atilone napisal/-a:Hja Val, imamo take. Na HR forumu, kjer sodelujeta tako Gaso kot Opus, imaš kaj za prebrat. Glavna njihova trgovina je "Chipoteka", kaj pomeni Chip v Ang. jeziku vemo ( poceni ). Gaso je kupil ledice od Helle , znana in priznana firma in draga, pa so mu v eni sezoni pocrkale. Poleg dvoletne garancije
![]()
. Sedaj je vgradil neke XY in delujejo dobro, pa še poceni so bile
. Vsaki drugi post od Opusa , pa je,; Gdje se to dobije jeftinije. In to za vse od A do Ž.
Vidiš , take pametnjakoviče, ko na koncu mene kritizirajo, da kupujem poceni robo, samo radi tega ker sem obesil naslov ugodne trgovine, takih ne prenesem.
In Gaso, zakaj te je njihov moderator (Rapter ) zasmehoval in zajebaval glede prenove pasare. Nekaj o teoriji, drugo pa se v praksi pokaže ?
Jaz bi samo predlagal, naj vsak ostane na svoji strani in stoji za tem kaj misli in reče in ne kot veter , enkrat jugo, drugič burja.
LP
Admirale atilone,
Lahko oceta doma klices pametnjakovic, jaz ti nisem rekel nic grdega.
Ce gres se enkrat prebrati kaj sam napisal lahko vidis da te nisem NIKOLI kritiziral da kupujes poceni robo, saj bi je jaz tudi rad kupil (kot ze sam govoris za mene).
Vidim da si u isti grupaciji kot tisti Raptor. Samo vas drugi zajebavajo, v naravi ste pa sami zajebani. Imate oba problema z egom in to velikih.
Samo za spomin, sem te vprasal ce so originalni deli pa sem od tebe dobil taksen odgovor:
atilone napisal/-a:Ja, original deli. Nekateri so tovarniško popravljeni, ampak je zraven opis, ali je novo ali gen. popravljeno. Če nič ne piše je novo.
LP
Od lasnika sem dobil pa drugacen odgovor.
Toliko o tvoji resnicnosti.