Sejem - Nautica Rijeka 2010

Vabila in poročila z navtičnih sejmov in navtičnih dogodkov

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
Poko
Poročnik korvete
Kraj: Il. Bistrica, Koper

OdgovorNapisal/-a Poko » To Sep 28, 2010 12:48

Evo nekaj fotk z letošnje Nautice:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Sam sem bil s sejmom nekoliko razočaran, saj sem vajen nekoliko drugačnih sejmov, ki se jih poklicno udeležujem v Nemčiji že vrsto let. Je pa res, da je bil to moj prvi navtični sejem in mu zato mogoče delam krivico.
Še bolj kot nad samim sejmom pa sem bil razočaran nad enim od prodajalcev. Kljub temu, da sem pokazal konkreten interes za en manjši čoln, sem imel občutek, da sem bil prodajalcu kar nekako odveč. Sam sem trgovec, da ne bo pomote in vem kako se je treba v današnjih časih potruditi za vsako stranko. Sem čisto nov navdušenec nad "morjeplovstvom" in pred nekaj meseci sploh nisem vedel kje je krma in kje premec. Na moje čisto enostavno vprašanje (kakšno pa lahko postavi popoln začetnik) je odgovoril kratko malo: "Ne vem." Da pa bi vprašal nadrejenega, ki je stal v bližini, pa niti slučajno.

Kakorkoli že, nekaj zanimivih stvari sem pa vseeno videl in odnesel nekaj katalogov.
Kdor hoče - najde način, kdor noče - najde izgovor!
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Če Sep 30, 2010 20:07

Lepo! Sem bil tudi sam na sejmu v petek in moja opažanja so na las podobna tvojim.
Pa še uradno poročilo:
http://www.morjeplovec.net/index.php?op ... &Itemid=60
Uporabniški avatar
Novinec
Admiral
Kraj: Sailing on the world
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Novinec » Če Sep 30, 2010 21:11

Poko,
lepo da smo dobili v svoje vrste še enga navdušenca :lol:
To s sejmom, pa se kar navadi. Pač recesija :roll: V takšnih primerih, ko že imaš finance in čas za sejem, pa nabaviš poceni delovno silo, ki si jo izobrazil pet minut pred sejmom.

Sem pa na podlagi števila tvojih postov presenečen, da si zelo hitro obvladal lepljenje fotk na forum. Bravo! Za nekatere je to še danes znanstvena fantastika.

Admin, ti pa kot vedno, zelo lepo in že skoraj novinarsko!

LP
:lol:
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost