V kratkem bo svoja vrata odprl malce večji sejem navtike v naši bližini. Če imate čas in vas zanimajo plovila, vam priporočam da se čez vikend zapeljete do Zagreba, kjer si lahko na njihovem sejmišču ogledate že 17. ponovitev sejma Spot i Nautika.
Sejem traja od srede 20.02.2008 do nedelje 24.02.2008. Cena vstopnice za odrasle bo 35 HRK.
Kratko poročilo sledi...
LP
Sejem - Sport i Nautika 2008, Zagreb
Moderatorji: moderator2, moderator
[quote="Irena"]jaz se imam namen v soboto zapeljati od Zagreba na sejem, pa me zanima če je sejem vreden poti dol. Je že bil kdo na sejmu prejšnja leta?
Pozdrav vsem!
Sejem je sorazmerno dober in je vreden ogleda. Imajo kar dosti za videti.
Jaz bom v ZG v petek. lep pozdrav!
Pozdrav vsem!
Sejem je sorazmerno dober in je vreden ogleda. Imajo kar dosti za videti.
Jaz bom v ZG v petek. lep pozdrav!
"Dalmatino povišču pritrujena"
Ja sejem mislim, da je vreden ogleda in je za povprečnega kupca precej bolj zanimiv, kot pa naši sejmi. Veliko je cenovno ugodnih plovil, precej tehnike, motorjev... Tega na naših sejmih žal ne vidiš, tako da se absolutno splača. Sejem je za moje pojme Düsseldorf ali Genova v malem, saj lahko vidiš prav vse...
LP
LP
Sejem je odličen.Živim zelo blizu, zato ga že leta obiščem ponavadi kar dvakrat.Enkrat sam, da si lepo v miru vse ogledam in enkrat z družino.Vedno je raztavljeno zelo veliko razne opreme za plovila, manjših plovil in pa elektronike.Malo so zapostavljeni jadralski navdušenci, saj je ponavadi jadrnic le za vzorec, ravno tako ni tavelikih jaht,saj se vsega tega zaradi logističnih stroškov trgovcem na izplalča voziti v Zagreb.Takšne stvari se lahko vidijo v začetku aprila v Splitu. Je pa zato cel kup stvari, ki so dostopnejše širšemu krogu kupcev.
Skratka sejem zelo priporočam. Opozoril bi pa , da se izogibate sobote in nedelje, ker je takrat še enkrat večja gneča.
Skratka sejem zelo priporočam. Opozoril bi pa , da se izogibate sobote in nedelje, ker je takrat še enkrat večja gneča.
Re: Sejem - Sport i Nautika 2008, Zagreb
Če imate čas in vas zanimajo plovila, vam priporočam da se čez vikend zapeljete do Zagreba, kjer si lahko na njihovem sejmišču ogledate že 17. ponovitev sejma Spot i Nautika.
Sejem traja od srede 20.02.2008 do nedelje 24.02.2008. Cena vstopnice za odrasle bo 35 HRK.
HOJ,
V petek, 22.2. po 12. uri bom v ZG na sejmu navtike; če je kdo od vas morjeplovci tam častim z kavo. Pokliči 031-363- 470
HOJ,
V petek, 22.2. po 12. uri bom v ZG na sejmu navtike; če je kdo od vas morjeplovci tam častim z kavo. Pokliči 031-363- 470
coln napisal/-a:Pozor, evrov ne sprejemajo, zato si prej priskrbite kune
lp Marko
zaradi tega nisem maral odhodov na hrvasko dokler nisem bil prisiljen zaradi izhodisc s colnom!
kako bodo te ljudje prisli v EU! no upam da se tema ne bo nadaljevala v tej smeri in da bo naslednji post kaksno porocilo s sejma
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost