Barcolana 2009
Moderatorji: moderator2, moderator
Barcolana 2009
Letos se bo Barcolana 2009 zgodila v nedeljo, 11.10.2009 ob 10ih.
Več informacij lahko najdete na njihovi spletni strani: http://www.barcolana.it
Zanima me ali se bo kdo od morjeplovcev udeležil regate kot tekmovalec oziroma gledalec?
Ali kdo spremlja napoved vremena? Nekaj se je omenjala burja.
Ali je res, da imajo letos Slovenci spet dobre možnosti za zmago, saj naj bi zaradi recesije Italijani ne zmogli najeti Novozelandskih maxijev?
Vsekakor je dogodek zanimiv za ogledat. Vsaj naši otroci so navdušeni, ko lahko od blizu opazujejo dogajanje.
Več informacij lahko najdete na njihovi spletni strani: http://www.barcolana.it
Zanima me ali se bo kdo od morjeplovcev udeležil regate kot tekmovalec oziroma gledalec?
Ali kdo spremlja napoved vremena? Nekaj se je omenjala burja.
Ali je res, da imajo letos Slovenci spet dobre možnosti za zmago, saj naj bi zaradi recesije Italijani ne zmogli najeti Novozelandskih maxijev?
Vsekakor je dogodek zanimiv za ogledat. Vsaj naši otroci so navdušeni, ko lahko od blizu opazujejo dogajanje.
v nedeljo bo burja
novozelandske Alfe Romeo ni na štart listiin je tud ne bo.. prvič pa pride na barkolano španska Telefonica Black/ preimenovana v Itermatica Calvi Network. gre za jadrnico tipa VOR70, ki je bila na tekmovanju Volvo Ocean Race. omenjena jadrnica se kvalificira v kategorijo super maxi in bo tekmovala za jadralni klub Triestina ->
pomoje bomo slišali OOOOLLLLLLLLEEEEE al pa ne.. (:twisted:) naši bojo 3./ 4..
novozelandske Alfe Romeo ni na štart listiin je tud ne bo.. prvič pa pride na barkolano španska Telefonica Black/ preimenovana v Itermatica Calvi Network. gre za jadrnico tipa VOR70, ki je bila na tekmovanju Volvo Ocean Race. omenjena jadrnica se kvalificira v kategorijo super maxi in bo tekmovala za jadralni klub Triestina ->
pomoje bomo slišali OOOOLLLLLLLLEEEEE al pa ne.. (:twisted:) naši bojo 3./ 4..
Nazadnje spremenil Slootack, dne So Okt 10, 2009 14:23, skupaj popravljeno 2 krat.
Nel CU, nel CU... nel cuore melo sento!
Il dollaro se cala, poi s'incazza e va in aumento. Ma a me che me ne frega, tanto intanto i soldi non ce l'ho!
Il dollaro se cala, poi s'incazza e va in aumento. Ma a me che me ne frega, tanto intanto i soldi non ce l'ho!
Matter napisal/-a: SRAMOTA TVS banda pokvarjena, še točno tistega za kar jih plačujemo ne predvajajo.
lp
Gregor.n !!!
P.S.
Čestitke Kosmini ni celi posadki. Letos nisem utegnil priti v tržaški zaliv na ogled regate. Ali je Jena vodila že od štarta? Lani so na prvi boji pred Debelim rtičem tudi imeli prednost, a je "Alfaromeo" žal to nadoknadila proti Miramarju pred zadnjo obračalno bojo. Zatorej, naj živi Neville Crichtone, ker ga letos ni bilo na Barcolano
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost