pred sezono bo potrebno opraviti servis na našem motorju VOlvo penta 3.0. Ker imamo čoln parkiran na morju, me zanimajo vaše izkušnje s servisom Motomore (KRK)? So kvalitetni, zanesljivi, ugodni?
http://motomore.hr/
Hvala.
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
r1150r napisal/-a:Korektni in dosledni, imajo znanje in tudi tehniko za kvalitetno servisiranje. Nobene ošabnosti ali kakšnega skrivanja, cene so konkurenčne ,nižje kot pri nas. Sam sem zmeraj zraven in nobeden ne kaže kakšnega nezadovoljstva, delo so opravili hitro in v dogovorjenem terminu zraven pa še razložili postopke in povedali kaj lahko tudi sam opraviš.
Imel sem celo izkušnjo da so prišli na plovilo pogledat motor ko smo potrebovali pomoč v zelo kratkem času, detektirali napako ki pa smo jo kasneje sami odpravili. Plačila za ogled in nasvet niso zahtevali.
Takšno je seveda moje subjektivno mnenje glede na dosedanje izkušnje.
Sam se držim principa :
povpraševanje,ponudba,termin,izvedba
in seveda obvezna prisotnost ob servisiranju.
robi71 napisal/-a:Živjo,
če je to gospodin Žic, je moja ocena, da samo bejž od njega, kolikor te noge nesejo. Poudarjam, to je samo moja ocena, pač imam slabo izkušnjo, pa moj kolega tudi ni bil navdušen nad njim. Povprašaj še v Marizo (gor pri semaforju zraven železnine v Krku). Sicer je Marizo drag in na prvi pogled je šef nedostopen, je pa baje stručko.
Lp, Robi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti