Aja pa še to, začetek majhen strošek konec ogromna izguba denarja
ELAN 070 prosim za nasvet
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Potem pa kupi, saj so ti že vse drugi povedali, tako da veselo na delo, drugo leto bo šel pa v vodo, saj ti letos bo zmanjkalo časa.Med delom pa veselo slikaj in poročaj kako napreduješ
Nazadnje spremenil bolid, dne Ne Maj 06, 2012 11:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Ure dnevi leta tečejo....
Če si čoln zasluži obnovo?
Kakor za koga, zame ne.Sem ga videl včeraj ko sem se peljal mimo ahv-ja.
Računaj na novo krmno, poden, zice, obrobo, lajne, šipco, komande, kitanje, brušenje , barvanje. Pozejdon se s tem ukvarja že pol leta pa bo plul naslednji vikend.
Pa še tvoji se bo zmešal zraven,
Je navaden skret na 5m dolžine bore malo prostora za potnike sedi se kot avtu prikovan, najbrž po pol metra valovih ne moreš več normalno plut.
Vse je stvar okusa.
Če je tebi tak tip čolna všeč, in veš kako se z njim pluje in ti je to ok potem v redu.
Kaj si sploh kaj imel do sedaj, s cim si plul da si bil ti skiper?
LP
Kakor za koga, zame ne.Sem ga videl včeraj ko sem se peljal mimo ahv-ja.
Računaj na novo krmno, poden, zice, obrobo, lajne, šipco, komande, kitanje, brušenje , barvanje. Pozejdon se s tem ukvarja že pol leta pa bo plul naslednji vikend.
Pa še tvoji se bo zmešal zraven,
Je navaden skret na 5m dolžine bore malo prostora za potnike sedi se kot avtu prikovan, najbrž po pol metra valovih ne moreš več normalno plut.
Vse je stvar okusa.
Če je tebi tak tip čolna všeč, in veš kako se z njim pluje in ti je to ok potem v redu.
Kaj si sploh kaj imel do sedaj, s cim si plul da si bil ti skiper?
LP
Nazadnje spremenil cibro, dne Ne Maj 06, 2012 11:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Preberi še enkrat objavo mameMICKE, ki je lepo zračunal pol se pa odloči.
Bol boš vrtal po forumu bol boš zmeden.
če nimaš 3 jurje naenkrat se pojdi dogovorit za kakšen popust kupi in počasi pajsaj. Drugače pa malo gdo kupi čoln in ga gre obnavljat bol obnavljamo čolne, z katerimi smo prepluli nekaj milj in se nam smilijo vreč stran.
Bol boš vrtal po forumu bol boš zmeden.
če nimaš 3 jurje naenkrat se pojdi dogovorit za kakšen popust kupi in počasi pajsaj. Drugače pa malo gdo kupi čoln in ga gre obnavljat bol obnavljamo čolne, z katerimi smo prepluli nekaj milj in se nam smilijo vreč stran.
-
Black Seven
- Desetnik
pale napisal/-a:najbolje da kupiš mi ta ti bomo pomagali z nasveti
podpis
@enco
predvidevam, ce bi imel 3 jurje bi kupil kar cel dober čoln...
Če bo natančen si bo naredil kvaliteten čoln. Kvaliteta seveda nekaj stane.
Najbolje pri obnovi pa je to, da imaš kvaliteten čoln, veš kaj je na in v njem in "kupljen" na obroke.
Večini ni tako enostavno vreči 3 jurje za čoln.
Najprej bo poflikal čoln, potem kupi motor, ki bo 100% presvoh, cez kako leto pa ga nadgradi z močnejšim itd...
Koneckoncev to niti ni tako neumno pa še slovensko kulturno dediščino ohranja.
@BlackSeven
za ceno pa menim, da lahko še kar dobro pritisneš, AHVju se dela samo gužva z njim.
mamaMicka napisal/-a:pale napisal/-a:najbolje da kupiš mi ta ti bomo pomagali z nasveti
podpis
@enco
predvidevam, ce bi imel 3 jurje bi kupil kar cel dober čoln...
Če bo natančen si bo naredil kvaliteten čoln. Kvaliteta seveda nekaj stane.
Najbolje pri obnovi pa je to, da imaš kvaliteten čoln, veš kaj je na in v njem in "kupljen" na obroke.
Večini ni tako enostavno vreči 3 jurje za čoln.
Najprej bo poflikal čoln, potem kupi motor, ki bo 100% presvoh, cez kako leto pa ga nadgradi z močnejšim itd...
Koneckoncev to niti ni tako neumno pa še slovensko kulturno dediščino ohranja.
Nisem tako mislil kot si ti vzel, ker tudi jaz nimam 3 jurjev in imam zato staro kanto, ki sem jo sem obnavljal pol leta. To je bil moj predlog, ker sem šel sam skozi to in ga osebno ne poznam tako, da nevem koliko ima denarja, ki ga v teh časih vsem primanjkuje. Je pa res, da se ga, da zrihtat v pravi strup samo problem je v €€€€
BlackSeven brez zamere. Tudi sam sem gledal ta čoln vendar je res potreben temeljite obnove in močnega motorja katerega ne potrebujem.
Imaš pa na mornarju še enega rdečega, ki pa je malo dražji.
http://www.avto.net/mornar2003/view/ad.asp?ID=129102
Najbolše je pa napisal mamaMicka glede kulturne dediščine.
Upam, da se odločil zase najbol pametno. Pomoč pri obnovi pa boš na tem forumu sigurno imel.
-
Black Seven
- Desetnik
-
Black Seven
- Desetnik
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov