INTERNAUTICA 2008
No sejem sem obiskal med tednom in sem zelo zadovoljen. Zmoti me morda le vstopnina, ki je 12 EUR, mogoče malce previsoka. Presenečen pa sem bil nad hostesami katere so znale kar marsikaj pametnega povedati o določenih plovilih iz njihove ponudbe, se je pa našla tudi kakšna taka izgubljena "bonsai" varjante ... Skratka vse najboljše o seju, zagotovo bo uspel tako po finančni, kot poslovni strani. Zato kdor morda še okleva naj gre, vreme bo in kdor je z dušo in srcem Morjeplovec sigurno najde kaj zase in pride na svoj račun.
INTERNAUTICA 2008
Moderatorji: moderator2, moderator
INTERNAUTICA 2008
Pozejdon,
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
.
No ja saj je nekaj za videt, toda ........!
Zame je nekaj povprečnega. Morda manjka nek podaljšek navtike. Niti enega štanta, z recimo ribiško opremo. Na potapljanje kot trendovski šport še pomislit ne moreš. Nikjer proizvajalcev ali močnih prodajalcev premazov za barke. Pa še marsikaj je manjkalo. Če so s tem v marini zadovoljni tudi prav, toda za tako ceno vstopnice bi pričakoval več. Da se razumemo, ker sem bil vse dni od otvoritve tam. in tudi na kakšnem drugem sejmu tako da ni kaj preveč za hvalit. Hrana na štantih pa tudi kot v restavraciji in sem raje hodil jest ven iz marine na preizkušene lokacije.
Da napaseš oči je pa res mnogo tega, na vodi, suhem, v ali na barkah, pri štantih, po stezah itd.
Kaj čmo, takle mamo, pa nasvidenje prihodnje leto.
LP
No ja saj je nekaj za videt, toda ........!
Zame je nekaj povprečnega. Morda manjka nek podaljšek navtike. Niti enega štanta, z recimo ribiško opremo. Na potapljanje kot trendovski šport še pomislit ne moreš. Nikjer proizvajalcev ali močnih prodajalcev premazov za barke. Pa še marsikaj je manjkalo. Če so s tem v marini zadovoljni tudi prav, toda za tako ceno vstopnice bi pričakoval več. Da se razumemo, ker sem bil vse dni od otvoritve tam. in tudi na kakšnem drugem sejmu tako da ni kaj preveč za hvalit. Hrana na štantih pa tudi kot v restavraciji in sem raje hodil jest ven iz marine na preizkušene lokacije.
Da napaseš oči je pa res mnogo tega, na vodi, suhem, v ali na barkah, pri štantih, po stezah itd.
Kaj čmo, takle mamo, pa nasvidenje prihodnje leto.
LP
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Glede na to, da sem tudi sam na Internautiki v vlogi opazovalca in razstavljalca, lahko rečem, da je do danes bil obisk katastrofalen, danes pa, kot bi se pol Slovenije usulo, tako, da so hodli en po drugem. To pa ni dobro ne za obiskovalce in ne za nas razstavljalce. Čeprav sem zelo razočaran nad restavracijo v marini, kot pravi Pajer1, je živ obup in se mi zdi, da je vsako leto večja katastrofa. Pa tudi prodaja gre letos slabše kot prejšnja leta. Se mi zdi, da so ljudje brez denarja, hodijo samo po prospekte in kratek ogled bark. Očitno ni denarja. Kdor pa ima denar, ta pa ima v roki en ali dva prospekta in točno ve kaj hoče. Vstopnice pa so res drage, za tisto kar nudijo. Jutri zaključujemo in bo spet konec še ene "pušione", v ponedeljek bom posodil svojo barko za test za navtično revijo, nato pa jo še odpeljem v matično luko in konec s Portorožem, do naslednjega leta.
Novinec napisal/-a:Glede na to, da sem tudi sam na Internautiki v vlogi opazovalca in razstavljalca, lahko rečem, da je do danes bil obisk katastrofalen, danes pa, kot bi se pol Slovenije usulo, tako, da so hodli en po drugem. To pa ni dobro ne za obiskovalce in ne za nas razstavljalce. Čeprav sem zelo razočaran nad restavracijo v marini, kot pravi Pajer1, je živ obup in se mi zdi, da je vsako leto večja katastrofa. Pa tudi prodaja gre letos slabše kot prejšnja leta. Se mi zdi, da so ljudje brez denarja, hodijo samo po prospekte in kratek ogled bark. Očitno ni denarja. Kdor pa ima denar, ta pa ima v roki en ali dva prospekta in točno ve kaj hoče. Vstopnice pa so res drage, za tisto kar nudijo. Jutri zaključujemo in bo spet konec še ene "pušione", v ponedeljek bom posodil svojo barko za test za navtično revijo, nato pa jo še odpeljem v matično luko in konec s Portorožem, do naslednjega leta.
Pozdrav!
Kaj pa , če je z cenami kaj narobe ? Ko gledam tuje navtične oglase in naše (glih sedaj sem bil na Kap. diskont-u, in primerjal recimo el. vinče istega proizvajalca, razlika v ceni je velika ), tudi kompletnih plovil,se vidi kar precejšna razlika. V tujini je mnogo ceneje.
LP
Nazadnje spremenil atilone, dne Ne Maj 11, 2008 10:25, skupaj popravljeno 1 krat.
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
No, pa se je končala, internauutica. Pospravili smo in rekli, da nas naslednje leto ne bo več. Finančno smo v minusu, obiskovalcev pa... neenakomerno. Ptek kar slab, sobota katastrofa - hodili so eden po drugem, kot da se kaj zastonj tala, nedelja, kar zadovoljiva. Pravih kupcev skoraj nič. Le firbci. So pa, kot pravita Gobbi in Atilone, cene res različne. Sam še vedno iščem byboat in so cene zelo različne, še najceneje je pri Visolu. Mislim, da sem se odločil za 230 cm, dno iz vezane plošče in napihljivo kobilico.
Sejem je vsaj malenkost pridobil na ogledu, ker je bilo letos za krepak faktor manj savn, bazenov in ostalega wellnes sranja... No popolnoma pa so umaknili štante z "nagravžnimi" mikserji in sesalci. Ne vem zakaj to sploh dovolijo na navtičnem salonu. In kot so povedali že predhodniki, manjka oprema za barke, manjka potapljanje, manjka ribolov...! Kupil pa si npr. lahko "odlično" kremo za čevlje...
LP
LP
admin napisal/-a:Sejem je vsaj malenkost pridobil na ogledu, ker je bilo letos za krepak faktor manj savn, bazenov in ostalega wellnes sranja... No popolnoma pa so umaknili štante z "nagravžnimi" mikserji in sesalci. Ne vem zakaj to sploh dovolijo na navtičnem salonu. In kot so povedali že predhodniki, manjka oprema za barke, manjka potapljanje, manjka ribolov...! Kupil pa si npr. lahko "odlično" kremo za čevlje...![]()
![]()
![]()
![]()
LP
Tudi krema za čevlje je potrebna. Predstavljaj si, da med vožnjo padeš z plovila, čevljev pa nimaš impregniranih, so ja čevlji fuč
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti