IZOLA BOAT SHOW 2010

Vabila in poročila z navtičnih sejmov in navtičnih dogodkov

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
Joško
Admiral
Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a Joško » Ne Avg 08, 2010 22:52

Vsega ozadja ne poznam, lahko pa si mislim, da je razlog za odpoved gostoljubja Marine Izola v plačilni nedisciplini.
Sejem v ladjedelnici? Nič nimam proti sejmu, še celo dobrodošel je v teh kriznih časih. Bojim pa se, da je bilo storjene že preveč negativne reklame, zato močno dvomim, da bo ladjedelnica privabila takšno število razstavljalcev in obiskovalcev kot prejšnja leta. Spet flikanje v sili, dokler se ne najde druga lokacija ali da se v marini zamenja vodstvo. Ladjedelnica bi se tako ali tako že morala preseliti.
Bomo videli
:)"Dobrega štromarja zruka samo slab šnops":)
buco
Naddesetnik

OdgovorNapisal/-a buco » Po Avg 23, 2010 20:54

joško imaš kar prav iz dobro obveščenih krogov vam povem sejma ibs v marini ne bo exponautic je organiziral do sedaj 8 sejmov v marini,od porodnih krčev pa do lanskega, recesija tudi njim ni prizanesla zato so se tudi letos odločili da ga letos ne izpeljejo,novi organizator se pač trudi kolikor se da,samo izgledi so mu zelo mali -nima stroke za seboj,pa tudi v ladjedelnici ne moreš nekega sejma skup spravit,da bi bil kolikor toliko na nivoju,vse je bolj na silo pa izolska politika pred volitvami tut meša štrene,škoda da ga letos ne bo-predvidevam,ker ne verjamem,da bo čistilnemu servisu in nekim tepih meistrom to uspelo skup spravit-izjave raztavljalca,kateremu so poslali pogodbo za sodelovanje so skoraj 30% dražji od internautike v portorožu tako da se vrjetno ta dogodek v izoli ne bo zgodil
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » To Avg 24, 2010 12:08

Hja, tole maš pa hudičevo prav!
Tudi jaz sem dobil ponudbo in tudi jaz sem jo prebral 2x, na koncu pa je nisem niti komentiral, samo v koš je romala... Cena je nekje med Internautico in Genovo... Organizator, za sejem v ladjedelnici ste vsaj za polovico predragi!
Sem prepričan, da novega sejma ne bo, za starega pa tudi vemo, da ga ne bo in tudi vemo zakaj ga ne bo...

Sicer pa ne se sekirat. Če hočete na sejme, jih je sedaj v jeseni polna kapa. Res ne v SLO, so pa okoli nas. Kje in kdaj pa preberite tukaj. Se bo še dopolnjevalo, če bo kaj novega...
http://www.morjeplovec.net/index.php?vi ... &Itemid=68
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Pe Avg 27, 2010 13:45

Kot obiskovalec sejmov, ne poznam ozadja. Te stvari so mi všeč in jih obiskujem. Pa čeravno samo za kakšno pijačko in klepet s kolegi. Saj barko ne menjaš vsako leto. Zato mi je žal, če se izolski sejem letos ne bo zgodil.
Ko pa pomislim na visoke cene za razstavni prostor, krizne čase prodajalcev, mi je pa hitro vse jasno. In vedno me te enostranske relacije dvignejo. Pokasirat od razstavljalcev od obiskovalcev maksimum, pačeravno nato vsi pocrkajo! Pogledati je treba okoli sebe. Če je vse v riti, tudi ti ne moreš mlatiti na polno. Vsaj dolgo to ne gre. In tu je to kar imamo potem. NIČ !

Očitno ba Sava še nekaj vode morala preliti, da bo v slovenskih glavah škljocnilo, da tudi z drobtinicami narediš pogačo. Če je le-teh veliko.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Uporabniški avatar
Mike
Admiral
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Mike » Pe Avg 27, 2010 14:53

Ko smo že pri sejmih, a ste za to da se nas nabere nekaj morjeplovcev, pa gremo na en sejem organizirano? Se nabašemo v kombije al pa z osebnimi in pičimo. Če bi nas bilo dovolj lahko bus najamemo. Recimo na Adriatic Boat Show 2010 - Šibenik?
V8 + Jet drive
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Pe Avg 27, 2010 16:09

Saj to smo že naredili. Recimo lani za Genovo. Pa še zvečer smo se na pijači dobili! Letos grem sigurno, ker to pa je sejem z veliko začetnico.
Uporabniški avatar
nig888
Poročnik bojne ladje

OdgovorNapisal/-a nig888 » Po Sep 06, 2010 15:37

Danes sem spet slišal novo informacijo o sejmu v Izoli in sicer naj bi sejem bil vendar na tretji lokaciji v centru Izole.
Ve kdo kaj več o tem :?: :?: :?:
IBSizola2010
Desetnik

Obvestilo

OdgovorNapisal/-a IBSizola2010 » Po Sep 06, 2010 15:43

Spoštovani,

Glede sejma International Boat Show Izola, vam sporočamo, da se je sejem s sodelovanjem Občine Izola in Komunale Izola seli v izolsko riviero (lonka). Pomembno je še to, da so obiskovalci brez vstopnine, kar omogoča vsakemu, da si pride pogledati sejem. Lokacija omogoča zlitje sejma in mesta v celoto in daje poseben privdih samemu sejmu.

http://www.ibsizola.si/images/stories/P ... LO2010.pdf

Vabljeni
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Po Sep 06, 2010 19:28

Pridemo pogledat, samo ker sem v tem "ferajnu" vem, da velikih tam ne bo... Žal se je vse skupaj zgodilo malce preveč na horuk in bo letos na testu... Za naprej pa organizatorju želim, da naredi dobro prireditev!

Še vedno pa velja moja pripomba na ceno, pri kateri ste očitno izgubili kompas! Pa kako je lahko privez v morju za recimo 7 metrsko barčico 3.100 EUR + DDV????
Uporabniški avatar
Mitja P
Admiral

OdgovorNapisal/-a Mitja P » Po Sep 06, 2010 19:53

Fantje, kateri dan se dobimo dol, da še kakšno rečemo in kakšnega zvrnemo. :D :D
Jest bom verjetno kar v soboto :D
IBSizola2010
Desetnik

OdgovorNapisal/-a IBSizola2010 » Po Sep 06, 2010 20:52

admin napisal/-a:Pridemo pogledat, samo ker sem v tem "ferajnu" vem, da velikih tam ne bo... Žal se je vse skupaj zgodilo malce preveč na horuk in bo letos na testu... Za naprej pa organizatorju želim, da naredi dobro prireditev!

Še vedno pa velja moja pripomba na ceno, pri kateri ste očitno izgubili kompas! Pa kako je lahko privez v morju za recimo 7 metrsko barčico 3.100 EUR + DDV????

Cene smo občutno spremenili in v primeru 7 m barčice je cena priveza 250 €. Več v priponki:

http://www.ibsizola.si/images/stories/P ... _Lonka.pdf
dinksi
Admiral
Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a dinksi » Po Sep 06, 2010 21:56

admin napisal/-a: Pa kako je lahko privez v morju za recimo 7 metrsko barčico 3.100 EUR + DDV????

Za koliko let :?: :?: :?:
IBSizola2010
Desetnik

OdgovorNapisal/-a IBSizola2010 » Po Sep 06, 2010 22:15

dinksi napisal/-a:
admin napisal/-a: Pa kako je lahko privez v morju za recimo 7 metrsko barčico 3.100 EUR + DDV????

Za koliko let :?: :?: :?:

Rastavni prostor v morju za plovilo do 8 m je cena 250 €.
val
Admiral
Kraj: Maribor-koper- Pula

OdgovorNapisal/-a val » Po Sep 06, 2010 22:24

Po navedenih cenah razstavnih prostorov in prostega vstopa obiskovalcev,
Bi to moral biti zelo uspešen sejem.
jaz organizatorju resnično želim veliko uspeha.
lp
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » To Sep 07, 2010 08:28

Se pridružujem Val-u. Očitno se je zgodil "premik v glavah".
Letos jih nagradimo z množičnim obiskom, za drugo leto pa upajmo na čim bolje!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov