sejem navtike zagreb 2012
Moderatorji: moderator2, moderator
Sejem je prva liga, zato priporočam ogled! Eden redkih sejmov, ki je zanimiv tudi, če ne kupuješ ravno barke dolge nad 12 metrov... Najdeš vse nekje do 7 metrov in pa popolnoma vso opremo za na barko, ribičijo in potapljanje... Ni da ni! Vsaka čast organizatorjem, da so uspeli zopet zbrati toliko razstavljalcev...
Res je, ni več Zagreb, kar je bil, vendar po opremi in manjših plovilih ni načelno popolnoma nič manjši! Manjkajo le plovila nad 8 metrov, ki jih sedaj praktično ni, če odmisliš Pičuljana 980, Vektor 950 in Jeanneau NC9...
Res je, ni več Zagreb, kar je bil, vendar po opremi in manjših plovilih ni načelno popolnoma nič manjši! Manjkajo le plovila nad 8 metrov, ki jih sedaj praktično ni, če odmisliš Pičuljana 980, Vektor 950 in Jeanneau NC9...
Ha, ha, Yamahin štant je bil res zanimiv
, se pa strinjam z adminom, je bilo res za videt skoraj vsa manjša hrvaška plovila. Srečal sem pa tudi PrimusR-ja.
Je pa po mojem na sejmu več za videt kot lani, čeprav naj bi bilo letos 10% manj razstavljalcev (kot pravi PrimusR), vsaj v segmentu majhnih plovil. Sem mislil, da bodo razstavljali tudi naval 22/23, pa ga ni bilo.
Je pa po mojem na sejmu več za videt kot lani, čeprav naj bi bilo letos 10% manj razstavljalcev (kot pravi PrimusR), vsaj v segmentu majhnih plovil. Sem mislil, da bodo razstavljali tudi naval 22/23, pa ga ni bilo.
..spustiš pozno ponoči,pa čez par dni dvigneš zgodaj zjutraj!
Te zložljive pa so tako ali tako bomba!!
zložiš i kao da se nije ništa desilo:)
ribe pa za ćoln privežeš!
ne smeš pa imeti kaki pič..hvatni čoln!!
Ja,sem tudi nekaj bral o pravilih ribolova,tudi z parangalom NE smeš loviti!!
Te zložljive pa so tako ali tako bomba!!
zložiš i kao da se nije ništa desilo:)
ribe pa za ćoln privežeš!
ne smeš pa imeti kaki pič..hvatni čoln!!
Ja,sem tudi nekaj bral o pravilih ribolova,tudi z parangalom NE smeš loviti!!
Nazadnje spremenil Borut, dne Ne Feb 26, 2012 08:56, skupaj popravljeno 1 krat.
.
Sejem, ja no, kakšen presežek ravno ni bil.
Res je veliko izbire do 8 metrov. Vsekakor zelo priporočam vsakemu, ki je malo v dvomih, kaj in katero, ker tukaj vidi vse v živo. Sicer drugo leto , ampak vseeno, dajte v opomnik.
Admin dolžan si nam trem ribičem za pijačo, ker sem šel v Zagreb samo zato, ker si napisal, da imajo vse za ribičijo. za ribičijo so imeli morda samo r od ribičije.
Drugič pa bolje poglej, ali pa .....
Sem imel fotkiča s seboj pa so s sejma samo tele fotke v njem. Čudno!
Ne vem pa kakšen je šele glavni motor, če je tale pomožni.
Madonca kakšni modeli. Ko primeš "ročko" za gas v roke je tako mehka, pa nič umazana, pa ne smrdi po gumi, olju , ... mehka, voljna. Ko sem jo nekaj časa držal "ročko za gas" sem vibracije čutil povsem na drugem koncu. Izgleda, da se vžge na nek nov sistem. Ni štrika za potegnit, ampak dva priročna gumba spredaj na lepih izboklinah.
No že pomlad deluje, po mojem.
LP
.
Res je veliko izbire do 8 metrov. Vsekakor zelo priporočam vsakemu, ki je malo v dvomih, kaj in katero, ker tukaj vidi vse v živo. Sicer drugo leto , ampak vseeno, dajte v opomnik.
Najdeš vse nekje do 7 metrov in pa popolnoma vso opremo za na barko, ribičijo in potapljanje... Ni da ni!
Admin dolžan si nam trem ribičem za pijačo, ker sem šel v Zagreb samo zato, ker si napisal, da imajo vse za ribičijo. za ribičijo so imeli morda samo r od ribičije.
Madonca kakšni modeli. Ko primeš "ročko" za gas v roke je tako mehka, pa nič umazana, pa ne smrdi po gumi, olju , ... mehka, voljna. Ko sem jo nekaj časa držal "ročko za gas" sem vibracije čutil povsem na drugem koncu. Izgleda, da se vžge na nek nov sistem. Ni štrika za potegnit, ampak dva priročna gumba spredaj na lepih izboklinah.
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
pajer1 napisal/-a:.
Res je veliko izbire do 8 metrov. Vsekakor zelo priporočam vsakemu, ki je malo v dvomih, kaj in katero, ker tukaj vidi vse v živo. Sicer drugo leto , ampak vseeno, dajte v opomnik.Najdeš vse nekje do 7 metrov in pa popolnoma vso opremo za na barko, ribičijo in potapljanje... Ni da ni!
LP
.
Samo še za menjalnik (ta trdo ročko ) primi in prestavi v prvo
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta