Motomarine
Moderatorji: moderator2, moderator, Matejc
Motomarine
Pozdravljeni !
Mogoče kdo ve, kako se registriraš v Motomarine. Meni ne gre.Če pa je kdo že registriran, bi ga prosil, če pogleda za ceno impelerja pod kodo št. 1816032.
Za odgovor hvala !
Mogoče kdo ve, kako se registriraš v Motomarine. Meni ne gre.Če pa je kdo že registriran, bi ga prosil, če pogleda za ceno impelerja pod kodo št. 1816032.
Za odgovor hvala !
MOTOMARINE
Marko, hvala tudi tebi.Z Luko sva na liniji.Škoda, da še nimajo urejeno prodajo po pošti. Sem iz okolice MB.Pa glavno,da imajo , kar iščem.
LP
LP
Sem bil v petek v marini Portorož in popoldne v motomarinu v Trstu in naj vam povem, da sem bil kar precej razočaran nad vsem skupaj kajti zelo slabo so založeni pa kar nekaj se zgovarjajo, da še ni sezona in da imajo v magacinu in nevem kaj še. Najslabše pri vsem skupaj pa je to, da bi me prišlo v Lotos marinu pri 300 zapravljenih everčkih le kakšnih 20-30 evrov dražje. In zakaj bi še potem nosili denar makaronarjem.
lp papa
lp papa
^^^^^^^^^^^||
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
jim napisal/-a:pokliči 02 608 41 41 (Stojan) za impeler. Je v okolici MB (15 km).
Lahko pa pokličeš mene 040 50 25 25 grem jutri 4.3.08 v MARINO PORTOROŽ ZA CEL DAN... IN ČE RABIŠ KAJ...
Pozdrav Jim !
V Framu, je ena trgovina (verjetno misliš to ).Impeler je cca. 60 €kom( po naročilu , ga ni v skladišču), pri prodajalcu iz Nemčije, z poštnino 2 KOM., okroglih 50 €.Komplet z tesnili !
Za ponudbo pa vseeno hvala.Sem prepozno prečital. Uživaj v marini.
LP
papa napisal/-a:Sem bil v petek v marini Portorož in popoldne v motomarinu v Trstu in naj vam povem, da sem bil kar precej razočaran nad vsem skupaj kajti zelo slabo so založeni pa kar nekaj se zgovarjajo, da še ni sezona in da imajo v magacinu in nevem kaj še. Najslabše pri vsem skupaj pa je to, da bi me prišlo v Lotos marinu pri 300 zapravljenih everčkih le kakšnih 20-30 evrov dražje. In zakaj bi še potem nosili denar makaronarjem.
lp papa
E, znaš naša sudbina, pa je to, da so v tujini, še vedno cenejši prodajalci od naših. Delajo pač po principu; prodaj ceneje, pa več.Pri nas, pa še vedno prodaj (delaj ) malo, kasiraj pa dosti. Tega pa ne podpiram, za to, bodo moji € šli pa-pa, v tujino!
LP
Ja naslov je pravi. Ta teden sem bil v tej novi trgovini (ki sicer še ni odprta), in zgleda že kar v redu. Nekatere police imajo že robo, medtem ko so nekatere še v delu. Imeli bodo tudi dvorišče, ki pa sedaj zgleda kot neka železnina, saj je polno gradbenega materiali in ostale robe.
V Prossecu (iz Trsta smer proti Benetkam) pa ima Motomarine še grosistično prodajo in skladišče, ki pa je namenjena dealerjem (v njej še ni servisnega materiala-le v centru).
Če kdo potrebuje kakšno ceno z online kataloga naj sporoči na mail, lahko pa se dogovorimo tudi za dobavo.
V kolikor admin to smatraš kot reklamo prosim zbriši. Je pač dobava rezervnih delov (predvsem avtomobilskih) moja osnovna dejavnost
lp Iztok
V Prossecu (iz Trsta smer proti Benetkam) pa ima Motomarine še grosistično prodajo in skladišče, ki pa je namenjena dealerjem (v njej še ni servisnega materiala-le v centru).
Če kdo potrebuje kakšno ceno z online kataloga naj sporoči na mail, lahko pa se dogovorimo tudi za dobavo.
V kolikor admin to smatraš kot reklamo prosim zbriši. Je pač dobava rezervnih delov (predvsem avtomobilskih) moja osnovna dejavnost
lp Iztok
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost