servis Volvo Penta - Motomore (KRK)

Vse o popravilu plovil, motorjev in opreme na plovilih, tehnični nasveti

Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator

ktjt
Kapitan

servis Volvo Penta - Motomore (KRK)

OdgovorNapisal/-a ktjt » Pe Mar 10, 2017 18:21

Pozdravljeni,
pred sezono bo potrebno opraviti servis na našem motorju VOlvo penta 3.0. Ker imamo čoln parkiran na morju, me zanimajo vaše izkušnje s servisom Motomore (KRK)? So kvalitetni, zanesljivi, ugodni?

http://motomore.hr/

Hvala. :)
Uporabniški avatar
r1150r
Kapitan bojne ladje

OdgovorNapisal/-a r1150r » Pe Mar 10, 2017 18:52

Korektni in dosledni, imajo znanje in tudi tehniko za kvalitetno servisiranje. Nobene ošabnosti ali kakšnega skrivanja, cene so konkurenčne ,nižje kot pri nas. Sam sem zmeraj zraven in nobeden ne kaže kakšnega nezadovoljstva, delo so opravili hitro in v dogovorjenem terminu zraven pa še razložili postopke in povedali kaj lahko tudi sam opraviš.
Imel sem celo izkušnjo da so prišli na plovilo pogledat motor ko smo potrebovali pomoč v zelo kratkem času, detektirali napako ki pa smo jo kasneje sami odpravili. Plačila za ogled in nasvet niso zahtevali.
Takšno je seveda moje subjektivno mnenje glede na dosedanje izkušnje.
Sam se držim principa :
povpraševanje,ponudba,termin,izvedba
in seveda obvezna prisotnost ob servisiranju.
ktjt
Kapitan

OdgovorNapisal/-a ktjt » Po Mar 13, 2017 13:23

r1150r napisal/-a:Korektni in dosledni, imajo znanje in tudi tehniko za kvalitetno servisiranje. Nobene ošabnosti ali kakšnega skrivanja, cene so konkurenčne ,nižje kot pri nas. Sam sem zmeraj zraven in nobeden ne kaže kakšnega nezadovoljstva, delo so opravili hitro in v dogovorjenem terminu zraven pa še razložili postopke in povedali kaj lahko tudi sam opraviš.
Imel sem celo izkušnjo da so prišli na plovilo pogledat motor ko smo potrebovali pomoč v zelo kratkem času, detektirali napako ki pa smo jo kasneje sami odpravili. Plačila za ogled in nasvet niso zahtevali.
Takšno je seveda moje subjektivno mnenje glede na dosedanje izkušnje.
Sam se držim principa :
povpraševanje,ponudba,termin,izvedba
in seveda obvezna prisotnost ob servisiranju.

r1150r hvala za izčrpen odgovor. Ni torej razloga, da se za servis ne bi odločili pri njih.
robi71
Naddesetnik

OdgovorNapisal/-a robi71 » Po Mar 13, 2017 18:57

Živjo,
če je to gospodin Žic, je moja ocena, da samo bejž od njega, kolikor te noge nesejo. Poudarjam, to je samo moja ocena, pač imam slabo izkušnjo, pa moj kolega tudi ni bil navdušen nad njim. Povprašaj še v Marizo (gor pri semaforju zraven železnine v Krku). Sicer je Marizo drag in na prvi pogled je šef nedostopen, je pa baje stručko.
Lp, Robi
robi71
Naddesetnik

OdgovorNapisal/-a robi71 » Po Mar 13, 2017 19:01

Ali pa pokliči Mladena v Pineziče. Mam telefonsko:+385 98 931 3046. Sicer nima velike delavnice, je pa baje dober mojster in cenejši kot drugi.
Matejc
Admiral
Kraj: SLO - HR, skratka EU

OdgovorNapisal/-a Matejc » Sr Mar 15, 2017 16:54

robi71 napisal/-a:je pa baje

Huda referenca res :roll: :roll:
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
ktjt
Kapitan

OdgovorNapisal/-a ktjt » Če Mar 16, 2017 07:57

robi71 napisal/-a:Živjo,
če je to gospodin Žic, je moja ocena, da samo bejž od njega, kolikor te noge nesejo. Poudarjam, to je samo moja ocena, pač imam slabo izkušnjo, pa moj kolega tudi ni bil navdušen nad njim. Povprašaj še v Marizo (gor pri semaforju zraven železnine v Krku). Sicer je Marizo drag in na prvi pogled je šef nedostopen, je pa baje stručko.
Lp, Robi

Hmm robi71, ja to je g. Žic. Lani nam je delal konzervacijo, vse lepo pokazal, povedal, pregledal motor in povedal kaj bo potrebno menjati pred sezono. Ni bilo nobene nadutosti ali občutka, da mu bi bilo težko kar koli razložiti.:?:

Sedaj pa servis pred sezono po principu povpraševanje/ponudba, vse ok. Sicer se mi ne zdi poceni, ampak bo menjal manšeto, filter goriva, obe cink elektrodi, jermen, tesnilno gumo motorja...

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti