Jesenski navtični sejem Portorož 2010
Moderatorji: moderator2, moderator
Jesenski navtični sejem Portorož 2010
Halooo !?
Zdej pa nč več ne razumem.
Al pa vse. Kjer se prepirata dva - tretji dobiček ima.
Zdej pa nč več ne razumem.
Al pa vse. Kjer se prepirata dva - tretji dobiček ima.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Sej sem napisal v temi o IBS Izola in starem IBS, da še ni konec presenečenj in da naj se vrže oko na portal.
Evo link do uradnega sporočila organizatorjev.
http://www.morjeplovec.net/index.php?op ... &Itemid=53
Evo link do uradnega sporočila organizatorjev.
Seveda gre zares! Danes je bila tudi uradna otvoritev. Več pa tukaj
Kot je bilo za pričakovati...
Tega dogodka ne smeta primerjati z Internautico. Že samo ime je Navtični vikend, notri ni niti besede sejem ali Boat Show ali karkoli že...
Vseeno pa je organizator prireditev vsaj izpeljal. Mogoče bo boljše naslednje leto ali pa do takrat dobimo nek nov jesenski sejem. Kdo ve...?
Tega dogodka ne smeta primerjati z Internautico. Že samo ime je Navtični vikend, notri ni niti besede sejem ali Boat Show ali karkoli že...
Vseeno pa je organizator prireditev vsaj izpeljal. Mogoče bo boljše naslednje leto ali pa do takrat dobimo nek nov jesenski sejem. Kdo ve...?
Srednja žalost.....
A ta žalost je brez vstopnine ?
kajti nameravam v nedeljo v portorož pa vreči eno očke.......
Roko na srce,tudi internavtika ni bla bogve kaj....
Za vstopnico sem dobil obilo dežja in pokrite šotore....tako da zunaji del sem si ogledal z dežnikom brez prodajalcev...razen kake stevrdese ki so se ovijale okrog kake cunje, da so se pogrele.
Edino kar je bilo zanimivo so bile hale BMW in cunje....kar se tiče nautike pa na dežju.........
A ta žalost ki jo opisujete za vekend v Portorožu vsebuje tudi cunje in BMW ?
No višje sile ne morem pripisati organizatorje, ampak če je sejem cunj naj bo sejem cunj. Če je pa internavtika človek pričakuje kaj več kot testnega BMW-ja
No ne vem koliko in kaj vi gledate. jaz sem pogrešal stvari ki jih uporabljam. Kot so maziva, barve 8 različni proizvajalci....energija ( no nekaj je blo zraven hladilnikov )....oprema.......
No velikih dragih plovil pa ni manjkalo (lepe ampak ne za moj žep )
A ta žalost je brez vstopnine ?
kajti nameravam v nedeljo v portorož pa vreči eno očke.......
Roko na srce,tudi internavtika ni bla bogve kaj....
Za vstopnico sem dobil obilo dežja in pokrite šotore....tako da zunaji del sem si ogledal z dežnikom brez prodajalcev...razen kake stevrdese ki so se ovijale okrog kake cunje, da so se pogrele.
Edino kar je bilo zanimivo so bile hale BMW in cunje....kar se tiče nautike pa na dežju.........
A ta žalost ki jo opisujete za vekend v Portorožu vsebuje tudi cunje in BMW ?
No višje sile ne morem pripisati organizatorje, ampak če je sejem cunj naj bo sejem cunj. Če je pa internavtika človek pričakuje kaj več kot testnega BMW-ja
No ne vem koliko in kaj vi gledate. jaz sem pogrešal stvari ki jih uporabljam. Kot so maziva, barve 8 različni proizvajalci....energija ( no nekaj je blo zraven hladilnikov )....oprema.......
No velikih dragih plovil pa ni manjkalo (lepe ampak ne za moj žep )
MARKO1977 napisal/-a:A ta žalost je brez vstopnine ?
Ja Marko, ampak itak nimaš kaj dosti videt... predstvaljaj si Internautico skrčeno na en manjši šotor in en pomol z (večinoma) rabljenimi plovili in par novih, ki so ostala neprodana še od Internautice... še na sprehodu po marini vidiš več zanimivega.
Nazadnje spremenil H2O, dne Ne Okt 03, 2010 23:13, skupaj popravljeno 1 krat.
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Bil.... videl..... ogledal....... ter odšel še kar zadovoljen.
Razstavljalci so se potrudili, nekaj prikazali, pokazali in če ne drugega navezali nove stike, pridobili kakšnega morebitnega kupca za novo sezono, .... ter utrdili stare veze z njihovimi kupci.
Tudi sam sem si ogledal Moodya 45 DS, Bavario 45 cruiser, Janneau 39 DS,...
Za čas, katerega so si izbrali, za trajanje v času, ki so ga imeli na razpolago, na stanje v državi,...... no ja, niti ni tako slabo ali kakor bi človek rekel na krizo: Naj jači ostaju!
Res pa je, ni glih Genova, Barcelona, London,.... ampak tega nisem niti pričakoval.
LP

Razstavljalci so se potrudili, nekaj prikazali, pokazali in če ne drugega navezali nove stike, pridobili kakšnega morebitnega kupca za novo sezono, .... ter utrdili stare veze z njihovimi kupci.
Tudi sam sem si ogledal Moodya 45 DS, Bavario 45 cruiser, Janneau 39 DS,...
Za čas, katerega so si izbrali, za trajanje v času, ki so ga imeli na razpolago, na stanje v državi,...... no ja, niti ni tako slabo ali kakor bi človek rekel na krizo: Naj jači ostaju!
Res pa je, ni glih Genova, Barcelona, London,.... ampak tega nisem niti pričakoval.
LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
...........................................................(J.H.)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost