Sejem Genova 2009
Moderatorji: moderator2, moderator
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Sejem Genova 2009
Zanima me ali ima kdo od vas namen obiskati sejem v Genovi, ki se pricne 3.10.2009.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
-
CAR
- Admiral
Jest bi sel v petek 3.10. iz SLO. Vožnje cca 7 ur. Sejem se odpre v soboto 4.10. ob 10.00 uri. V mislih sem imel, da bi bil na sejmu v soboto in nedeljo, potem ba bi se vracal v nedeljo nekje okoli 17.00 da sem doma okoli polnoci. V avtu imam se dva prosta mesta (zaenkrat sva samo jaz in sin). V kolikor bi se zmenili bi morali hitro rezervirati prenocisca, ker sem preverjal v mestu in je vecinom ze zasedeno. Najbolje bo da stvar dorecemo v cetrtek.
Ja, sejem je prevelik za en dan. No razen, če ga imaš namen samo prehodit in ne boš stopil niti na eno plovilo... In še to ti povem, da boš moral krepko hoditi, da boš do večera gotov!
Jaz tudi grem, spanje vam lahko organiziram v enem privat penzionu. Je cca. 20 km iz mesta, cena pa je bistveno drugačna. Zajtrk dober, lastnica prijazna.
LP
Jaz tudi grem, spanje vam lahko organiziram v enem privat penzionu. Je cca. 20 km iz mesta, cena pa je bistveno drugačna. Zajtrk dober, lastnica prijazna.
LP
-
CAR
- Admiral
Menim, da bi se morali organizirati v zelo kratkem casu( do konca tedna), v kolikor nas misli iti vec. Predlagam, da vsak, ki je zainteresiran javi in se potem razproredimo po avtih. Admin si siguren, da bi se dalo tam dobiti prenocisca za vec oseb? Zaenkrat smo prijavljeni Kr en, MitjaP, Barh, jest in moj sin.
Kar se prevoza tiče, grem jaz lahko s prijateljem, ki gre v Genovo vsako leto. Tako ne rabimo dveh avtov. Za spanje pa ga bom vprašal, ker mi je omenil, da pozna tam nek kmečki turizem, ki je sprejemljiv. Problem je, ker se ta teden še ne bo vrnil iz morja.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost