Pozdravljeni,
Na barki imam Garmin ploter in avtopilota.
Pokvarila se mi je pumpa avtopilota (spustila je olje) in verjetno tudi računalnik (ne sveti več zelena lučka). Pumpa je GHP COMPACT 1.0L.
Ali obstaja alternativa ali moram kupiti original Garmin?
Rad bi obdržal ploter.
Tehnika in elektrika mi ni tuja.
Hvala za odgovore
AP Garmin
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Re: AP Garmin
Avtopilot in vse zanj dobiš pri nas v Trzinu. http://www.harpoon.si.
Garmin avtopilota ne grem več popravljat, ker je to popolna zguba časa in stroškov. Narejen je čisto na meji in če bi natančneje pogledal v notranjost ne bi mogel verjeti, da tak polizdelek (govorim za Garmin avtopilote) sploh upajo dati na trg. Računajo, da bo delal ravno prav dolgo, da mine garancija in ne predolgo, da čimprej kupiš novega.
Starejše od Raymarina se da odlično popraviti samo, da ni poškodb od vode oziroma oksidacije TIV.
Garmin avtopilota ne grem več popravljat, ker je to popolna zguba časa in stroškov. Narejen je čisto na meji in če bi natančneje pogledal v notranjost ne bi mogel verjeti, da tak polizdelek (govorim za Garmin avtopilote) sploh upajo dati na trg. Računajo, da bo delal ravno prav dolgo, da mine garancija in ne predolgo, da čimprej kupiš novega.
Starejše od Raymarina se da odlično popraviti samo, da ni poškodb od vode oziroma oksidacije TIV.
Ja to pa potrdim iz prve roke
Cca 10 let nazaj mi je traščilo v barko in požgslo vhf..avtopilota, vetrni instrument..in mi je Iztok..nikola VSE popravil tako da še danes vse deluje.hvala še enkrat lp
Cca 10 let nazaj mi je traščilo v barko in požgslo vhf..avtopilota, vetrni instrument..in mi je Iztok..nikola VSE popravil tako da še danes vse deluje.hvala še enkrat lp
Hvala za odgovore, mislim, da bom kupil nov sistem.
Nikola T. kakšna bi bila okvirna cena Raymarine sistema(10m osovinski pogon)?
Mirno morje,
Tilen
Nikola T. kakšna bi bila okvirna cena Raymarine sistema(10m osovinski pogon)?
Mirno morje,
Tilen
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Kontaktiraj me na info@harpoon.si ali na ZS in opiši plovilo in krmilni sistem kateri je instaliran.
Če imaš hidravlični sistem krmila navedi volumen cilindra in sporoči tip hidr, črpalke kaero že imaš. Morda jo lahko še uporabimo.
Če imaš hidravlični sistem krmila navedi volumen cilindra in sporoči tip hidr, črpalke kaero že imaš. Morda jo lahko še uporabimo.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov