L.P Sundancer
Sejem Dusseldorf 2013
Moderatorji: moderator2, moderator
Evo mene nazaj po Dusseldorfu... v sedmih urah sem pretekel oz. preletel vseh 17 hangarjev, in zdaj bolijo noge.
Malce presenečen nad gužvo oz. odsotnostjo le-te, saj sem po komentarjih na forumu pričakoval več ljudi. V glavnem vse skupaj se mi je zdelo precej "našminkano", ampak verjetno je že prav, da je tako.
No, naj objavim le tisto, kar bi letos mene imelo
, popolnejše reportaže pa naj objavi kdo, ki si je vzel več časa za ogled in fotografiranje.
Če bi moral izbirati, kaj odnesti domov, bi vzel tole:
ali pa vsaj enega od minor, nord-star ali targo:
To bi bilo za probat, vprašanje, koliko je avtonomija...
No, če gre verjeti razvijalcem (ReGen) tegale 180KM elektro izvenkrmika (v bistvu Selva 150 z elektromotorjem iz avtobusa), so vlekli smučarja dve do tri ure preden je baterja omagala, nato pa naj bi jo napolnili v 20 minutah... pustimo se presenetiti
Izvenkrmni dizel Neander 55KM - na prvi pogled izgleda masivno vsaj kot bencinski 115...
Bitka med Lowrancom in Humminbirdom na področju cenovno dostopnega Side-Imaginga, osebno mi je po prvem vtisu bolj všeč Humminbird.

No, naj objavim le tisto, kar bi letos mene imelo
Če bi moral izbirati, kaj odnesti domov, bi vzel tole:
ali pa vsaj enega od minor, nord-star ali targo:
To bi bilo za probat, vprašanje, koliko je avtonomija...
No, če gre verjeti razvijalcem (ReGen) tegale 180KM elektro izvenkrmika (v bistvu Selva 150 z elektromotorjem iz avtobusa), so vlekli smučarja dve do tri ure preden je baterja omagala, nato pa naj bi jo napolnili v 20 minutah... pustimo se presenetiti
Izvenkrmni dizel Neander 55KM - na prvi pogled izgleda masivno vsaj kot bencinski 115...
Bitka med Lowrancom in Humminbirdom na področju cenovno dostopnega Side-Imaginga, osebno mi je po prvem vtisu bolj všeč Humminbird.

Še nekaj slikic na FB:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10200406163026113.198280.1516953194
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10200406163026113.198280.1516953194
Tex napisal/-a:
Pa daj si ti že kupi računalnik.....![]()
Edino če Ford tako trese, da si 4x pritisnil enter med potjo...
To je tist njegov "STEROID" al kaj je že, ki ga je v prašku dobu
Car !!! Keri računalnik imaš, je čist vseen. Samo da ima tale znak :
Na, pa je šel Duselldorf v madono
Nazadnje spremenil kr en, dne To Jan 22, 2013 09:46, skupaj popravljeno 1 krat.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta