Izola boat show
Moderatorji: moderator2, moderator
Izola boat show
Kot vem, se bliža ta dogodek, pa nisem nič zasledil, da bi se člani foruma kaj odpravljali tja. Jaz sem sicer v navtiki začetnik, pa me zanima ali je tam tudi kaj zanimivega za videti ali ne.
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Pozdravljen 2mc! za začetnika je Izola več kot dovolj, da si napariš oči na barkah in hostesah. tako da ti garantiram, da je kaj videti. Je pa to sejem na katerem je več plovil kot pa na Internautici, vendar je manj popularen. To je dejansko sejem za odločitev pred nakupom plovila za naslednjo sezono, kajti v tem času se plovila naročajo, da jih za naslednjo sezono izdelajo, pripeljejo in opremijo. Tu najdeš plovila od 4 do 20 m, kar je za začetnika velik razpon. če boš šel pogledati ti ne bo žal, nekaj boš videl in se mogoče nekje najdeš.
Lep ogled morskih lepotic! (enih in drugih)
LP

Lep ogled morskih lepotic! (enih in drugih)
LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
- jutri pa res
- Viceadmiral
- Kraj: Maribor
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Ja fantje, motornjak - nemška Bavaria 33 HT,.... jadrnica nemška Bavaria 34,.... Avto nemški MB (B je noter), ....... pes nemški Bandog,... žena ...... ta me tud po nemško komandira
Tako kot pravi Kr en, vse mora biti nemško!
Gregor.n, me je pa klical, če lahko gre jadradt malo z mano, da se privadi. fantje, neki bo iz tega!!!!
Adijo, grem tud jaz na obalo, res kaže super,... vreme,... Valovi,.... plača je tud bla,....
LP

Tako kot pravi Kr en, vse mora biti nemško!
Gregor.n, me je pa klical, če lahko gre jadradt malo z mano, da se privadi. fantje, neki bo iz tega!!!!
Adijo, grem tud jaz na obalo, res kaže super,... vreme,... Valovi,.... plača je tud bla,....
LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Gregor ampak neki je pa treba vedet. Ko teb crkne tisti švaba zadej si v k....Mi rjuharji se pa zarad tega sploh ne sekiramo. Bov sla enkrat peljat regato ti s tvojimi 300 KM in jaz z mijimi 30KM. Jaz ti dam prednost v moci ti mi pa das prednost v izbiri vremena
. Mogoce se ta vikend kej srecamo na morju.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
.
Jaz bi bil pa sodnik, ker ne smem zamudit, kako bo motornjak gregor.n zmagal nad rjuharjem CAR-jem, ker se bo rajalo in diskutiralo še dolgo po tekmi.
LP
.
CAR napisal/-a:Gregor ampak neki je pa treba vedet. Ko teb crkne tisti švaba zadej si v k....Mi rjuharji se pa zarad tega sploh ne sekiramo. Bov sla enkrat peljat regato ti s tvojimi 300 KM in jaz z mijimi 30KM. Jaz ti dam prednost v moci ti mi pa das prednost v izbiri vremena![]()
![]()
. Mogoce se ta vikend kej srecamo na morju.
Jaz bi bil pa sodnik, ker ne smem zamudit, kako bo motornjak gregor.n zmagal nad rjuharjem CAR-jem, ker se bo rajalo in diskutiralo še dolgo po tekmi.
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Mitja, Bavaria pivo ni iz Bavarske, še huje, sploh ni nemško ampak belgijsko...
Novinec, s Kr enim sva prišla do tega, da "avtomobili, stroji in psi morajo imeti nemške starše"... O barkah pa tukaj ni bilo govora.
Kr en, bavarca za po cesti.
Katerga si pa mislu, unga s centralne Bavarske al "južnaka"?
A je Sundancer še kaj nakurjen na mene?
Jebi ga, München je na jugu, Ingolstadt pa lepo v centru.

Novinec, s Kr enim sva prišla do tega, da "avtomobili, stroji in psi morajo imeti nemške starše"... O barkah pa tukaj ni bilo govora.
Kr en, bavarca za po cesti.
Izola je definitivno dober sejem za ogled (in nakup) plovil, mogoče celo boljši od Internautice (moje mnenje), je pa tudi sigurno slabši glede dodatne opreme... Čeprav po drugi strani je pa Internautica tudi pri dodatkih že malo preveč "kramarski" sejem...
V vsakem primeru priporočam obisk Izole, potem pa še izlet v Genovo. Ta kombinacija se mi zdi najboljša. Priporočam pa Genovo med tednom, čez vikend je ponavadi gužva.
@Novinec:
mene so naučili takole: nemški avto, angleška barka in italijanski čevlji...
Dve od treh upoštevam
V vsakem primeru priporočam obisk Izole, potem pa še izlet v Genovo. Ta kombinacija se mi zdi najboljša. Priporočam pa Genovo med tednom, čez vikend je ponavadi gužva.
@Novinec:
mene so naučili takole: nemški avto, angleška barka in italijanski čevlji...
Dve od treh upoštevam
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta