Jutri odpira svoja vrata slovenski jesenski sejem. Verjetno bo marsikaj zanimivega za videti, kaj več pa po končanem sejmu...
Trajanje sejma je od 16.09. do 21.09.2008
Prvi dan se sejem odpira ob 12 uri, ostale dni pa ob 10 uri. Zapira se ob 18 uri, razen sobote, ko traja še eno uro dlje.
Sejem - Izola Boat Show 2008
Moderatorji: moderator2, moderator
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Jaz grem v četrtek na sejem. Sejmi so res namenjeni za predstavitev plovil, tako lahko plovilo vidiš in ga realno oceniš, če je to tisto kar iščeš in potrebuješ. Slike so bile vedno lepše od realnosti. Testi v revijah so nerealni, saj večinoma hvalijo plovila. Malo je negativnih opazk.
Zopet sem svojo lepotico posodil za sejem in jo grem pogledat kako jo čuvajo. Mogoče jo bodo pa prodali (????), pa si kupim kaj novega in kak čevelj večjega. LP
Zopet sem svojo lepotico posodil za sejem in jo grem pogledat kako jo čuvajo. Mogoče jo bodo pa prodali (????), pa si kupim kaj novega in kak čevelj večjega. LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
...........................................................(J.H.)
Danes sem si ogledal sejem.
Spet primankuje prodajnih štantov v zvezi z navtiko potaplanjem in ribolovom, sem pa našel enega z masažnimi bazeni. Marsikaj je videti tako v vodi kot na suhem in seveda na dveh nogah. Cena vstopnice 8 EUR je kar solidna, pogrešam pa morda kak test plovila. Res bi morda marsikateri to izkoristil a mislim da so tudi trgovci in raztavljalci dovolj psihologa, da znajo preceniti kateri je resen in komu je samo do vožnje. Tega žal ni
no bil je eden pa še tu bi moral v Portorož ... Sem si pa za tolažbo kupil "cort" jakno, pa ne tisto za 700 EUR za ta denar tudi "drgetam", če je potrebno ...
Lahko rečem sejem kot sejem, pohvalno, že zaradi vremena, ki je bilo kot naročeno.
Lahko rečem sejem kot sejem, pohvalno, že zaradi vremena, ki je bilo kot naročeno.
Pozejdon,
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
Pozdravljeni
Tudi jaz sem si ogledal sejem.Pa moram povedati da me ni nič kaj posebaj navdušil.pogrešal sem navtično opremo.Na vsakem sejmu si kaj kupim če potrebujem ali ne ,saj zato sejmi so ,tukaj pa resnično razen plovil skoraj ni bilo druge ponudbe no pa nekaj motorjev je bilo.Sem želel kupiti kakšen nov bokobran,kakšno novo vrv,kakšno malenkost ?radareflektor naprimer, ki so sedaj obvezni,karkoli saj za plovilo vedno kaj kupimo ali ne.
lep pozdrav
Tudi jaz sem si ogledal sejem.Pa moram povedati da me ni nič kaj posebaj navdušil.pogrešal sem navtično opremo.Na vsakem sejmu si kaj kupim če potrebujem ali ne ,saj zato sejmi so ,tukaj pa resnično razen plovil skoraj ni bilo druge ponudbe no pa nekaj motorjev je bilo.Sem želel kupiti kakšen nov bokobran,kakšno novo vrv,kakšno malenkost ?radareflektor naprimer, ki so sedaj obvezni,karkoli saj za plovilo vedno kaj kupimo ali ne.
lep pozdrav
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta