Kmalu bo leto naokoli in spet bo svoja vrata odprl eden največjih navtičnih sejmov na svetu. Dogodek v Nemškem mestu ob Renu se bo dogajal v času od 19.01. do 27.01.2008. Sejem je ogromen, od Ljubljane pa je oddaljen cca. 1100 km. Če še niste videli velikega sejma na suhem, je letos mogoče čas, da obiščete Boot v Düsseldorfu.
Sledi poročilo!
LP
Sejem - Boot Düsseldorf 2008
Moderatorji: moderator2, moderator
Ker bo na dovozih in parkiriscih strasen dren, vam priporocam, da parkirate nekje v mestu, najraje pred kaksnim supermarketom, kjer je tudi U-bahn, ker vstupnica na sejem velja tudi kot zastonj karta v javnem prometu. U-bahn vas pripelje tocno do vhoda v sejmisce in se izognete dolgim sprehodom po parkiriscu in gneci.
http://www.vrr.de/imperia/md/content/st ... eldorf.pdf
To je plan javnega prevoza za mesto.
http://www.vrr.de/imperia/md/content/st ... eldorf.pdf
To je plan javnega prevoza za mesto.
EDINI DOBER DAN JE DAN NA MORJU!
Hmm, gobbi. A si ti prehitro hodil ali pa nisi bil na pravem sejmu? Cranchi je bil tam lansko leto in zagotovo bo tam še naslednjih 20 let, če bo le obstajal. V Düsseldorfu so čisto vsi pomembni proizvajalci v srednjem segmentu...
No pa še ena slikica Cranch-ija iz lanskega Boot-a.
LP
No pa še ena slikica Cranch-ija iz lanskega Boot-a.
LP
Nazadnje spremenil admin, dne Pe Jan 18, 2008 17:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Ali si poskusil KATI (informacijski racunalnik), ki se nahaja v vsaki hali in je jasno oznacen z znakom. V KATI natipkas ime proizvajalca iskanega izdelka in ta ti natisne vse razstavne prostore kjer ta proizvajalec razstavlja. Imas pa tudi informativne stante, kjer delajo tudi zelo prijazne in simpaticne deklice, ki ti bodo rade pomagale najti kar isces!
EDINI DOBER DAN JE DAN NA MORJU!
-
gobbi
- Viceadmiral
- Kraj: MARIBOR-BANJOLE-NEREZINE-JEZERA
sem probal računalnik na steni pa ni bilo sreče nisem glih not pado v tisti monitor ej morem slike pogledat samo res ga nisem vido pa se pa r drugih italijanov ki so mi bili taakrat interesantni mislim da mano marino 38,5 možno pa da sem zgreško kako celo halo samo zanimivo je pa to da sem vprašal generalnega uvoznika za cranchia v slo gospoda jureta od bby pa mi je reko da jih nevozijo tja zaradi nevem česa samo vidim da jih prodajj a pa nima pojma jaz pa sem kako halo res zgrešo
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost