Nautika 2007- Rijeka

Vabila in poročila z navtičnih sejmov in navtičnih dogodkov

Moderatorji: moderator2, moderator

mpezdir1
Višji vodnik

Nautika 2007- Rijeka

OdgovorNapisal/-a mpezdir1 » Sr Sep 19, 2007 22:26

Ima mogoče kdo kaj več informacij v omenjenem sejmu, kje se dogaja, kakšen zemljevid bi prav prišel, Mislim pa da bo v naslednjih dneh, ima kdo kakšne informacije?

Zanima me tudi kaj je za videti? Je mogoče ta sejem orientiran bolj na male kupce z malo manj pod palcem? Kateri bi bil tak sejem, da je predstavljenih kar največ hrvaških proizvajalcev?

Lp
Uporabniški avatar
mobil11
Poročnik bojne ladje
Kraj: Bizeljsko
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a mobil11 » Če Sep 20, 2007 07:00

Sejem bo od 26.do30.09. na prostoru reškega potniškega pristanišča.Razstavljalo bo okoli 180 razstavljalcev predvidevam da tudi večina hrvaških.Bogata bo tudi ponudba dodatne opreme .
http://www.rijecki-sajam.hr/drugo/nautika.htm
LP Zoran
mpezdir1
Višji vodnik

OdgovorNapisal/-a mpezdir1 » Če Sep 20, 2007 17:12

Hvala za informacije. Zanima me, če ima kdo konkretne informacije iz lanskega sejma in če se splača it pogledat?

Lp
Uporabniški avatar
nemo
Admiral
Kraj: SLOBALA

OdgovorNapisal/-a nemo » Če Sep 20, 2007 21:41

Veseli me, da vidim, da se nautiki trudijo z sejmi, vendar se bojim, da se bo zaradi stevila vseh teh sejmov udelezba razstavljalcev zaradi stevila razkropila po sejmih in bo to vplivalo na kvaliteto ponudbe. V Evropi je ze toliko lokalnih sejmov, da jim je tezko slediti.
EDINI DOBER DAN JE DAN NA MORJU!
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Ne Sep 23, 2007 22:08

Se zelo strinjam z Nemom. Sejmov je že kar preveč. Vendar pa je običaj tak, da se na teh manjših sejmih ne pojavljajo veliki in so mogoče vsi bolj prirejeni določenemu kupcu.
Sejem na Rijeki je eden takih, ki se jih splača pogledati, če nimaš v žepu ravno 300.000 EUR. Tam so razstavljene predvsem manjše barke, tudi gumenjaki, elite je le malo. V prejšnjih letih je bil obisk zanimiv, upam, da bo tudi letos. Pokažejo pa se skoraj vsi hrvaški proizvajalci. Je pa sejem pravo nasprotje Splitskemu, ki je poln glamurja in so barke pod 300 k EUR odmaknjene na rob. Včasih mora biti vrednost celo nekaj milijonov evrov, da tam kaj veljaš...

LP
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Po Okt 01, 2007 18:42

Pa je Rijeka za nami...
Sejem je po organizaciji in izgledu razočaranje. Organizator se ni potrudil niti toliko, da bi položil tepih. Ponudba je bila zanimiva, tako kot sem napisal že zgoraj, pa je obsegala predvsem hrvaške proizvajalce. Precej je bilo tudi ponudbe različnih diesel in izvenkrmnih motorjev. Slovenijo so dobro predstavili preko zdravilišč, smučišč in turističnih kmetij, kar hrvate očitno zelo zanima...
Največja barka je bil hrvaški Mondial 54, ki sem si ga prvič ogledal tudi detajlno. Barka je na daleč lepa, znotraj pa en pravi nered z zelo enostavno razporeditvijo. Kvaliteta plastike je tudi zunaj katastrofalna. Kompletna streha je razpokana, vidne so vse ojačitve... V glavnem mnogo govorjenja, barka pa zanič. Cena, "samo" 1.150.000,00 EUR!!! Nimam pojma katera "budala" bo pripravljena plačat toliko?

LP

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost