Nova vrata dal delat pri Pečenku, kot svetujete tule. Zelo lepo, hitro in kakovostno narejeno.
Zdaj moram samo še izvrtat 2 novi 3.5mm lukni z navojem v pokrov za namestit haklc ključavnice. Malo sem bral o načinu izvedbe tega in ugotavljam da: sveder je za kovino in ne sme bit preveč oster, pritisk vrtanja lahek, navoj pa naredim kar klasičen metrični ker se izogibam knipinga.
Zanima me tole: je navaden metrični navoj OK ali je vseeno bolje dat kniping? Je za 3.5mm navoj OK luknja 3mm? Je dobro dat kako lepilo na vijak ?
Počen pleksi :(
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
- 1stofficer
- Admiral
Re: Počen pleksi :(
za M4 se vrta 3,2 sicer to na šublerju tud piše.Sveder za pleksi se posebno nabrusi pa OBVEzNO še en kos spodaj daj in stisni..tako ti ne bo odtrgal al počlo pleksi, ko pride sveder skozi.
- 1stofficer
- Admiral
polanc napisal/-a:za M4 se vrta 3,2 sicer to na šublerju tud piše.Sveder za pleksi se posebno nabrusi pa OBVEzNO še en kos spodaj daj in stisni..tako ti ne bo odtrgal al počlo pleksi, ko pride sveder skozi.
Vijak bo 3.5 mm. Luknja kot berem, mora bit za vrezat navoj fi 3. Pa ne gre skozi pokrov, za vijak 12 je dovolj debel, da ni treba luknje skozi vrtat
u Oprost sem narobe razumel.lp
- 1stofficer
- Admiral
polanc napisal/-a:u Oprost sem narobe razumel.lp
No problem, vsak nasvet steje. Bo pa za kdaj drugic
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov