tak odnos ni za nikamor in je popolnoma neprimeren in neprofesionalen, zato pač ne morem in ne bom tiho!
Pa ni to edini primer danes. Drugi je s servisem elektronike, ki se vleče že pol leta brez jasnega odgovora o tem kaj in kdaj lahko pričakujem glede popravila. Ne bom o imenih, sem pa slabe volje. Posebej če poskušam bit toleranten in nekako razumem, da imajo ljudje zasedeno, gužvo in ostalo jaz pa morda zoprne zahteve.
Je to, da pričakujem, da se držimo dogovorov in smo pošteni en do drugega preveč? Da ne omenim primerne in spoštljive komunikacije
jadrar z Gorenjske - je to odnos?
Moderatorji: moderator2, moderator, Matejc
- 1stofficer
- Admiral
Re: jadrar z Gorenjske - je to odnos?
ja prihajajo zajebani cajti preprosto ni več ljudi ki bi kaj delali oz želeli naredit tisti ki so so zasuti z delom in ...,je pa res da ima vsak pravico do slabega dne in ...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost