Kako naj odstranim bolcen iz trima (yamaha)
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
Bem.. bom šel povprašat...
sem glih naročil nov bolcen in plastične puše ter oringe in "dust remover" za trim preko boats.net...
Hvalabogu so imeli vse na zalogi.. so me pa opalili na poštniti 70 USD čeprav piše na strani da je poštnina do 1kg = 30 USD.. pol sem jih kontaktiral in so rekli, da bodo razliko vrnili ?!
sem glih naročil nov bolcen in plastične puše ter oringe in "dust remover" za trim preko boats.net...
Hvalabogu so imeli vse na zalogi.. so me pa opalili na poštniti 70 USD čeprav piše na strani da je poštnina do 1kg = 30 USD.. pol sem jih kontaktiral in so rekli, da bodo razliko vrnili ?!
danijel76 napisal/-a:Imam yamaha f40 letnik 2008 me pa zanima sledeče.Ko je trim spuščen čisto dol lahko na določeni točki premikam z roko kompletni trim.So mogoče tiste plastične puše že obrabljene ali je to normalno pri yamahi?Upam da sem razumljivo napisal.Lep pozdrav
Tudi če ga spustiš na polovico in probaš gor in dol?
Če vidiš, da se premika kompleten trim potem je malo lufta..
Če probaš primit za peto in motor dvignit navzgor boš tudi verjetno lahko za kakšen centimeter premaknil...
Če pa probaš motor potiskat navzdol boš verjetno zelo zelo malo "stisnil" batnico od trima.. En mehaničar je rekel, da trim ne sme popuščat če se nasloniš na peto motorja (navzdol).....
Jaz se več ne sekiram.. zdaj bom zamenjal še komplet tesnila na trimu, bolcen, podmažem in pofarbam škaf in v vodo...
Te plastične puše pa so "đabe" tako da jih lahko tudi zamenjaš..
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov