IZOLA BOAT SHOW 2010
Moderatorji: moderator2, moderator
val napisal/-a:Organizatorju bi pedlagal, pridobiti čim več prodajalcev navtične opreme,to sem vsako leto zelo pogrešal.
Vsak navtik si na sejmu kaj kupi, če ne ravno barke pa bokobran ali vrv.
Pri teh cenah rastavnega prostora to res ne bi smel biti problem.
lp
Se podpišem pod to
Čim več opreme, vendar naj bo navtična!!!
Najslabše je, če na navtičnem sejmu prodajajo salame, zobno pasto, masažne stole ipd. Drugače pa čestitam organizatorju
nig888 napisal/-a:val napisal/-a:Organizatorju bi pedlagal, pridobiti čim več prodajalcev navtične opreme,to sem vsako leto zelo pogrešal.
Vsak navtik si na sejmu kaj kupi, če ne ravno barke pa bokobran ali vrv.
Pri teh cenah rastavnega prostora to res ne bi smel biti problem.
lp
Se podpišem pod to![]()
Čim več opreme, vendar naj bo navtična!!!![]()
![]()
Najslabše je, če na navtičnem sejmu prodajajo salame, zobno pasto, masažne stole ipd. Drugače pa čestitam organizatorju
Pa sesalce sta pozabila !!!
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
val napisal/-a:Sesalce tudi na barki rabimo
Res je Val... ampak, če tako gledaš potem potrebuješ na barki tudi salamo, zobno pasto in če imaš zadosti veliko barko tudi masažni stol pride prav
...če bolje pomislim potrebuješ na barki tudi kakšno luštno bejbo, zato predlagam, da razstavijo tudi čim več teh
Te so tako ali tako na vsaki barki razstavljene.
Brez njih ni sejma.
Vendar ni problem v salamah in sesalcih ,na prejšnjem sejmu ni bilo navtične opreme in so bili samo sesalci in salame.
Če bo pa letos 20 trazstavljelcev z opremo ,me pa tudi kak sesalec in salama ne moti.
Saj je to tudi promocija našega turizma,s kraškim pršutom ,refoškom in vsem kaj zraven spada.
lp
Brez njih ni sejma.
Vendar ni problem v salamah in sesalcih ,na prejšnjem sejmu ni bilo navtične opreme in so bili samo sesalci in salame.
Če bo pa letos 20 trazstavljelcev z opremo ,me pa tudi kak sesalec in salama ne moti.
Saj je to tudi promocija našega turizma,s kraškim pršutom ,refoškom in vsem kaj zraven spada.
lp
Evo moja kritika zalegla, cene so na super nivoju in takšne kot morajo biti za plasiranje novega sejma! Zmoti edino to, da ne bo vstopnine... Organizator, moj predlog je, da naredite vsaj minimalno vstopnino o čemer sem ravno danes debatiral tudi z enim od resnih razstavljalcev na sejmu...
Recimo 2 do 3 EUR vstopnine, toliko, da se izognemo obisku sprehajalcev 6 dni v tednu... Nekateri se bodo po Izoli sprehajali in tako bodo pač na sejem prišli 6 krat, kar pa razstavljalcem zagotovo ni v interesu.
Vsekakor je tudi mnenje NIG-a, da naj ne bo tam preveč zobnih past, salam in podobnega, kar je mene osebno ZELO zmotilo na minuli Internautici. O tem sem tudi krepko kritično napisal poročilo (poglejte pod Reportaže, če kdo ni prebral).
Se vidimo na sejmu!
Vsekakor je tudi mnenje NIG-a, da naj ne bo tam preveč zobnih past, salam in podobnega, kar je mene osebno ZELO zmotilo na minuli Internautici. O tem sem tudi krepko kritično napisal poročilo (poglejte pod Reportaže, če kdo ni prebral).
Se vidimo na sejmu!
Evo moja kritika zalegla, cene so na super nivoju in takšne kot morajo biti za plasiranje novega sejma! Zmoti edino to, da ne bo vstopnine... Organizator, moj predlog je, da naredite vsaj minimalno vstopnino o čemer sem ravno danes debatiral tudi z enim od resnih razstavljalcev na sejmu... Wink
dejmo se preseneti,cene so sedaj prav smešne za raztavljalce-lokacija pa tudi.mandrač po 250 eur do 9 metrov politika pač rabi točke pridemo pogledat kaj bojo ribari skupaj spravli
dejmo se preseneti,cene so sedaj prav smešne za raztavljalce-lokacija pa tudi.mandrač po 250 eur do 9 metrov politika pač rabi točke pridemo pogledat kaj bojo ribari skupaj spravli
buco napisal/-a:Evo moja kritika zalegla, cene so na super nivoju in takšne kot morajo biti za plasiranje novega sejma! Zmoti edino to, da ne bo vstopnine... Organizator, moj predlog je, da naredite vsaj minimalno vstopnino o čemer sem ravno danes debatiral tudi z enim od resnih razstavljalcev na sejmu... Wink
Meni se pa ne zdijo smešne! Tisti, ki ste malo v navtiki poznate cene sejmov v Portorožu, LJ, pa Izole v preteklih letih, potem pa pogledaš recimo v ZG, kjer je zasoljeno, vendar letos je bilo precej ceneje, pa recimo Šibenik, pa zelo ugoden Biograd in še bolj ugodno Rijeko...
Izolski sejem v letošnjem izdanju bi jaz primerjal z Rijeko. Sejem bo na mestni rivi in ne v marini, kar je enako v Rijeki, poleg tega pa se termin sejma pokrije na iste dni, kot Rijeka... Cena za privez v Rijeki pa je svetlobna leta stran od 3.000 EUR za plovilo, pa ima reški sejem doooolgo tradicijo...
Pač danes so drugi časi, sejem IBS v Izoli pa je nov in se mora prijeti! Če želiš pritegniti razstavljalce, morajo biti tudi cene zelo primerne. Ko bo sejem čez nekaj let (močno upam, da bo res) postal konkretni igralec in ko se bodo na njem barke tudi prodajale, potem bo tudi cena najema prostora bistveno drugačna!
Morate se zavedati, da je npr. tudi 500 EUR veliko denarja, če ti v 6 dneh prav nihče ne kupi nič... Bilanca je, da si stran vrgel 500 EUR, 6 dni svojega čas in še 500 EUR za hotel in kakšno pleskavico na sejmu zase in pomočnika. Če najameš še hosteso si ob dodatnih nekaj 300 do 500 EUR. Potem pa prištej še stroške da tja pripelješ kakšno barko... Denar mora krožit, drugače je pa žalost!!!
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta