IZOLA BOAT SHOW 2010
Moderatorji: moderator2, moderator
Vsega ozadja ne poznam, lahko pa si mislim, da je razlog za odpoved gostoljubja Marine Izola v plačilni nedisciplini.
Sejem v ladjedelnici? Nič nimam proti sejmu, še celo dobrodošel je v teh kriznih časih. Bojim pa se, da je bilo storjene že preveč negativne reklame, zato močno dvomim, da bo ladjedelnica privabila takšno število razstavljalcev in obiskovalcev kot prejšnja leta. Spet flikanje v sili, dokler se ne najde druga lokacija ali da se v marini zamenja vodstvo. Ladjedelnica bi se tako ali tako že morala preseliti.
Bomo videli
Sejem v ladjedelnici? Nič nimam proti sejmu, še celo dobrodošel je v teh kriznih časih. Bojim pa se, da je bilo storjene že preveč negativne reklame, zato močno dvomim, da bo ladjedelnica privabila takšno število razstavljalcev in obiskovalcev kot prejšnja leta. Spet flikanje v sili, dokler se ne najde druga lokacija ali da se v marini zamenja vodstvo. Ladjedelnica bi se tako ali tako že morala preseliti.
Bomo videli
joško imaš kar prav iz dobro obveščenih krogov vam povem sejma ibs v marini ne bo exponautic je organiziral do sedaj 8 sejmov v marini,od porodnih krčev pa do lanskega, recesija tudi njim ni prizanesla zato so se tudi letos odločili da ga letos ne izpeljejo,novi organizator se pač trudi kolikor se da,samo izgledi so mu zelo mali -nima stroke za seboj,pa tudi v ladjedelnici ne moreš nekega sejma skup spravit,da bi bil kolikor toliko na nivoju,vse je bolj na silo pa izolska politika pred volitvami tut meša štrene,škoda da ga letos ne bo-predvidevam,ker ne verjamem,da bo čistilnemu servisu in nekim tepih meistrom to uspelo skup spravit-izjave raztavljalca,kateremu so poslali pogodbo za sodelovanje so skoraj 30% dražji od internautike v portorožu tako da se vrjetno ta dogodek v izoli ne bo zgodil
Hja, tole maš pa hudičevo prav!
Tudi jaz sem dobil ponudbo in tudi jaz sem jo prebral 2x, na koncu pa je nisem niti komentiral, samo v koš je romala... Cena je nekje med Internautico in Genovo... Organizator, za sejem v ladjedelnici ste vsaj za polovico predragi!
Sem prepričan, da novega sejma ne bo, za starega pa tudi vemo, da ga ne bo in tudi vemo zakaj ga ne bo...
Sicer pa ne se sekirat. Če hočete na sejme, jih je sedaj v jeseni polna kapa. Res ne v SLO, so pa okoli nas. Kje in kdaj pa preberite tukaj. Se bo še dopolnjevalo, če bo kaj novega...
http://www.morjeplovec.net/index.php?vi ... &Itemid=68
Tudi jaz sem dobil ponudbo in tudi jaz sem jo prebral 2x, na koncu pa je nisem niti komentiral, samo v koš je romala... Cena je nekje med Internautico in Genovo... Organizator, za sejem v ladjedelnici ste vsaj za polovico predragi!
Sem prepričan, da novega sejma ne bo, za starega pa tudi vemo, da ga ne bo in tudi vemo zakaj ga ne bo...
Sicer pa ne se sekirat. Če hočete na sejme, jih je sedaj v jeseni polna kapa. Res ne v SLO, so pa okoli nas. Kje in kdaj pa preberite tukaj. Se bo še dopolnjevalo, če bo kaj novega...
http://www.morjeplovec.net/index.php?vi ... &Itemid=68
Kot obiskovalec sejmov, ne poznam ozadja. Te stvari so mi všeč in jih obiskujem. Pa čeravno samo za kakšno pijačko in klepet s kolegi. Saj barko ne menjaš vsako leto. Zato mi je žal, če se izolski sejem letos ne bo zgodil.
Ko pa pomislim na visoke cene za razstavni prostor, krizne čase prodajalcev, mi je pa hitro vse jasno. In vedno me te enostranske relacije dvignejo. Pokasirat od razstavljalcev od obiskovalcev maksimum, pačeravno nato vsi pocrkajo! Pogledati je treba okoli sebe. Če je vse v riti, tudi ti ne moreš mlatiti na polno. Vsaj dolgo to ne gre. In tu je to kar imamo potem. NIČ !
Očitno ba Sava še nekaj vode morala preliti, da bo v slovenskih glavah škljocnilo, da tudi z drobtinicami narediš pogačo. Če je le-teh veliko.
Ko pa pomislim na visoke cene za razstavni prostor, krizne čase prodajalcev, mi je pa hitro vse jasno. In vedno me te enostranske relacije dvignejo. Pokasirat od razstavljalcev od obiskovalcev maksimum, pačeravno nato vsi pocrkajo! Pogledati je treba okoli sebe. Če je vse v riti, tudi ti ne moreš mlatiti na polno. Vsaj dolgo to ne gre. In tu je to kar imamo potem. NIČ !
Očitno ba Sava še nekaj vode morala preliti, da bo v slovenskih glavah škljocnilo, da tudi z drobtinicami narediš pogačo. Če je le-teh veliko.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
-
IBSizola2010
- Desetnik
Obvestilo
Spoštovani,
Glede sejma International Boat Show Izola, vam sporočamo, da se je sejem s sodelovanjem Občine Izola in Komunale Izola seli v izolsko riviero (lonka). Pomembno je še to, da so obiskovalci brez vstopnine, kar omogoča vsakemu, da si pride pogledati sejem. Lokacija omogoča zlitje sejma in mesta v celoto in daje poseben privdih samemu sejmu.
http://www.ibsizola.si/images/stories/P ... LO2010.pdf
Vabljeni
Glede sejma International Boat Show Izola, vam sporočamo, da se je sejem s sodelovanjem Občine Izola in Komunale Izola seli v izolsko riviero (lonka). Pomembno je še to, da so obiskovalci brez vstopnine, kar omogoča vsakemu, da si pride pogledati sejem. Lokacija omogoča zlitje sejma in mesta v celoto in daje poseben privdih samemu sejmu.
http://www.ibsizola.si/images/stories/P ... LO2010.pdf
Vabljeni
Pridemo pogledat, samo ker sem v tem "ferajnu" vem, da velikih tam ne bo... Žal se je vse skupaj zgodilo malce preveč na horuk in bo letos na testu... Za naprej pa organizatorju želim, da naredi dobro prireditev!
Še vedno pa velja moja pripomba na ceno, pri kateri ste očitno izgubili kompas! Pa kako je lahko privez v morju za recimo 7 metrsko barčico 3.100 EUR + DDV????
Še vedno pa velja moja pripomba na ceno, pri kateri ste očitno izgubili kompas! Pa kako je lahko privez v morju za recimo 7 metrsko barčico 3.100 EUR + DDV????
-
IBSizola2010
- Desetnik
admin napisal/-a:Pridemo pogledat, samo ker sem v tem "ferajnu" vem, da velikih tam ne bo... Žal se je vse skupaj zgodilo malce preveč na horuk in bo letos na testu... Za naprej pa organizatorju želim, da naredi dobro prireditev!
Cene smo občutno spremenili in v primeru 7 m barčice je cena priveza 250 €. Več v priponki:
http://www.ibsizola.si/images/stories/P ... _Lonka.pdf
-
IBSizola2010
- Desetnik
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov